İn şa Allah canımKaybın için çok üzüldüm inşallah tekrar yaşamazsın canm
Hangı sehır diye sormustum :)Türkiye'de..Neden sordunuz?)
Azeri olduğum için..dedim kesin belli yazımdanHangı sehır diye sormustum :)
Sebep odur diyemeyiz doktorlar bilir, bılım daha iyi acıklat ama, yasadıgım edindiğim tecrubeler gereksiz yere ılac kullanmak her zaman bı yan etki yapıyor, ben rısklı gebelık uzmanına takıbımı yaptırdım, proluton bile kanamalarım durunca kestirdi, hatta bı cok doktor tam ıgne yaptırır, haftada yarım doz alınması uygun olanmıs acıklamıstı sebeplerini.. Insallah bundan sonraki gebelıgınz saglıkla ilerler ve hayırlısıyla kucagınıza alırsınızBenim hep lekelenmem oldu ağrım yoktu kaç defa birakim mi lekelenme ondan mı diye sordum hayır devam et ağrın yoksa endiselenme dedi hatta her ultrasonda kanama alanı mi var acaba dedim ama kanama alanı olduğunu söylemedi belkide kanım pihtilasmadigi halde kullandığım sulandırıcıdan yaşadım lekelenmeleri ama gelişimi neden durdu bir ilgisi var mı bilmiyorum burda hepimiz kayıplar yaşadık birbirimizi anlıyoruz inan o kadar yoruldum ki neden iki defa düşük yaşadım sebebini öğrenebilirim ve önlemini alırım umarım
Haa yok onu anlamıstım zatenAzeri olduğum için..dedim kesin belli yazımdan
Nerden anlaşıldıHaa yok onu anlamıstım zaten
Şiveden anlasılıyorNerden anlaşıldıvallahi çok zor istediğini yazmak
Anlaşılsın hem, azerıler cok tatlı Türkçe konusuyorHeeeeeBuna şükür
Yaaa sağol canımAnlaşılsın hem, azerıler cok tatlı Türkçe konusuyor
Amin inşallahAllah'ım ona sağlıklı ömürler versin inşallahbenimde bir oğlum var 12 yaşında bi kardeş yapalım dedik ama sonuç bu şekilde oldu yaşım 35 bu nedenle yumurta kalitesini kaybediyo tabi bakalım iki ay sonra tekrar deniycem nasipse
Eşiniz Türk o zamanYaaa sağol canımAzeriler Türk Rus dilini güzel konuşurlar.Mesela ben eşimle azerice konuşunca zor anlıyor
Arada girince yaz amaNapıyonuz canlararada okuyup çıkıyor, seviyorum sizi
AynenEşiniz Türk o zaman
Amin teşekkür ederimSebep odur diyemeyiz doktorlar bilir, bılım daha iyi acıklat ama, yasadıgım edindiğim tecrubeler gereksiz yere ılac kullanmak her zaman bı yan etki yapıyor, ben rısklı gebelık uzmanına takıbımı yaptırdım, proluton bile kanamalarım durunca kestirdi, hatta bı cok doktor tam ıgne yaptırır, haftada yarım doz alınması uygun olanmıs acıklamıstı sebeplerini.. Insallah bundan sonraki gebelıgınz saglıkla ilerler ve hayırlısıyla kucagınıza alırsınız
İn şa Allah cKızlar nasılsınız? Yeni arkadaşlar katılmış aramıza inşallah listemize yeni bebekler de eklerizŞöyle bir videoya çok güzel açıklama yapılmış bebeklerin ne kadar mucizevi olduğunu yeniden anladım
İn şa Allah yeniden yüzümüz güler..ve sağlıklı çocuklarımız olurKızlar nasılsınız? Yeni arkadaşlar katılmış aramıza inşallah listemize yeni bebekler de eklerizŞöyle bir videoya çok güzel açıklama yapılmış bebeklerin ne kadar mucizevi olduğunu yeniden anladım