Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh valla yeterki sağlıklı desin 🥰fotoğraf kısmı da heyecanlandırmıyor değil yalan yok 🙈
Anaa nasıl ilerliyor peki şuan bak öksürük başlamadıysa bile bir yerdem çam kozalağı şurubu bulun bizim burada eczanede oluyor ama her bölgede olur mu bilmem onu günde iki kez aldık rahat ettik, boğazında acıma olursa net bir bardak ılık suya bir yemek kaşığı sirke biraz bal boğaz enfeksiyonu sökmede üstüne yok, ayağının altına da sarımsak ezilip beklemiş zeytinyağı sürünce çok iyi geliyor covid sürecinde bunlar aklında olsun

Canım çok geçmiş olsun atlatırsın hemenn bolca dinlen

Yaaa bu covid bitmek bilmiyor.Sağalın tez bir zamanda

Çok geçmiş olsun canım 🌺

Çok güzel geçsin inşallah canım Ha-ri Ha-ri bizlere de haber ver

Çok güzel şeyler duyarsınız canım🥰 hem seninle ilgili hem bebek ile ilgili 🥰 dualarım seninle, çıktıktan sonra yaz buraya, bunu daha önce söylememiştim sana biliyor musun, daha ben de hamile değilken hep seninle peşpeşe hamile kalıcaz gibii bir his vardı, nitekimde öyle oldu sağlıkla kavuş kızına canım 🤲

Yaa 😔 geçmiş olsun canım nasıl seyrediyor hastalık, rapor falan alabiliyor musun, karantina veriyorlar mı

Ay tatlım benim anlıyoruz seni ama sen hep güzel taraflara odaklan. Minnoşu görmek de en muhteşem kısmı ❤️ hep güzel haberlerin olsun 🙏

Çok geçmiş olsun tatlım, bir an önce atlatın inşallah. Benim meşhur hastalık iksirim, zencefil zerdeçal bal limon karışımı, yapabilirseniz çok iyi gelir

Ha-ri Ha-ri gözün aydın cnm, Sohrab Sohrab çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsıniz
Herkese çok teşekkür ediyorum☺️bu hafta izimliyim, ınsallah 1 hafta ıcınde toparlanırım cabucak, maske takmayınca hemen yakalandık, 3 yıl maskesiz cıkmadım dısarı 🤷‍♀️

Herkese çok teşekkür ediyorum☺️bu hafta izimliyim, ınsallah 1 hafta ıcınde toparlanırım cabucak, maske takmayınca hemen yakalandık, 3 yıl maskesiz cıkmadım dısarı 🤷‍♀️
Ben çoktan maskeyi atdim..eskiden covidli hastalarla çalıştığım için hastanede..resmen bıktım😀

Merhaba kızlar, Ha-ri Ha-ri canım benim sonuçlarım güzel ve olumlu olmasına çoook sevindim, kordon dolanıp tekrar çıkabiliyor sağlıkla kucağına al inşallah 😁

Çok şükür herşey güzel dedi sağlığı açısından bir sorun görmedi şükürler olsun sadece bir tur kordonu dolanmış boynuna 🙈
Harika 😍 maşallah kuzuya. Kordon için ne yapılırmış peki tatlım? Genelde doğum öncesi falan duyardım da bu haftalarda duymadığım için soruyorum

Harika 😍 maşallah kuzuya. Kordon için ne yapılırmış peki tatlım? Genelde doğum öncesi falan duyardım da bu haftalarda duymadığım için soruyorum
Hiç üzerinde durmadılar ki 🤷‍♀️benden 3 ay önde olan arkadaşım da bir süre boynunda kordon var dediler şimdi 35. Haftada mı ne çıkmış boynundan galiba o yüzden erken haftaları çok takmıyorlar ona da şunu yap bunu yap demediler çünkü

Hiç üzerinde durmadılar ki 🤷‍♀️benden 3 ay önde olan arkadaşım da bir süre boynunda kordon var dediler şimdi 35. Haftada mı ne çıkmış boynundan galiba o yüzden erken haftaları çok takmıyorlar ona da şunu yap bunu yap demediler çünkü
Anladım kuzum, e süper o zaman her şey yolunda çok şükür 🙏❤️

Her şey yolunda maşallah, kordon dolanması sıkça görülen bir şey canım hiç korkma. Şuan bebek daha küçük ve karnında dört dönüyor o yüzden kordon dolanmış yarın öbür gün dolmadığı gibi çıkar da.

Son haftalarda bunun takibini daha çok yapıyorlar çünkü bebeğin yeri daralıyor ve kordon bu haftalardaki gibi rahat dolanıp çıkamıyor, o yüzden şimdiki dolanma herhangi bi soruna işaret etmiyor. En azından benim okuduğum kadarıyla böyle😋

Her şey yolunda maşallah, kordon dolanması sıkça görülen bir şey canım hiç korkma. Şuan bebek daha küçük ve karnında dört dönüyor o yüzden kordon dolanmış yarın öbür gün dolmadığı gibi çıkar da.

Son haftalarda bunun takibini daha çok yapıyorlar çünkü bebeğin yeri daralıyor ve kordon bu haftalardaki gibi rahat dolanıp çıkamıyor, o yüzden şimdiki dolanma herhangi bi soruna işaret etmiyor. En azından benim okuduğum kadarıyla böyle😋
Ben korkumdan okumadım bile bişey görür aklıma takarım diye birde arkadaşın çıkınca umudum çıkar belki diye üstünde durmamaya çalışıyorum🙈sadece bir yerde önce okumuştum bak bebeğini kaybetme korkusu olan anne stres yapınca kuzu da bişey olacak kaygısı ile kordona tutunma ihtiyacı hissediyormuş aklıma o yazı geldi artık çok çok daha sakin olacağım 🥰

Kızlar selam ben şubatta bi düşük yapmıştım. 3 ay korunmadan sonra hiç korunmadık. Adete 3 gün var belirtim yok ama test yapmak istedim erken gebelik testi böyle çıktı bişeler var mı dersiniz? :)

Eklentiler

• 33D850B6-10E3-4FDA-825B-C37BEDCDB2EF.jpeg
    33D850B6-10E3-4FDA-825B-C37BEDCDB2EF.jpeg
    130,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 4896FD3D-14B4-4AE0-B793-0227DBCF21E3.jpeg
    4896FD3D-14B4-4AE0-B793-0227DBCF21E3.jpeg
    135,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 39E54E57-B602-4C08-AC65-245BCCB658DA.jpeg
    39E54E57-B602-4C08-AC65-245BCCB658DA.jpeg
    65,9 KB · Görüntüleme: 50
X