Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim patoloji temiz çıktı rahmim de temiz demişti başka test yaptırmama gerek var mı dedim gerek yok ilk hamileliklerde olabiliyor böyle şeyler dedi bende hiç yaptırmadım ama aklımda da soru işareti var tabi yaptırsa mıydım diye.. Doktorun sana ilaç verdiyse zararı olmadığını bildiği için vermiştir ama tabi için rahat etsin diye testleri yaptırabilirsin😊 Bakalım bende 10 gün sonra doktora gidicem inşallah bebek bu sefer sağlıklıdır😍
İn şa Allah canim sağlıklı olur.Ben patoloji bile yaptırmadım..birde bende çocuğun kalbi durduğu için istiyorum etmek..boş gebelik ve ya düşük olsaydı etmezdim.Doktor yazdida..ama bilmiyor pıhtılaşma varmı yokmu..ondan aklımda sorular hep.

İn şa Allah canim sağlıklı olur.Ben patoloji bile yaptırmadım..birde bende çocuğun kalbi durduğu için istiyorum etmek..boş gebelik ve ya düşük olsaydı etmezdim.Doktor yazdida..ama bilmiyor pıhtılaşma varmı yokmu..ondan aklımda sorular hep.
Amin inşallah.. Kalbi durduysa zaten test yaptır tabi canım için rahat etsin😇

Kızlar günaydın mutlu huzurlu pazarlar herkese henüz doktora gitmedim ama pıhtılaşma olduğu kesinleşti bende. İzmir de doktor arayışı içine girmiştim iki doktor üzerinde yoğunlaştım ikisine de gideceğim. Birisi Gökalp Tokaç diğeri de Murat Akbaş İzmir de arayanlara fikir olsun

Kızlar bugün en korktuğum süreçlerden biri daha geldi 🙈 bugün 16:00 detaylı randevum var dua edin sorunsuz çıkayım inşallah bebek ile ilgili herşey güzel olsun 🤲🏻💜şu doktor randevularına kadar cidden iyiyim asla stres yapmıyorum ama ne zaman doktor günü geliyor beyin geriye sarıp yaşadığım tüm olumsuz şeyleri tık tık hatırlatıyor resmen 🤷‍♀️

Kızlar bugün en korktuğum süreçlerden biri daha geldi 🙈 bugün 16:00 detaylı randevum var dua edin sorunsuz çıkayım inşallah bebek ile ilgili herşey güzel olsun 🤲🏻💜şu doktor randevularına kadar cidden iyiyim asla stres yapmıyorum ama ne zaman doktor günü geliyor beyin geriye sarıp yaşadığım tüm olumsuz şeyleri tık tık hatırlatıyor resmen 🤷‍♀️
Hersey guzel diyecek❣️ leylamızın fotosunu da verır bugun ❤️

Hersey guzel diyecek❣️ leylamızın fotosunu da verır bugun ❤️
Ahh valla yeterki sağlıklı desin 🥰fotoğraf kısmı da heyecanlandırmıyor değil yalan yok 🙈
Bize de dua edin kızlar, ailecek covid olduk 😔
Anaa nasıl ilerliyor peki şuan bak öksürük başlamadıysa bile bir yerdem çam kozalağı şurubu bulun bizim burada eczanede oluyor ama her bölgede olur mu bilmem onu günde iki kez aldık rahat ettik, boğazında acıma olursa net bir bardak ılık suya bir yemek kaşığı sirke biraz bal boğaz enfeksiyonu sökmede üstüne yok, ayağının altına da sarımsak ezilip beklemiş zeytinyağı sürünce çok iyi geliyor covid sürecinde bunlar aklında olsun

Canım içini rahat tut herşey güzel olacak ve kızını daha net göreceksin❤️

Canım içini rahat tut herşey güzel olacak ve kızını daha net göreceksin❤️
İnşallah inşallah 🥰gece boyu öyle saçma rüyalar gördüm ki atamıyorum resmen içimden bir yandan kötüyü çağırma ferah ol diyorum bir yanım sürekli vesvesede herşey güzel gitmesi imkansız gibi hissettiriyor, yanlış aslında ama işte bilinçaltı cidden kötü etkilenmiş önceki olaylardan

İn şa Allah güzel olucak..anlıyorum seni..bende hep diyorum ikincide çok stresli olucam her randevuda..

İnşallah inşallah 🥰gece boyu öyle saçma rüyalar gördüm ki atamıyorum resmen içimden bir yandan kötüyü çağırma ferah ol diyorum bir yanım sürekli vesvesede herşey güzel gitmesi imkansız gibi hissettiriyor, yanlış aslında ama işte bilinçaltı cidden kötü etkilenmiş önceki olaylardan
Öyle canım geçmişte yaşananlar unutulmuyor malesef ama güzel olacak ya herşey nekadar arada daralsakta sonu güzel olacak inanıyorum, cumartesi serklaj oldum ogün içim çok kötüydü çok ağrım vardı şimdi daha iyi hissediyorum yeniden mutlu oldum oğluma kavuşcağım günü bekliyorum

Dularımız seninle canım seni çok iyi anlıyorum. Şuan kaçıncı haftandasın

X