34 yaş bende..Doktorum bir söz söylemediki..ilk gebelikte oluyormuş diyor..ama ben yine genetik testler yaptırmak istiyorum.Senin doktorun bir söz söyledimi?Canım kaç yaşındasın özel değilse, teknoloji artık çok ilerledi tekrar aynı şeyleri yaşamamak İçin bence doktorun önerdiği şekilde ilerlemek daha sağlıklı gibi geliyor psikolojisi çok zor sende yaşamışsın bilirsin elbet bende 30 yaşımdayım hiç çocuğum yok ama doktor ne derse bu sefer öyle ilerlemeyi düşünüyorum
3 ay korun yazmışsın ya canım ondan bahsetmiştim bana korunma süresi ile ilgili henüz hiç birşey demedi kontrolde söyler muhtemelen diye düşünüyorum ama onun haricinde ilk gebeliklerde normal dedi dediğin gibi…34 yaş bende..Doktorum bir söz söylemediki..ilk gebelikte oluyormuş diyor..ama ben yine genetik testler yaptırmak istiyorum.Senin doktorun bir söz söyledimi?
Kuzum ben çok okudum burda..1 adeti beklemek yeterli..kaç ay bekleyen kızlarımız var..sorunlu yine oluyor..Allah korusun..Bence 1 adeti beklemek yeterli..ve psikoloji insan hazır olmalı.Doktorlar genelde 3 ay diyor3 ay korun yazmışsın ya canım ondan bahsetmiştim bana korunma süresi ile ilgili henüz hiç birşey demedi kontrolde söyler muhtemelen diye düşünüyorum ama onun haricinde ilk gebeliklerde normal dedi dediğin gibi…
Yeni gördüm canım inşallah pozitiftiray ne güzel bana umut oldunuz,benim de 3 yumurtam büyümüş en büyüğü 21 m dedi dr 5 ğünüm bugun hayırlısı olsun inşallah:)
Maalesef canim negatifYeni gördüm canım inşallah pozitiftir
Histeroskopi neden canim?Canım ben dün adet oldum. İnşallah senin gebeliktir ve sağlıklı ilerlerNiqu sana da haber vermiş olayım canım.
Doktorum histereskobi önerdi genetik testleri de verdik. Adet bitimi işleme gidicem.
benim günlerce sürdü canım stresten tansiyonum düşmedi.Kızlar aranızda kürtajdan sonra kalb sıkışıklığı..baş ağrısı olanlar varmı..bu gün gece sanki baş dönmede oldu.
Tansiyonmu günlerce düşmedi?kalb sıkışıklığı hala devam ediyor bende..ilaç kullanıyorumbenim günlerce sürdü canım stresten tansiyonum düşmedi.
stresten oluyor canım geçmezse kalp damar cerahhasine git canımTansiyonmu günlerce düşmedi?kalb sıkışıklığı hala devam ediyor bende..ilaç kullanıyorum
1 hafta beklicem..şimdi ilaç kullanıyorum bakıcam duruma görestresten oluyor canım geçmezse kalp damar cerahhasine git canım
bekleme canım panik atak yaşıyor olabilirsin,yaşadım biliyorum çünkü ,Allahım şifa versin en son düşüğümde sinir krizi geçişrmiştim hastanede tansiyonum düşene kadar kürtaja almadılar1 hafta beklicem..şimdi ilaç kullanıyorum bakıcam duruma göre
Allah korusun..panik atakın başlankıçı ola bilir..sevmiyorum doktora gitmekten ondan uzatıyorum.İlacı kullanıyorum iyi oluyorum..o zaman hemen vazgeçiyorumbekleme canım panik atak yaşıyor olabilirsin,yaşadım biliyorum çünkü ,Allahım şifa versin en son düşüğümde sinir krizi geçişrmiştim hastanede tansiyonum düşene kadar kürtaja almadılar( hayat devam ediyor Allah sağlık versin önce bize herşey ğüzel olcak inşallah
Merhaba bende dört hafta önce kürtaj oldum bebeği genetiğe yolladım bugün sonuç çıktı genetik bozukluk sebebi ile kalbi durmuş yani vücut elemiş doktorumla bugün görüştüm bu durum her yaşta olabilir hiç bekleme korunma devam et dedi eğer bir tane daha düşük olursa tüp Bebek öneririm dedi. Ama ben tüp Bebek düşünmüyorum Rabbim hayırlısı ise normal olarak sağlıklı nasip etsin zaten tüp Bebek kısmı maliyetli baya. Neyse bende düşündüm biraz vitamin ve folik asit alarak zaten bir ayım geçti iki ay sonra tekrar deniycem bakalım hayırlısı Allah'tan yani üç ayım dolmuş olacakKızlar operasyon sonrası doktorunuz tekrar hamilelik için ne kadar süre beklemenizi istedi? Ve ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldınız bilgisi ve deneyimi olanlar paylaşabilir mi? Bu süreci çok yeni yaşayan biri olarak tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum bu sebeple kendime en az 3 ay süre vermek istiyorum fakat doktorum kontrole geldiğinde konuşuruz dedi. Kafamda soru işaretleri ile dolu.. neden bunu yaşadım? Tekrar olur mu? nerede hata yaptım? Bebeğin sonucu ne cıkacak, düşünmeden duramıyorum
Daha önceki hamileliginde böyle bi sıkıntı var mıydı cnm? Aral hocamin ellerindesin rahat ol herşey çok güzel olucakKızlar herkese merhaba tüm bebişler iyidir inşaAllah
Kontolden geldim bebeğim iyi şükür,, ama rahim boyum kısalmaya devam etmiş 24,21 gibi farklı ölçümler çıktı yarın serklaj olacağım hayırlısıyla bir sıkıntı çıkmadan atlatır bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım:) Dualarınızda benide ekleyin
Yokcanım 40. Haftada doğdu kızım ama kaybettiğim bebekte belki oldu nedenini bilmiyoruz çünkü , şimdi kısmetse yarın erkenden halledeceğiz içimde rahatDaha önceki hamileliginde böyle bi sıkıntı var mıydı cnm? Aral hocamin ellerindesin rahat ol herşey çok güzel olucak
Kaybettiğin bebeğin kac haftalıkti cnmYokcanım 40. Haftada doğdu kızım ama kaybettiğim bebekte belki oldu nedenini bilmiyoruz çünkü , şimdi kısmetse yarın erkenden halledeceğiz içimde rahat
16 canm kızımdan sonraki hamileliktiDaha önceki hamileliginde böyle bi sıkıntı var mıydı cnm? Aral hocamin ellerindesin rahat ol herşey çok güzel olucak
Belki de rahim kısalıgindan kaybettin cnm, olsun bak önlem alınacak Allahın izniyle sağlıkla Kavuşursunuz.16 canm kızımdan sonraki hamilelikti