Baş ve ayak bir hafta önde boyu eşim gibi bir tık uzun olacak galiba o hep önde gidiyordu karnı normaldi son bir ayda bir anda 2 hafta öne geçti bakalım diyetisyen ile gidiyorum zaten bir ay sonra ne diyecek merak ediyorumYani genel olarak oğlum hep önden gitti, bence tontis olucak, tabiii dikkat et yediklerine çok tatlı hamur işi yeme ama sağlıklı şeyleri kısma bol bol kuruyemis ye süt ürünleri sebze et.. Diğer ölçümler nasıl kafa boy uzunluk
Muayene edildim, kan idrar verdim birşey çıkmadı olabilir dediler. Progestan kullanıyorum zaten ona devam canım. Bir daha olmadı şükür.Neden olmuş kanama bisey dedi mi doktor yada önlem için ilaç verdi mi
Bi sıkıntı yok bence diğerleri de önden gidiyor sonuçta, sen güzelce beslen stres yapma, bol bol dinlen he bide uyu sonra arican uykuyuBaş ve ayak bir hafta önde boyu eşim gibi bir tık uzun olacak galiba o hep önde gidiyordu karnı normaldi son bir ayda bir anda 2 hafta öne geçti bakalım diyetisyen ile gidiyorum zaten bir ay sonra ne diyecek merak ediyorum
Pıhtılaşma için iğne kullanıyor musun oda yapabilir benimde olmuştu bi kezMuayene edildim, kan idrar verdim birşey çıkmadı olabilir dediler. Progestan kullanıyorum zaten ona devam canım. Bir daha olmadı şükür.
Olmuyor ki gece ansızın uyanıyorum sanki uykum hiç bölünmemiş gibi öyle gözüm açık bakıp kalıyorumBi sıkıntı yok bence diğerleri de önden gidiyor sonuçta, sen güzelce beslen stres yapma, bol bol dinlen he bide uyu sonra arican uykuyu
Hem corasprin hem oksapar kullanıyorum ama corasprin i bıraktım canımPıhtılaşma için iğne kullanıyor musun oda yapabilir benimde olmuştu bi kez
Tutmayınca uyku zor, benimde öyleydi ama diyorum ki keşke zorlasaydim da uyusaydım, gerçi depo olmuyor ki şimdiye yine faydası olmazdiOlmuyor ki gece ansızın uyanıyorum sanki uykum hiç bölünmemiş gibi öyle gözüm açık bakıp kalıyorumsağa sola dönerken kemiklerden gelen sesi saymıyorum bile, bence ciğerlerime de bişey oldu artık yetmiyor ne kadar nefes alsam da sanki az geliyor bu işin nasipse son ayı nasıl olur bir fikrim yok
Ama bunca şeye rağmen sorsan hala gerçek gibi gelmiyor hamile olmam o kadar mucizevi geliyor ki onca yaşanandan sonra değişik bir his
İğne yapabilir demişti bana da doktorum benim ilk haftalarda olmuştu bide 28 haftalık civarı, sağlıklı olsunlar da, mucize gibi demi ikizHem corasprin hem oksapar kullanıyorum ama corasprin i bıraktım canım
Gündüz zorlayıp uyusam üst kat sağolsun uyutmaz küçük çocuğu da yok ama kadın ne giyiyorsa ayağına gece bile tık tık hep bir tık sesi yada günlük ev süpürme eşya çekmeTutmayınca uyku zor, benimde öyleydi ama diyorum ki keşke zorlasaydim da uyusaydım, gerçi depo olmuyor ki şimdiye yine faydası olmazdievet çok değişik, doğduğu ilk günler de benim mi bu bebek diceksin
Aynen iyi olsunlar da ikiz doğum yapmış arkadaşlarım var hep yaşamışlar kanama. Ama insan korkuyor. Valla mucize ya o ultrason görüntüleri hep gözüme geliyor çok güzel bir duyguİğne yapabilir demişti bana da doktorum benim ilk haftalarda olmuştu bide 28 haftalık civarı, sağlıklı olsunlar da, mucize gibi demi ikiz
Bizim üst kat da öyle ama sanki oğlum doğunca bi durgunlastilarGündüz zorlayıp uyusam üst kat sağolsun uyutmaz küçük çocuğu da yok ama kadın ne giyiyorsa ayağına gece bile tık tık hep bir tık sesi yada günlük ev süpürme eşya çekmeinşallah nasip olur o günleri görmek
Amin inşallah, ikiz gebelik zor ya yengem kanama yaşamadı ama zor geçmişti.. Oğlumun 2 dişi var 3. Baya zorluyor bizi uykulari zaten düzenli değildi iyice gitti, başladım eylülde annem bakıyor oğluma, biberona alismak konusunda biraz zorlandı ama çok şükür alıştı, ama eve gidince ayrılmıyor hiç yanımdan, her şeyden anlıyor artık koca adam oldu, zaman su gibi akıp gidiyor, şubatta 1 yaş doğum günü kutlucazAynen iyi olsunlar da ikiz doğum yapmış arkadaşlarım var hep yaşamışlar kanama. Ama insan korkuyor. Valla mucize ya o ultrason görüntüleri hep gözüme geliyor çok güzel bir duyguSağlıkla tamamlarım inşallah Senin nasıl oğlun? Okula başlamış mıydın?
Ay maşallah ya evet zaman nasılda geçiyorAmin inşallah, ikiz gebelik zor ya yengem kanama yaşamadı ama zor geçmişti.. Oğlumun 2 dişi var 3. Baya zorluyor bizi uykulari zaten düzenli değildi iyice gitti, başladım eylülde annem bakıyor oğluma, biberona alismak konusunda biraz zorlandı ama çok şükür alıştı, ama eve gidince ayrılmıyor hiç yanımdan, her şeyden anlıyor artık koca adam oldu, zaman su gibi akıp gidiyor, şubatta 1 yaş doğum günü kutlucaz
Senin de öyle olucak bi bakmışsın kucağına almışsın sonra büyümüş lerAy maşallah ya evet zaman nasılda geçiyorkolaylıklar canım size zor diş çıkarmaları yerim onuu
Başka bir konuşmada kızdı galiba birine. Biraz uzaklaşmak istedi herhalde gelir inşallahYaa üyelik iptali diyor var mi haberiniz
Ben anlayabilirim MelikeKızlar genetik testimiz ve kan pıhtılaşma sonucumuz çıktı anlayan var mi??