Amin amin inşallahÇok şükür canım hep güzel haberlere, benim yakın arkadaşımı da bebeğin boynunda kordon dolanmıştı, sağlıkla doğdu çok şükürdarısı size olsun
Bende çok korkmuştum detaylı ultrasondan, bakk zaman su gibi geçiyor, oğlum 7 buçuk aylık oldi, bi tane de dişi çıktı teyzeleriÇok teşekkür ederim arkadaşım
Ahh valla yeterki sağlıklı desinfotoğraf kısmı da heyecanlandırmıyor değil yalan yok
Anaa nasıl ilerliyor peki şuan bak öksürük başlamadıysa bile bir yerdem çam kozalağı şurubu bulun bizim burada eczanede oluyor ama her bölgede olur mu bilmem onu günde iki kez aldık rahat ettik, boğazında acıma olursa net bir bardak ılık suya bir yemek kaşığı sirke biraz bal boğaz enfeksiyonu sökmede üstüne yok, ayağının altına da sarımsak ezilip beklemiş zeytinyağı sürünce çok iyi geliyor covid sürecinde bunlar aklında olsun
Canım çok geçmiş olsun atlatırsın hemenn bolca dinlen
Yaaa bu covid bitmek bilmiyor.Sağalın tez bir zamanda
Çok güzel şeyler duyarsınız canımhem seninle ilgili hem bebek ile ilgili dualarım seninle, çıktıktan sonra yaz buraya, bunu daha önce söylememiştim sana biliyor musun, daha ben de hamile değilken hep seninle peşpeşe hamile kalıcaz gibii bir his vardı, nitekimde öyle oldu sağlıkla kavuş kızına canım
Yaageçmiş olsun canım nasıl seyrediyor hastalık, rapor falan alabiliyor musun, karantina veriyorlar mı
Ay tatlım benim anlıyoruz seni ama sen hep güzel taraflara odaklan. Minnoşu görmek de en muhteşem kısmıhep güzel haberlerin olsun
Çok geçmiş olsun tatlım, bir an önce atlatın inşallah. Benim meşhur hastalık iksirim, zencefil zerdeçal bal limon karışımı, yapabilirseniz çok iyi gelir
Herkese çok teşekkür ediyorum
Ben çoktan maskeyi atdim..eskiden covidli hastalarla çalıştığım için hastanede..resmen bıktımHerkese çok teşekkür ediyorumbu hafta izimliyim, ınsallah 1 hafta ıcınde toparlanırım cabucak, maske takmayınca hemen yakalandık, 3 yıl maskesiz cıkmadım dısarı
Bence tak maskeyi henuz yakalanmadıysan, gercekten cok zor gecıyorBen çoktan maskeyi atdim..eskiden covidli hastalarla çalıştığım için hastanede..resmen bıktım
Yakalandım yeni çıkarken covid..Bence tak maskeyi henuz yakalanmadıysan, gercekten cok zor gecıyor
Son 6 ay ıcınde yok yanıYakalandım yeni çıkarken covid..
Yeni çıkarken covid..1.5 sene önce..vucudda antiteller kalmamışSon 6 ay ıcınde yok yanı
Benim trizomi 14 çıktıBenim gönderildi ama genetik bir hasar çıkmadı
Ne bilim ya Bi değüşüklük yok ki sohrabım yazsamArada girince yaz ama
AaaaBize de dua edin kızlar, ailecek covid olduk
HarikaÇok şükür herşey güzel dedi sağlığı açısından bir sorun görmedi şükürler olsun sadece bir tur kordonu dolanmış boynuna
Hiç üzerinde durmadılar kiHarikamaşallah kuzuya. Kordon için ne yapılırmış peki tatlım? Genelde doğum öncesi falan duyardım da bu haftalarda duymadığım için soruyorum
Canım merhaba ne anlama geliyor peki bu. Diğer sonuçların nasıl. Biz de kan verdik cuma günü. 1 aya çıkıyormuş sonuç. Çok heyecanlıyımBenim trizomi 14 çıktı
Anladım kuzum, e süper o zaman her şey yolunda çok şükürHiç üzerinde durmadılar kibenden 3 ay önde olan arkadaşım da bir süre boynunda kordon var dediler şimdi 35. Haftada mı ne çıkmış boynundan galiba o yüzden erken haftaları çok takmıyorlar ona da şunu yap bunu yap demediler çünkü
Her şey yolunda maşallah, kordon dolanması sıkça görülen bir şey canım hiç korkma. Şuan bebek daha küçük ve karnında dört dönüyor o yüzden kordon dolanmış yarın öbür gün dolmadığı gibi çıkar da.Hiç üzerinde durmadılar kibenden 3 ay önde olan arkadaşım da bir süre boynunda kordon var dediler şimdi 35. Haftada mı ne çıkmış boynundan galiba o yüzden erken haftaları çok takmıyorlar ona da şunu yap bunu yap demediler çünkü
Ben korkumdan okumadım bile bişey görür aklıma takarım diye birde arkadaşın çıkınca umudum çıkar belki diye üstünde durmamaya çalışıyorumHer şey yolunda maşallah, kordon dolanması sıkça görülen bir şey canım hiç korkma. Şuan bebek daha küçük ve karnında dört dönüyor o yüzden kordon dolanmış yarın öbür gün dolmadığı gibi çıkar da.
Son haftalarda bunun takibini daha çok yapıyorlar çünkü bebeğin yeri daralıyor ve kordon bu haftalardaki gibi rahat dolanıp çıkamıyor, o yüzden şimdiki dolanma herhangi bi soruna işaret etmiyor. En azından benim okuduğum kadarıyla böyle