Çok güzel şeyler duyarsınız canımKızlar bugün en korktuğum süreçlerden biri daha geldibugün 16:00 detaylı randevum var dua edin sorunsuz çıkayım inşallah bebek ile ilgili herşey güzel olsun şu doktor randevularına kadar cidden iyiyim asla stres yapmıyorum ama ne zaman doktor günü geliyor beyin geriye sarıp yaşadığım tüm olumsuz şeyleri tık tık hatırlatıyor resmen
YaaBize de dua edin kızlar, ailecek covid olduk
Gerçekten istemsiz öyle oluyor ama inşallah hepimiz bunca stres sonunda çok şükür bu günümüze diyebilirizİn şa Allah güzel olucak..anlıyorum seni..bende hep diyorum ikincide çok stresli olucam her randevuda..
Haber veririm kesinlikle hele bir atlatayım
Sen sarklaj oldun mu onu atlamışım en son kaç çıktı rahim ağzıÖyle canım geçmişte yaşananlar unutulmuyor malesef ama güzel olacak ya herşey nekadar arada daralsakta sonu güzel olacak inanıyorum, cumartesi serklaj oldum ogün içim çok kötüydü çok ağrım vardı şimdi daha iyi hissediyorum yeniden mutlu oldum oğluma kavuşcağım günü bekliyorum
21in sonları eğer bir aksilik yoksaDularımız seninle canım seni çok iyi anlıyorum. Şuan kaçıncı haftandasın
Çok sağol canım arkadaşım haber veririm tabiki hele bir atlatayım hemen soluğu burda alacağımÇok güzel şeyler duyarsınız canımhem seninle ilgili hem bebek ile ilgili dualarım seninle, çıktıktan sonra yaz buraya, bunu daha önce söylememiştim sana biliyor musun, daha ben de hamile değilken hep seninle peşpeşe hamile kalıcaz gibii bir his vardı, nitekimde öyle oldu sağlıkla kavuş kızına canım
Yaageçmiş olsun canım nasıl seyrediyor hastalık, rapor falan alabiliyor musun, karantina veriyorlar mı
26 -24 gibi çıktı rahim de çok yumuşaktı doktor riske atmayalım Serklaj yapalım dedi zaten boyu baya kısalmış benim de içim rahat etmezdi yapmasaydıkSen sarklaj oldun mu onu atlamışım en son kaç çıktı rahim ağzı
Anladım aman bir sıkıntı olmasın da sağlık olsun inşalah26 -24 gibi çıktı rahim de çok yumuşaktı doktor riske atmayalım Serklaj yapalım dedi zaten boyu baya kısalmış benim de içim rahat etmezdi yapmasaydık
Hadi gözün aydın canım da ne oluyormuş öyle oluncaAnladım aman bir sıkıntı olmasın da sağlık olsun inşalah
Ben de çıktım detaylıdan şükürler olsun herşey normal bir sorun görmedi sadece boynunda bir tur kordon var dedi ama
Valla şu olur da demediler hiç kendi doktoruma da gösterdim o da bişey demediHadi gözün aydın canım da ne oluyormuş öyle olunca
Benim gönderildi ama genetik bir hasar çıkmadıSelam kızlar düşük yapan ve düşük materyeli genetiğe gönderen varmı acaba sonuçlarınızı Merak ediyorum
Ay tatlım benim anlıyoruz seni ama sen hep güzel taraflara odaklan. Minnoşu görmek de en muhteşem kısmıKızlar bugün en korktuğum süreçlerden biri daha geldibugün 16:00 detaylı randevum var dua edin sorunsuz çıkayım inşallah bebek ile ilgili herşey güzel olsun şu doktor randevularına kadar cidden iyiyim asla stres yapmıyorum ama ne zaman doktor günü geliyor beyin geriye sarıp yaşadığım tüm olumsuz şeyleri tık tık hatırlatıyor resmen
Çok geçmiş olsun tatlım, bir an önce atlatın inşallah. Benim meşhur hastalık iksirim, zencefil zerdeçal bal limon karışımı, yapabilirseniz çok iyi gelirBize de dua edin kızlar, ailecek covid olduk
Çok şükür herşey güzel dedi sağlığı açısından bir sorun görmedi şükürler olsun sadece bir tur kordonu dolanmış boynunaAy tatlım benim anlıyoruz seni ama sen hep güzel taraflara odaklan. Minnoşu görmek de en muhteşem kısmıhep güzel haberlerin olsun
Çok geçmiş olsun tatlım, bir an önce atlatın inşallah. Benim meşhur hastalık iksirim, zencefil zerdeçal bal limon karışımı, yapabilirseniz çok iyi gelir
Ben kaldım canım ama sağlıklı mı bilmiyorum şu an, haftaya pazartesi ilk kontrole gidicem inşallah sağlıklıdırKızlar kürtajdan 15 20 gün sonra korunmasız ilişki yaşayıp ilk adetini görmeden hamile kalan varmı ve sağlıklı mı bebişi de kendi de
İnşallah çokkk sağlıklıdır ve seninledirBen kaldım canım ama sağlıklı mı bilmiyorum şu an, haftaya pazartesi ilk kontrole gidicem inşallah sağlıklıdır
Çok şükür canım hep güzel haberlere, benim yakın arkadaşımı da bebeğin boynunda kordon dolanmıştı, sağlıkla doğdu çok şükürÇok şükür herşey güzel dedi sağlığı açısından bir sorun görmedi şükürler olsun sadece bir tur kordonu dolanmış boynuna
Amin İnşallah öyledirİnşallah çokkk sağlıklıdır ve seninledirpeki ne zaman neden kürtaj oldunuz acaba bir de isteyerek mi gebe kaldınız şuanda
Çok teşekkür ederim arkadaşım