Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok güzel şeyler duyarsınız canım hem seninle ilgili hem bebek ile ilgili dualarım seninle, çıktıktan sonra yaz buraya, bunu daha önce söylememiştim sana biliyor musun, daha ben de hamile değilken hep seninle peşpeşe hamile kalıcaz gibii bir his vardı, nitekimde öyle oldu sağlıkla kavuş kızına canım
Bize de dua edin kızlar, ailecek covid olduk
Yaa geçmiş olsun canım nasıl seyrediyor hastalık, rapor falan alabiliyor musun, karantina veriyorlar mı

İn şa Allah güzel olucak..anlıyorum seni..bende hep diyorum ikincide çok stresli olucam her randevuda..
Gerçekten istemsiz öyle oluyor ama inşallah hepimiz bunca stres sonunda çok şükür bu günümüze diyebiliriz

Sen sarklaj oldun mu onu atlamışım en son kaç çıktı rahim ağzı

Çok sağol canım arkadaşım haber veririm tabiki hele bir atlatayım hemen soluğu burda alacağım

Kızlar kürtajdan 15 20 gün sonra korunmasız ilişki yaşayıp ilk adetini görmeden hamile kalan varmı ve sağlıklı mı bebişi de kendi de

26 -24 gibi çıktı rahim de çok yumuşaktı doktor riske atmayalım Serklaj yapalım dedi zaten boyu baya kısalmış benim de içim rahat etmezdi yapmasaydık
Anladım aman bir sıkıntı olmasın da sağlık olsun inşalah

Ben de çıktım detaylıdan şükürler olsun herşey normal bir sorun görmedi sadece boynunda bir tur kordon var dedi ama

Anladım aman bir sıkıntı olmasın da sağlık olsun inşalah

Ben de çıktım detaylıdan şükürler olsun herşey normal bir sorun görmedi sadece boynunda bir tur kordon var dedi ama
Hadi gözün aydın canım da ne oluyormuş öyle olunca

Ay tatlım benim anlıyoruz seni ama sen hep güzel taraflara odaklan. Minnoşu görmek de en muhteşem kısmı hep güzel haberlerin olsun
Bize de dua edin kızlar, ailecek covid olduk
Çok geçmiş olsun tatlım, bir an önce atlatın inşallah. Benim meşhur hastalık iksirim, zencefil zerdeçal bal limon karışımı, yapabilirseniz çok iyi gelir

Çok şükür herşey güzel dedi sağlığı açısından bir sorun görmedi şükürler olsun sadece bir tur kordonu dolanmış boynuna

Çok şükür herşey güzel dedi sağlığı açısından bir sorun görmedi şükürler olsun sadece bir tur kordonu dolanmış boynuna
Çok şükür canım hep güzel haberlere, benim yakın arkadaşımı da bebeğin boynunda kordon dolanmıştı, sağlıkla doğdu çok şükür darısı size olsun

İnşallah çokkk sağlıklıdır ve seninledir peki ne zaman neden kürtaj oldunuz acaba bir de isteyerek mi gebe kaldınız şuanda
Amin İnşallah öyledir 8 ağustosta boş gebelik sebebiyle oldum. Doktorum korunmamı istemedi bende zaten hemen hamile kalmak istiyordum korunmadım öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…