Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
34 yaş bende..Doktorum bir söz söylemediki..ilk gebelikte oluyormuş diyor..ama ben yine genetik testler yaptırmak istiyorum.Senin doktorun bir söz söyledimi?

34 yaş bende..Doktorum bir söz söylemediki..ilk gebelikte oluyormuş diyor..ama ben yine genetik testler yaptırmak istiyorum.Senin doktorun bir söz söyledimi?
3 ay korun yazmışsın ya canım ondan bahsetmiştim bana korunma süresi ile ilgili henüz hiç birşey demedi kontrolde söyler muhtemelen diye düşünüyorum ama onun haricinde ilk gebeliklerde normal dedi dediğin gibi…

Kuzum ben çok okudum burda..1 adeti beklemek yeterli..kaç ay bekleyen kızlarımız var..sorunlu yine oluyor..Allah korusun..Bence 1 adeti beklemek yeterli..ve psikoloji insan hazır olmalı.Doktorlar genelde 3 ay diyor

1 hafta beklicem..şimdi ilaç kullanıyorum bakıcam duruma göre
bekleme canım panik atak yaşıyor olabilirsin,yaşadım biliyorum çünkü ,Allahım şifa versin en son düşüğümde sinir krizi geçişrmiştim hastanede tansiyonum düşene kadar kürtaja almadılar( hayat devam ediyor Allah sağlık versin önce bize herşey ğüzel olcak inşallah

Allah korusun..panik atakın başlankıçı ola bilir..sevmiyorum doktora gitmekten ondan uzatıyorum.İlacı kullanıyorum iyi oluyorum..o zaman hemen vazgeçiyorum

Kızlar merhaba regle 7 gün var kaset test te başta negatif di sonradan gördüm ki üzerinden bi kaç saat geçtiğinde hayalet çizgi vardı kuruma çizgisi mi hayalet çizgimi bilmiyorum başına gelip hamile kalan varmı

Merhaba bende dört hafta önce kürtaj oldum bebeği genetiğe yolladım bugün sonuç çıktı genetik bozukluk sebebi ile kalbi durmuş yani vücut elemiş doktorumla bugün görüştüm bu durum her yaşta olabilir hiç bekleme korunma devam et dedi eğer bir tane daha düşük olursa tüp Bebek öneririm dedi. Ama ben tüp Bebek düşünmüyorum Rabbim hayırlısı ise normal olarak sağlıklı nasip etsin zaten tüp Bebek kısmı maliyetli baya. Neyse bende düşündüm biraz vitamin ve folik asit alarak zaten bir ayım geçti iki ay sonra tekrar deniycem bakalım hayırlısı Allah'tan yani üç ayım dolmuş olacak

Kızlar herkese merhaba tüm bebişler iyidir inşaAllah
Kontolden geldim bebeğim iyi şükür,, ama rahim boyum kısalmaya devam etmiş 24,21 gibi farklı ölçümler çıktı yarın serklaj olacağım hayırlısıyla bir sıkıntı çıkmadan atlatır bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım:) Dualarınızda benide ekleyin

Daha önceki hamileliginde böyle bi sıkıntı var mıydı cnm? Aral hocamin ellerindesin rahat ol herşey çok güzel olucak

Daha önceki hamileliginde böyle bi sıkıntı var mıydı cnm? Aral hocamin ellerindesin rahat ol herşey çok güzel olucak
Yokcanım 40. Haftada doğdu kızım ama kaybettiğim bebekte belki oldu nedenini bilmiyoruz çünkü , şimdi kısmetse yarın erkenden halledeceğiz içimde rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…