Korktuğum buydu gerçekten hani doktor tedaviye yönlendirip de hamileliği ertelememi ister süreç uzar diye korktum aradım doktorumu tüm testler sonuclansin öyle bakacam dedi çok aceleciyim. Sizi üzmek istemiyorum ama gebeliğiniz neden sonlandı peki sorun neydiSoyleyın bence, Romatolojıye yonlendırıp ek testleri de yaptırırsınız, ona gore teshısınız konur, benım tek pozitif tı ve ben iltihaplı eklem romatızması ıcın 18 yasıma kadar penısılın tedavisi gordum, o bagısıklık olusmus tu, bagısıklık baskılayıcı tedavi görmeniz gerekebilir..çok sukur kı caresı var bunun, korkmanızı gerekıttrecek bısey yok.. Ben ıkız bebeklerime transferde bagısıklık baskılayıcı tedavi gordum ıkısı de tutunmustu
Tedavıye yonlendırecek bır durum deıl gebelık ıcın dıyorum, embrıyo tutunma asamasında ılac kullanacaksınız sadece.. Dedıgım gıbı cıft pozıtıf olunca ek testler yapılıyor kesın tanı koymak ıcın, onunla da romafolojı ilgileniyor..Korktuğum buydu gerçekten hani doktor tedaviye yönlendirip de hamileliği ertelememi ister süreç uzar diye korktum aradım doktorumu tüm testler sonuclansin öyle bakacam dedi çok aceleciyim. Sizi üzmek istemiyorum ama gebeliğiniz neden sonlandı peki sorun neydi
Hamilelikte bacak ağrılarım cogalmisti romatizmal bir hastalık mı var bilmiyorum ama inşallah dediğin gibi çözümü basittir sağlıklı gebelik nasip olur teşekkür ederim morelTek başına bir tanı koymak için yetersiz demek ki.. sıkma canını, romatizmal bir rahatsızlık olsa bile gebeliğe engel değil, sadece ilaç tedavisi alamazsın o kadar. Ağrın da yoksa sıkıntı olmaz. Her şey neticeye varıncaya kadar stres olma yeter, inan dert edeceğin şeyler değil. Sağlıkla bir an önce hamile kalırsın inşallah canım
Sağlıklı gebelik ve bebek gönülden diliyorum senin için tez zamanda kavuşursun inşallah canm Rabbim zor işimizi kolaylastirsin inşallahTedavıye yonlendırecek bır durum deıl gebelık ıcın dıyorum, embrıyo tutunma asamasında ılac kullanacaksınız sadece.. Dedıgım gıbı cıft pozıtıf olunca ek testler yapılıyor kesın tanı koymak ıcın, onunla da romafolojı ilgileniyor..
Benım rahım agzı uzunlugu bır anda kısaldı, dogum sancıları erken basladı, ıkız gebelıge uygun deıl rahım, o yuzden bundan sonraki gebelıgı tekil olacak Rabbım ınsallah nasip ederse
Yok tatlım sadece bacak olmuyor, her zaman farklı eklemleri tutuyor ve dayanılır gibi olmuyor kitlenip kalıyorsun. Ama en azından ilaç kullanmanı gerektiren bir durum olmazHamilelikte bacak ağrılarım cogalmisti romatizmal bir hastalık mı var bilmiyorum ama inşallah dediğin gibi çözümü basittir sağlıklı gebelik nasip olur teşekkür ederim morel
l için canm Rabbim tez zamanda evlat nasip etsin sanada
Sağlıklı gebelik ve bebek gönülden diliyorum senin için tez zamanda kavuşursun inşallah canm Rabbim zor işimizi kolaylastirsin inşallah
Canım ben dün adet oldum. İnşallah senin gebeliktir ve sağlıklı ilerlerKızlar günaydın kürtajın 36. Günü Beta Hcg 51 çıktı. Yani adet olmuş olsaydım 5-6 gün falan geçmiş olacaktı. Ama kürtajdan sonra hiç adet görmedim. Sizce bu değer çok mu düşük? Önceki gebeliğim boş gebelik sebebiyle sona erdi onda da 8 gün gecikme 180 değerle öğrenmiştim çok korkuyorum şu an aynılarını yaşamaktan.
ozguss sonucum çıktı canım üstte yazdım ayrıntılı.
Anladım canım, Rabbim hepimize en sağlıklısından bebekler nasip etsin hayırlısıyla inşallahCanım ben dün adet oldum. İnşallah senin gebeliktir ve sağlıklı ilerlerNiqu sana da haber vermiş olayım canım.
Doktorum histereskobi önerdi genetik testleri de verdik. Adet bitimi işleme gidicem.
Olsun canım..demekki adet olmayınca yalnış göstere bilir..ama iyi adet oldun .ben hala bekliyorum..karnım şişmiş..bel kasık ağrıları var ufaktan.Bundan sonra denemeye başla ve sağlıklı gebelik olsun canımCanım ben dün adet oldum. İnşallah senin gebeliktir ve sağlıklı ilerlerNiqu sana da haber vermiş olayım canım.
Doktorum histereskobi önerdi genetik testleri de verdik. Adet bitimi işleme gidicem.
Bencede kesin öyle...işte ondan en güzel 1 adeti beklemekKızlar bence adet olana kadar beta sıfırlanmıyor ne zaman ki değerler sıfırlanınca adet olmaya başlıyoruz
75 e düşürdüğünde kaç yumurta oluşmuştu pekşBenim gonalf çok değişik oldu ilk 110 verdi fazla geldi sonra 75 e düşürdü zaten ilk kullandığımda aşılama olamadan covid oldum iptal olmuştu, 450 lik gonal f biz alırken 1100 dü aşılama da çipli 3500 dü ama bize indirimli yaptı şükür
canım ben dıs gebelık gecırdım hazıranda doktorum 3 adet donemı korunma onerdı...Kızlar operasyon sonrası doktorunuz tekrar hamilelik için ne kadar süre beklemenizi istedi? Ve ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldınız bilgisi ve deneyimi olanlar paylaşabilir mi? Bu süreci çok yeni yaşayan biri olarak tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum bu sebeple kendime en az 3 ay süre vermek istiyorum fakat doktorum kontrole geldiğinde konuşuruz dedi. Kafamda soru işaretleri ile dolu.. neden bunu yaşadım? Tekrar olur mu? nerede hata yaptım? Bebeğin sonucu ne cıkacak, düşünmeden duramıyorum
Bir tane olmuştu yanlış değilsem o bir de benim için yeterli oldu zaten çok şükür75 e düşürdüğünde kaç yumurta oluşmuştu pekş
40 gün evvel kürtaj oldum ben. 32. Gün adet görmüştüm, yeni bitti kontrole gittim ve doktor şuan yeniden denemelere başlayabilirsin dedi. Mutlaka doktor kontrolünde ilerleyin derim.Kızlar operasyon sonrası doktorunuz tekrar hamilelik için ne kadar süre beklemenizi istedi? Ve ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldınız bilgisi ve deneyimi olanlar paylaşabilir mi? Bu süreci çok yeni yaşayan biri olarak tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum bu sebeple kendime en az 3 ay süre vermek istiyorum fakat doktorum kontrole geldiğinde konuşuruz dedi. Kafamda soru işaretleri ile dolu.. neden bunu yaşadım? Tekrar olur mu? nerede hata yaptım? Bebeğin sonucu ne cıkacak, düşünmeden duramıyorum
Canım bende yeni oldum ve aynı soruları bende verdim kendime..stresten kalb sıkışıklığı oluyor..başımda ağrılar oluyor..ama kendime söz verdim toparlıcam kendimi.Bana doktor dedi 3 ay korun..ama ben yaşımdan dolayı 1 ay beklicemKızlar operasyon sonrası doktorunuz tekrar hamilelik için ne kadar süre beklemenizi istedi? Ve ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldınız bilgisi ve deneyimi olanlar paylaşabilir mi? Bu süreci çok yeni yaşayan biri olarak tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum bu sebeple kendime en az 3 ay süre vermek istiyorum fakat doktorum kontrole geldiğinde konuşuruz dedi. Kafamda soru işaretleri ile dolu.. neden bunu yaşadım? Tekrar olur mu? nerede hata yaptım? Bebeğin sonucu ne cıkacak, düşünmeden duramıyorum
Anladım inşallah bende sonuç alabilirimBir tane olmuştu yanlış değilsem o bir de benim için yeterli oldu zaten çok şükür
Canım kaç yaşındasın özel değilse, teknoloji artık çok ilerledi tekrar aynı şeyleri yaşamamak İçin bence doktorun önerdiği şekilde ilerlemek daha sağlıklı gibi geliyor psikolojisi çok zor sende yaşamışsın bilirsin elbet bende 30 yaşımdayım hiç çocuğum yok ama doktor ne derse bu sefer öyle ilerlemeyi düşünüyorumCanım bende yeni oldum ve aynı soruları bende verdim kendime..stresten kalb sıkışıklığı oluyor..başımda ağrılar oluyor..ama kendime söz verdim toparlıcam kendimi.Bana doktor dedi 3 ay korun..ama ben yaşımdan dolayı 1 ay beklicem