Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah bu tevekkül sonrası kucağımıza evlatlarımızı verecek ben öyle dua ediyorum canım sana da cok geçmiş olsun… onlar bizi cennet kapılarında bekleyecekler…
Sağol canım.Amin Allah.Bundan sonra Allah bize sağlıklı bebek nasip etsin ve sabr Allahtan

İnşallah canım benimm

Merhaba herkese ben de dün operasyonu geçirdim çok şükür kanamalarım var doktor normal dedi operasyon sonrası kanama ne kadar sürüyor ? Allahım bir daha kimseye bu süreci yaşatmasın
Ahh kuzum geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah. Benim 20 gün sürdü sonra adet oldum işte inşallah birdaha sağlıklı bebişin olur.

Merhaba herkese ben de dün operasyonu geçirdim çok şükür kanamalarım var doktor normal dedi operasyon sonrası kanama ne kadar sürüyor ? Allahım bir daha kimseye bu süreci yaşatmasın
Merhaba, benim de 7 güne yakın ama çok çok az şekilde geldi. İnşallah bir daha hiçbirimiz o süreci yaşamak zorunda kalmayız

Günaydın Kızlar bu sonuç ne demek bilen var mı

Eklentiler

• IMG_20220913_024009.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 55
Degisiyor kisiden kisiye canım. Benim cok az sürdü 3 gün felan ama cok uzun sürenlerde varm 30. Gunde rahim temizlenmis mi diye kontrole gidersin.

Romatolojıye gorunmenız gerekebilir, Baska testler de yaparlar, tek pozitif cıkmıstı benım de ana degerım, onemsenmedı, ama çift poztıflerde (++) ek testler isteniyor..
ANA hariç diğer testler negatif çıktı sadece trombofili panel ve genetik testlerin sonucunu bekliyoruz. Çift pozitif ne oluyor bir sorun mu var merak ettim dizinde digerlero negatif miydi

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-14-00-27-36-956_com.android.chrome.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2022-09-14-00-27-26-158_com.android.chrome.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2022-09-14-00-27-18-278_com.android.chrome.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 49
ANA hariç diğer testler negatif çıktı sadece trombofili panel ve genetik testlerin sonucunu bekliyoruz. Çift pozitif ne oluyor bir sorun mu var merak ettim dizinde digerlero negatif miydi
Diğerleri ile ilgili bilgim yok, ben eklem romatızması gecırdım cocukken, onunla alakalı bı durum olabileceğini soylemıslerdı, benım doktor tek pozitif cok onemsemıyoruz, cıft pozıtıf onemlı demıstı, oyle olunca ek testler isteniyor dıye bılıyorum..

Tatlım bende romatoid artrit var mesela (iltihaplı eklem romatizması) ama benim ana negatif. Yani romatoloğa gittiğinde fiziksel muayeneden sonra net bir tanı konulabilir. Senden mr ya da röntgen falan da isteyecektir. Ağrıların oluyor mu bilmiyorum ama bu değerler genelde romatizmal rahatsızlıklarda pozitif çıkıyor. Ve hastalığın her döneminde ağrın da olmuyor. Ama tabii ki muhakkak öyledir diyemeyiz, başka sebepleri de olabilir.

Nadiren bacaklarımda ağrı olurdu kemiklerim sizlar gibi ama ne tetikliyor yada pek sık yasamadigim için üstünde durmamistim. Doktora sonuçları göstermek için hepsini bekliyordum ama bunun içinde başka test yapılacaksa doktora sonucu hemen göstermeli miyim

ANA sonucunu doktora hemen söylemeli mıyım tüm testlerle gideyim diyordum ama ek testlerde istenir diyince sonucu hemen bildirim o zaman bu arada romatizmal hastalıklar düşüğe sebep olabilir mi canım bilgin var mı iki kere düşük yaptım gelişimi durdu hep 6 haftada

Kızlar günaydın kürtajın 36. Günü Beta Hcg 51 çıktı. Yani adet olmuş olsaydım 5-6 gün falan geçmiş olacaktı. Ama kürtajdan sonra hiç adet görmedim. Sizce bu değer çok mu düşük? Önceki gebeliğim boş gebelik sebebiyle sona erdi onda da 8 gün gecikme 180 değerle öğrenmiştim çok korkuyorum şu an aynılarını yaşamaktan.

ozguss sonucum çıktı canım üstte yazdım ayrıntılı.

Bence doktorunla bir görüş, o da ona göre yönlendirir seni zaten. Umarım romatolojiye gerek kalmaz

Bence doktorunla bir görüş, o da ona göre yönlendirir seni zaten. Umarım romatolojiye gerek kalmaz
Aradım soyledim canm trombofili panel lupus ve genetik testleri çıkmadı daha hepsi çıksın bakalım dedi bilmiyorum tedirgin oldum biran önce sağlıklı bir gebelik olsun artık istiyorum inşallah süreç uzamaz

Ay izmir yakaladım dr önerisi varsa talibim sağlıkla ilerlesin inşallah maşallah miniğe

Varsa ben de tlsibim hanımlar

Soyleyın bence, Romatolojıye yonlendırıp ek testleri de yaptırırsınız, ona gore teshısınız konur, benım tek pozitif tı ve ben iltihaplı eklem romatızması ıcın 18 yasıma kadar penısılın tedavisi gordum, o bagısıklık olusmus tu, bagısıklık baskılayıcı tedavi görmeniz gerekebilir..çok sukur kı caresı var bunun, korkmanızı gerekıttrecek bısey yok.. Ben ıkız bebeklerime transferde bagısıklık baskılayıcı tedavi gordum ıkısı de tutunmustu

Tek başına bir tanı koymak için yetersiz demek ki.. sıkma canını, romatizmal bir rahatsızlık olsa bile gebeliğe engel değil, sadece ilaç tedavisi alamazsın o kadar. Ağrın da yoksa sıkıntı olmaz. Her şey neticeye varıncaya kadar stres olma yeter, inan dert edeceğin şeyler değil. Sağlıkla bir an önce hamile kalırsın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…