- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam benim 2 kaybım olmuştu ikincisini genetiğe de göndermiştik kromozom bozukluğu çıktı, o yüzden kaybetmişim, bizim testlerimiz normaldi yani tesadüf olan birşeymişSelam kızlar düşük yapan ve düşük materyeli genetiğe gönderen varmı acaba sonuçlarınızı Merak ediyorum
Amin canımBelki de rahim kısalıgindan kaybettin cnm, olsun bak önlem alınacak Allahın izniyle sağlıkla Kavuşursunuz.
Çok geçmiş olsun kuzum peki kayıpların peşpeşe mi oldu sonrasında sağlıklı gebeliğin bebişin oldumuSelam benim 2 kaybım olmuştu ikincisini genetiğe de göndermiştik kromozom bozukluğu çıktı, o yüzden kaybetmişim, bizim testlerimiz normaldi yani tesadüf olan birşeymiş
Teşekkür ederim evet peş peşe oldu çok kötü günler geçirdim 2. kayıptan 8 ay sonra hamile kalabildim(ilk 2 ay korunduk), üçüncü gebeliğim sağlıklı oldu kucağıma aldım çok şükürÇok geçmiş olsun kuzum peki kayıpların peşpeşe mi oldu sonrasında sağlıklı gebeliğin bebişin oldumu
Allah'ım ona sağlıklı ömürler versin inşallah benimde bir oğlum var 12 yaşında bi kardeş yapalım dedik ama sonuç bu şekilde oldu yaşım 35 bu nedenle yumurta kalitesini kaybediyo tabi bakalım iki ay sonra tekrar deniycem nasipseTeşekkür ederim evet peş peşe oldu çok kötü günler geçirdim 2. kayıptan 8 ay sonra hamile kalabildim(ilk 2 ay korunduk), üçüncü gebeliğim sağlıklı oldu kucağıma aldım çok şükür
Pıhtılasma sorunu yokken, önlem amaclı (?) kan sulandırıcı kullanımına perinatologlar karsı cıkıyor.. Ama cerez gibi veriyor bır cok doktor da, burda bir arkadasımız bu yuzden ılerı hafta kayıp yasadı..Kızlar sonuclarim çıktıkça size yeni bir soruyla geliyorum. Aptt test sonucum 41.9 çıktı sanırım kanım geç pihtilasiyor bunu bilmiyordum son gebeligimde doktorum coraspirin vermisti ve bitmeyen bir lekelenmem vardı sonucu düşükle sonuçlandi sizce coraspirinden dolayı düşük olmuş olamaz dimi
Banada kürtajdan sonra doktor aspirin dedi kullan..ama ben bilmiyorum bende pihtlaşma varmı yokmu..test vericem ben.Yinede kullanıyorum.Kan sulandırıcı o..sanmıyorum ondan olsun canimKızlar sonuclarim çıktıkça size yeni bir soruyla geliyorum. Aptt test sonucum 41.9 çıktı sanırım kanım geç pihtilasiyor bunu bilmiyordum son gebeligimde doktorum coraspirin vermisti ve bitmeyen bir lekelenmem vardı sonucu düşükle sonuçlandi sizce coraspirinden dolayı düşük olmuş olamaz dimi
İlk defa duydum ben..Mesela ben test yapmamışım..randevum var gidicem..ama aspirin kullanıyorum..Pihtlaşma çıkmasa o zaman kullanmam..Pıhtılasma sorunu yokken, önlem amaclı (?) kan sulandırıcı kullanımına perinatologlar karsı cıkıyor.. Ama cerez gibi veriyor bır cok doktor da, burda bir arkadasımız bu yuzden ılerı hafta kayıp yasadı..
Ben tup bebekle gebe kaldım, tup bebek prosedurunde oksapar kullanımı var 12. Haftaya kadar, benım ılk lekelenmem 5+3te oldu, kan sulandırıcıyı dırek bıraktırmıstı doktorum, ilk dusukte pıhtılasma testını de yaptırmıstım
Suan neden kullanıyorsunuz? Test yaptıracaksanız bırakın oyle yaptırın testı, sonucu yanıltmasınİlk defa duydum ben..Mesela ben test yapmamışım..randevum var gidicem..ama aspirin kullanıyorum..Pihtlaşma çıkmasa o zaman kullanmam..
Doktora çok sordum test yaptırayımmı?bana dedi gerek yok ve aspirin yazdı kurtajdan sonra.Ben rahat duramadım randevu aldım ayın 20.O zaman yarın kullanmam..İn şa Allah yalnış sonuç çıkmazSuan neden kullanıyorsunuz? Test yaptıracaksanız bırakın oyle yaptırın testı, sonucu yanıltmasın
Insallah, sız nerde yasıyorsunuz?Doktora çok sordum test yaptırayımmı?bana dedi gerek yok ve aspirin yazdı kurtajdan sonra.Ben rahat duramadım randevu aldım ayın 20.O zaman yarın kullanmam..İn şa Allah yalnış sonuç çıkmaz
Türkiye'de..Neden sordunuz?)Insallah, sız nerde yasıyorsunuz?
Benim hep lekelenmem oldu ağrım yoktu kaç defa birakim mi lekelenme ondan mı diye sordum hayır devam et ağrın yoksa endiselenme dedi hatta her ultrasonda kanama alanı mi var acaba dedim ama kanama alanı olduğunu söylemedi belkide kanım pihtilasmadigi halde kullandığım sulandırıcıdan yaşadım lekelenmeleri ama gelişimi neden durdu bir ilgisi var mı bilmiyorum burda hepimiz kayıplar yaşadık birbirimizi anlıyoruz inan o kadar yoruldum ki neden iki defa düşük yaşadım sebebini öğrenebilirim ve önlemini alırım umarımPıhtılasma sorunu yokken, önlem amaclı (?) kan sulandırıcı kullanımına perinatologlar karsı cıkıyor.. Ama cerez gibi veriyor bır cok doktor da, burda bir arkadasımız bu yuzden ılerı hafta kayıp yasadı..
Ben tup bebekle gebe kaldım, tup bebek prosedurunde oksapar kullanımı var 12. Haftaya kadar, benım ılk lekelenmem 5+3te oldu, kan sulandırıcıyı dırek bıraktırmıstı doktorum, ilk dusukte pıhtılasma testını de yaptırmıstım
Bana ilk düşükten sonra verdi belki pıhtılaşma varsa önlem olarak kullandım hiç bir test yaptırmadı bunla alakalı yine düşük yaptım tek farkı betam yükselir yükselmez hemen lekelenmem başladı. Hiçbir doktorun test yapmadan vermemesi lazım bence hemofili hastası olanlar olabilirBanada kürtajdan sonra doktor aspirin dedi kullan..ama ben bilmiyorum bende pihtlaşma varmı yokmu..test vericem ben.Yinede kullanıyorum.Kan sulandırıcı o..sanmıyorum ondan olsun canim
Aynısını benim doktorumda etdi..bakmadan etmeden.Hatda ben ona deneyerek gidicem test yapmaya..valla kafam karıştı resmen.Ben burda gördüm kızlar önceden aspirin kullanmış..ama yinede gelişme olmamış..Bana ilk düşükten sonra verdi belki pıhtılaşma varsa önlem olarak kullandım hiç bir test yaptırmadı bunla alakalı yine düşük yaptım tek farkı betam yükselir yükselmez hemen lekelenmem başladı. Hiçbir doktorun test yapmadan vermemesi lazım bence hemofili hastası olanlar olabilir
Herkese yaramayabilir senin için birşey söyleyemiyorum anladığım kadarıyla gebe değilsin şuan öyleyse testlerini verdikten sonra kafan rahat eder ihtiyacına göre kullanmaya devam edersinAynısını benim doktorumda etdi..bakmadan etmeden.Hatda ben ona deneyerek gidicem test yapmaya..valla kafam karıştı resmen.Ben burda gördüm kızlar önceden aspirin kullanmış..ama yinede gelişme olmamış..
Yeni kürtaj oldum..kalbi durduğu için çocuğun bana aspirin dedi kullan.Bakıcam artıkHerkese yaramayabilir senin için birşey söyleyemiyorum anladığım kadarıyla gebe değilsin şuan öyleyse testlerini verdikten sonra kafan rahat eder ihtiyacına göre kullanmaya devam edersin
Kaybın için çok üzüldüm inşallah tekrar yaşamazsın canmYeni kürtaj oldum..kalbi durduğu için çocuğun bana aspirin dedi kullan.Bakıcam artık