İn şa Allah canim sağlıklı olur.Ben patoloji bile yaptırmadım..birde bende çocuğun kalbi durduğu için istiyorum etmek..boş gebelik ve ya düşük olsaydı etmezdim.Doktor yazdida..ama bilmiyor pıhtılaşma varmı yokmu..ondan aklımda sorular hep.Benim patoloji temiz çıktı rahmim de temiz demişti başka test yaptırmama gerek var mı dedim gerek yok ilk hamileliklerde olabiliyor böyle şeyler dedi bende hiç yaptırmadım ama aklımda da soru işareti var tabi yaptırsa mıydım diye.. Doktorun sana ilaç verdiyse zararı olmadığını bildiği için vermiştir ama tabi için rahat etsin diye testleri yaptırabilirsinBakalım bende 10 gün sonra doktora gidicem inşallah bebek bu sefer sağlıklıdır
Amin inşallah.. Kalbi durduysa zaten test yaptır tabi canım için rahat etsinİn şa Allah canim sağlıklı olur.Ben patoloji bile yaptırmadım..birde bende çocuğun kalbi durduğu için istiyorum etmek..boş gebelik ve ya düşük olsaydı etmezdim.Doktor yazdida..ama bilmiyor pıhtılaşma varmı yokmu..ondan aklımda sorular hep.
Aynen canımAmin inşallah.. Kalbi durduysa zaten test yaptır tabi canım için rahat etsin
HarikaBen ağustosta kürtaj oldum doktor hiç korunma direkt ilişkiye başla dedi ve şu an tekrar hamileyim canım, inşallah rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı sıhhatli bebekler
Evet öyle oldu inşallah hayırlısıyla devam ederHarikaSiz adet görmeden mi hamile kaldınız
İnşallahEvet öyle oldu inşallah hayırlısıyla devam eder
2. Düşüğüm oldu canım. Doktor rahimden kaynaklı mı diye yapalım dedi.Histeroskopi neden canim?
Hersey guzel diyecekKızlar bugün en korktuğum süreçlerden biri daha geldibugün 16:00 detaylı randevum var dua edin sorunsuz çıkayım inşallah bebek ile ilgili herşey güzel olsun şu doktor randevularına kadar cidden iyiyim asla stres yapmıyorum ama ne zaman doktor günü geliyor beyin geriye sarıp yaşadığım tüm olumsuz şeyleri tık tık hatırlatıyor resmen
Ahh valla yeterki sağlıklı desinHersey guzel diyecekleylamızın fotosunu da verır bugun
Anaa nasıl ilerliyor peki şuan bak öksürük başlamadıysa bile bir yerdem çam kozalağı şurubu bulun bizim burada eczanede oluyor ama her bölgede olur mu bilmem onu günde iki kez aldık rahat ettik, boğazında acıma olursa net bir bardak ılık suya bir yemek kaşığı sirke biraz bal boğaz enfeksiyonu sökmede üstüne yok, ayağının altına da sarımsak ezilip beklemiş zeytinyağı sürünce çok iyi geliyor covid sürecinde bunlar aklında olsunBize de dua edin kızlar, ailecek covid olduk
Canım içini rahat tut herşey güzel olacak ve kızını daha net göreceksinKızlar bugün en korktuğum süreçlerden biri daha geldibugün 16:00 detaylı randevum var dua edin sorunsuz çıkayım inşallah bebek ile ilgili herşey güzel olsun şu doktor randevularına kadar cidden iyiyim asla stres yapmıyorum ama ne zaman doktor günü geliyor beyin geriye sarıp yaşadığım tüm olumsuz şeyleri tık tık hatırlatıyor resmen
Canım çok geçmiş olsun atlatırsın hemenn bolca dinlenBize de dua edin kızlar, ailecek covid olduk
İnşallah inşallahCanım içini rahat tut herşey güzel olacak ve kızını daha net göreceksin
İn şa Allah güzel olucak..anlıyorum seni..bende hep diyorum ikincide çok stresli olucam her randevuda..Kızlar bugün en korktuğum süreçlerden biri daha geldibugün 16:00 detaylı randevum var dua edin sorunsuz çıkayım inşallah bebek ile ilgili herşey güzel olsun şu doktor randevularına kadar cidden iyiyim asla stres yapmıyorum ama ne zaman doktor günü geliyor beyin geriye sarıp yaşadığım tüm olumsuz şeyleri tık tık hatırlatıyor resmen
Yaaa bu covid bitmek bilmiyor.Sağalın tez bir zamandaBize de dua edin kızlar, ailecek covid olduk
Çok geçmiş olsun canımBize de dua edin kızlar, ailecek covid olduk
Öyle canım geçmişte yaşananlar unutulmuyor malesef ama güzel olacak ya herşey nekadar arada daralsakta sonu güzel olacak inanıyorum, cumartesi serklaj oldum ogün içim çok kötüydü çok ağrım vardı şimdi daha iyi hissediyorum yeniden mutlu oldum oğluma kavuşcağım günü bekliyorumİnşallah inşallahgece boyu öyle saçma rüyalar gördüm ki atamıyorum resmen içimden bir yandan kötüyü çağırma ferah ol diyorum bir yanım sürekli vesvesede herşey güzel gitmesi imkansız gibi hissettiriyor, yanlış aslında ama işte bilinçaltı cidden kötü etkilenmiş önceki olaylardan
Dularımız seninle canım seni çok iyi anlıyorum. Şuan kaçıncı haftandasınİnşallah inşallahgece boyu öyle saçma rüyalar gördüm ki atamıyorum resmen içimden bir yandan kötüyü çağırma ferah ol diyorum bir yanım sürekli vesvesede herşey güzel gitmesi imkansız gibi hissettiriyor, yanlış aslında ama işte bilinçaltı cidden kötü etkilenmiş önceki olaylardan