Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım çok geçmiş olsun atlatırsın hemenn bolca dinlen

Yaaa bu covid bitmek bilmiyor.Sağalın tez bir zamanda

Çok geçmiş olsun canım

Çok güzel geçsin inşallah canım Ha-ri bizlere de haber ver

Ha-ri gözün aydın cnm, Sohrab çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsıniz
Herkese çok teşekkür ediyorumbu hafta izimliyim, ınsallah 1 hafta ıcınde toparlanırım cabucak, maske takmayınca hemen yakalandık, 3 yıl maskesiz cıkmadım dısarı

Herkese çok teşekkür ediyorumbu hafta izimliyim, ınsallah 1 hafta ıcınde toparlanırım cabucak, maske takmayınca hemen yakalandık, 3 yıl maskesiz cıkmadım dısarı
Ben çoktan maskeyi atdim..eskiden covidli hastalarla çalıştığım için hastanede..resmen bıktım

Merhaba kızlar, Ha-ri canım benim sonuçlarım güzel ve olumlu olmasına çoook sevindim, kordon dolanıp tekrar çıkabiliyor sağlıkla kucağına al inşallah

Çok şükür herşey güzel dedi sağlığı açısından bir sorun görmedi şükürler olsun sadece bir tur kordonu dolanmış boynuna
Harika maşallah kuzuya. Kordon için ne yapılırmış peki tatlım? Genelde doğum öncesi falan duyardım da bu haftalarda duymadığım için soruyorum

Harika maşallah kuzuya. Kordon için ne yapılırmış peki tatlım? Genelde doğum öncesi falan duyardım da bu haftalarda duymadığım için soruyorum
Hiç üzerinde durmadılar ki benden 3 ay önde olan arkadaşım da bir süre boynunda kordon var dediler şimdi 35. Haftada mı ne çıkmış boynundan galiba o yüzden erken haftaları çok takmıyorlar ona da şunu yap bunu yap demediler çünkü

Anladım kuzum, e süper o zaman her şey yolunda çok şükür

Her şey yolunda maşallah, kordon dolanması sıkça görülen bir şey canım hiç korkma. Şuan bebek daha küçük ve karnında dört dönüyor o yüzden kordon dolanmış yarın öbür gün dolmadığı gibi çıkar da.

Son haftalarda bunun takibini daha çok yapıyorlar çünkü bebeğin yeri daralıyor ve kordon bu haftalardaki gibi rahat dolanıp çıkamıyor, o yüzden şimdiki dolanma herhangi bi soruna işaret etmiyor. En azından benim okuduğum kadarıyla böyle

Ben korkumdan okumadım bile bişey görür aklıma takarım diye birde arkadaşın çıkınca umudum çıkar belki diye üstünde durmamaya çalışıyorumsadece bir yerde önce okumuştum bak bebeğini kaybetme korkusu olan anne stres yapınca kuzu da bişey olacak kaygısı ile kordona tutunma ihtiyacı hissediyormuş aklıma o yazı geldi artık çok çok daha sakin olacağım

Kızlar selam ben şubatta bi düşük yapmıştım. 3 ay korunmadan sonra hiç korunmadık. Adete 3 gün var belirtim yok ama test yapmak istedim erken gebelik testi böyle çıktı bişeler var mı dersiniz? :)

Eklentiler

• 33D850B6-10E3-4FDA-825B-C37BEDCDB2EF.jpeg
    130,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 4896FD3D-14B4-4AE0-B793-0227DBCF21E3.jpeg
    135,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 39E54E57-B602-4C08-AC65-245BCCB658DA.jpeg
    65,9 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…