Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Benim adetim yeni bitti yani dediğim gibi hem erken oldum günümden hemde 4 gün sürdü ve bitti anlamadım

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Benim adetim yeni bitti yani dediğim gibi hem erken oldum günümden hemde 4 gün sürdü ve bitti anlamadım
Gebelık olabileceğinden mı suphelenıyorsunuz?
Suresi uzayan, kısalan, yogunlugu azalan ve artan arkadaslarımız oldu

Gebelık olabileceğinden mı suphelenıyorsunuz?
Suresi uzayan, kısalan, yogunlugu azalan ve artan arkadaslarımız oldu
Evet anlam vermedim bı anda sancılı adet olup bı anda kesilmesini çözemedim. Gerçekten her test yaptığımda olumlu sonuç alamayınca üzülüyorum çok istiyorum aslinda

Evet anlam vermedim bı anda sancılı adet olup bı anda kesilmesini çözemedim. Gerçekten her test yaptığımda olumlu sonuç alamayınca üzülüyorum çok istiyorum aslinda
Muhakkak, hepimiz anne olmak ıcın savaşıyoruz resmen, Rabbım doğru zamanda hayırlısıyla nasip edecektir, cok takma kafanı süresine yoğunluğuna, hepimizde oldu, ıcın rahat etmezse, dıger adetinde kadın doguma görün

Konuşacak kimse olmadığı için malesef sitrese girdim anlatamadim kimseye birşey anlamda veremedim zaten kasık ağrısı göğüsümde süt bezesi gibi birşey miğde bulantısı ve halsizlik

Konuşacak kimse olmadığı için malesef sitrese girdim anlatamadim kimseye birşey anlamda veremedim zaten kasık ağrısı göğüsümde süt bezesi gibi birşey miğde bulantısı ve halsizlik
Prolaktin hormonuna baktırsana adeti bekleme, burda konuşabilirsin herseyı, hepimiz destek oluruz, Rabbım kolaylık versin, sabır versin ınsallah, hepımız yaşadık bu acıyı

Prolaktin hormonuna baktırsana adeti bekleme, burda konuşabilirsin herseyı, hepimiz destek oluruz, Rabbım kolaylık versin, sabır versin ınsallah, hepımız yaşadık bu acıyı
Sürekli çalışıyorum ben yıllık iznimde bitti malesef Allah'ım hayirli zamanda versin inşallah tüm isteyenlere . Şimdi erken gebelik testi yaptım yok cikamadi birşey

Evet öyle gibi şu an. Hayırlısı olsun inşallah 2 gün geçmek bilmez şimdi bana
Sağlıklı gebelik nasip etsin Allah canım.Ben de 26 nisan gibi kurtaj olup 13 Mayıs gibi korunmayı bırakmıştım canim adet görmeden kurtajdan 30 gun sonrasi test yaptim benim ikimci çizgi silik ama seninkinden daha belirgindi.Bende kalcam genisledigi icin suphelendim benim öyle oluyor kanda pozitif çıkmıştı.
İns dogrudur seninki de bize de haber et.
allah kimseyi boş yere umutlandırmasın.

Banada dua edersiniz lütfen . Bende hazidanda kürtaj oldum hiç korunmuyoruz ama gebelik yok

Merhaba herkese ben de dün operasyonu geçirdim çok şükür kanamalarım var doktor normal dedi operasyon sonrası kanama ne kadar sürüyor ? Allahım bir daha kimseye bu süreci yaşatmasın

Merhaba herkese ben de dün operasyonu geçirdim çok şükür kanamalarım var doktor normal dedi operasyon sonrası kanama ne kadar sürüyor ? Allahım bir daha kimseye bu süreci yaşatmasın
Canım bende mesela bir tek kürtaj olan günü oldu..ve sonra hiç olmadı..ben hatda korktum..ama doktora gidince..dedi sorun yok temiz dedi.Her kesde farklı oluyormuş.Gecmis olsun.İn şa Allah birde yaşatmaz Allah bize

Canım bende mesela bir tek kürtaj olan günü oldu..ve sonra hiç olmadı..ben hatda korktum..ama doktora gidince..dedi sorun yok temiz dedi.Her kesde farklı oluyormuş.Gecmis olsun.İn şa Allah birde yaşatmaz Allah bize
İnşallah canım bugün hayatımın en zor günüydü sabah 9 da hastaneye gittim öğleden sonra 15;00 e kadar verdikleri fitilin işe taramasını beklediler o geçen sürede doğumhane katında yaşadığım psikoloji inanılmazdı… çok şükür atlattım inşallah bir an önce de iyileşme sürecine geçerim

Bende 2 hafta olucak..hala gözümde yaş..çok zor..birde çok geç hamile kaldım..o da çok üzüyor beni.Ben hemen kürtaj olundum..çünkü zaten 1 gün önce doğum sancısı resmen çektim acilde..dedim birde çekemem..hemen kürtaj istedim.

Allah bu tevekkül sonrası kucağımıza evlatlarımızı verecek ben öyle dua ediyorum canım sana da cok geçmiş olsun… onlar bizi cennet kapılarında bekleyecekler…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…