Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkürler canim..sanada geçmiş olsun.Ben Azeri olduğum için..bilmiyorum ora neresi..eşime sorucam..Sana dedilermi hangi testler yapılmalı?

Ben sana özele yazdım canım

Canım merhaba ne kadar sürede çıktı sonuçlar. Bize 2-3 ayı bulabilir dediler. 24 Ağustosta verdik.
Temmuz 28 de gitmiştim canım 4-5 hafta demişlerdi. Senin testleri de gördüm bu arada. Predictor çok hassas 5 üstünü algılıyor. Uzun zaman da geçmiş ama kana gidecek misin?

Merhaba size birşey sormak istiyorum soracakta kimsem yok anlam veremedim ben 3 ay oldu bebeğimi kaybedeli kalbi durdu kanamam falan oldu hamilelikte Haziran'da kürtaj falan oldum vs. Geçen ay düzenli adetim oldum 7 gün sürüyor benim. Bu ay neden ise 10 da olucaktim 7 sinde oldum ama aşırı bı miğde bulantım vardı ögurup duruyordum. Sürekli bu adetim ise 4 gün sürdü anlamadım 2 gün ağrılı geçti geri kalan hemen kesildi şimdi kasıklarıma kramp göğüslerim hashaslasti böle beze gibi birşey olmuş. Anlamadım ve hala migdem bulaniyor başımda ağrıyor anlam veremedim..

Gebelık testi yaptınız mı? Kurtaj sonrası duzensızlik olabiliyor.. Daha once yasamadıgım sureclerı yasadım bende dongu suresi uzunlugu hersey tepetaklak olmustu.. Ama test yapın oncelıkle, adet olursanız da 2.gun bir hormon testı yaptırın kadın dogumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…