Teşekkürler canim..sanada geçmiş olsun.Ben Azeri olduğum için..bilmiyorum ora neresi..eşime sorucam..Sana dedilermi hangi testler yapılmalı?Canım geçmiş olsun. Ben eğitim araştırmadan randevu aldım cuma günü için devlette yapılabiliyormuş. Genetik testlerin kürtajdan hemen sonra olması gerekmiyor. Yaptıran arkadaşlar varsa onlar da yazabilir
Canım çok iyi bir bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olur ama pıhtılaşma var sanki iki gende , biri homozigot biri heterezigot gibi anladımKızlar selam herkese ben venevv adım değişti pıhtılaşma sonucum çıktı doktor yoktu ne diyor burda?
Ben sana özele yazdım canımCanım geçmiş olsun. Ben eğitim araştırmadan randevu aldım cuma günü için devlette yapılabiliyormuş. Genetik testlerin kürtajdan hemen sonra olması gerekmiyor. Yaptıran arkadaşlar varsa onlar da yazabilir
Peki dediğin gibiyse eğer ne oluyor?Canım çok iyi bir bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olur ama pıhtılaşma var sanki iki gende , biri homozigot biri heterezigot gibi anladım
Kan sulandırıcı kullanıyorsunuz? Tabi drunuz sonuçlarınıza göre karar veriyor..Peki dediğin gibiyse eğer ne oluyor?
Sağol canım çatlarım meraktan dr perşembeye kadar yokmuşKan sulandırıcı kullanıyorsunuz? Tabi drunuz sonuçlarınıza göre karar veriyor..
Canım merhaba ne kadar sürede çıktı sonuçlar. Bize 2-3 ayı bulabilir dediler. 24 Ağustosta verdik.Kızlar selam herkese ben venevv adım değişti pıhtılaşma sonucum çıktı doktor yoktu ne diyor burda?
Temmuz 28 de gitmiştim canım 4-5 hafta demişlerdi. Senin testleri de gördüm bu arada. Predictor çok hassas 5 üstünü algılıyor. Uzun zaman da geçmiş ama kana gidecek misin?Canım merhaba ne kadar sürede çıktı sonuçlar. Bize 2-3 ayı bulabilir dediler. 24 Ağustosta verdik.
Az önce kan verdim sonucunu bekliyorum. Karmaşık bir durum oldu.Temmuz 28 de gitmiştim canım 4-5 hafta demişlerdi. Senin testleri de gördüm bu arada. Predictor çok hassas 5 üstünü algılıyor. Uzun zaman da geçmiş ama kana gidecek misin?
Merhaba size birşey sormak istiyorum soracakta kimsem yok anlam veremedim ben 3 ay oldu bebeğimi kaybedeli kalbi durdu kanamam falan oldu hamilelikte Haziran'da kürtaj falan oldum vs. Geçen ay düzenli adetim oldum 7 gün sürüyor benim. Bu ay neden ise 10 da olucaktim 7 sinde oldum ama aşırı bı miğde bulantım vardı ögurup duruyordum. Sürekli bu adetim ise 4 gün sürdü anlamadım 2 gün ağrılı geçti geri kalan hemen kesildi şimdi kasıklarıma kramp göğüslerim hashaslasti böle beze gibi birşey olmuş. Anlamadım ve hala migdem bulaniyor başımda ağrıyor anlam veremedim..Merhaba bu sayfaya yolu düşen arkadaşlarım.. Hepimiz benzer tecrubelere sahibiz..sormak ıstediğiniz sorularınız olursa seve seve yardımcı oluruz, bundan sonrasında daha bilinclı adım atmak çok önemli çünkü.. insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız
Umudumuzu kaybetmeden,isyan etmeden kaldığımız yerden devam
Aşağıdaki tablo düşük yaptıktan sonra yeniden gebe kalıp bebeklerini sağlıkla kucagına alan ve kucagına almak için gün sayan annelerimizin tablosudur
KULLANICI ADI BAT @Katre-i Matemm 25.12.2020 @Kalbim73 21.01.2021 @Liloss 27.01.2021 @kelebek3333 10.02.2021 @Smyrra 17.03.2021 @Teneffus Zili 22.03.2021 @Summerwinter 27.03.2021 @Elikan 26.04.2021 @Rhea Silvia 13.05.2021 @PembeAnkaKusu 01.06.2021 @burcusami 09.06.2021 @celiklady 12.08.2021 @windream 20.08.2021 @Dh120910 30.08.2021 @newnew 29.09.2021 @Bonncuk 05.10.2021 @-C-A-N-A-N- 09.10.2021 @karaca3443 21.10.2021 @senistiyorruj 25.10.2021 @Doktoraliguru 16.11.2021 @Lalalala1 15.12.2021 @Selizay 01.04.2022 @Aklimtrakyada 12.05.2022 @Ha-ri 16.05.2022 Y Yazin Sevinci 03.06.2022 @Rande 19.06.2022 @Melikeben 2022 @Random3 2022
Canım benim koştum geldim. Topiğin hayırlı olsun, hepimize hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip olsun inşAllahBen de 6 Kasım’da düşük yaptım, yeniden bebek planlıyoruz Allah’ım inşAllah hayırlısını nasip etsin hepimize
Haber et sonuçları mucizen seninledir inşallah sağlıkla sımsıkı tutunurAz önce kan verdim sonucunu bekliyorum. Karmaşık bir durum oldu.
Bence 2 gün sonra tekrar kan ver artış olursa yeni gebelik diye heveslenebilirizzz
14,19 çıkmış canımHaber et sonuçları mucizen seninledir inşallah sağlıkla sımsıkı tutunur
Evet en sağlıklısı o gibiBence 2 gün sonra tekrar kan ver artış olursa yeni gebelik diye heveslenebilirizzz
Şüpheli ilişki ne zamandı?14,19 çıkmış canım
25 ya da 26 AğustosŞüpheli ilişki ne zamandı?
Ay çok kritik her şey olabilir ☺25 ya da 26 Ağustos
Az önce kan verdim sonucunu bekliyorum. Karmaşık bir durum oldu
Kizlarrr bana yardımcı olunnnnBende yazayım 2 Kasım'da kürtaj oldum kalp atışı durduğu için 9 haftalıkti Dr ilk adetten sonra deneyebilirsin tekrar demişti inşallah hepimize hayırlısıyla tekrar nasip eder
Gebelık testi yaptınız mı? Kurtaj sonrası duzensızlik olabiliyor.. Daha once yasamadıgım sureclerı yasadım bende dongu suresi uzunlugu hersey tepetaklak olmustu.. Ama test yapın oncelıkle, adet olursanız da 2.gun bir hormon testı yaptırın kadın dogumdaMerhaba size birşey sormak istiyorum soracakta kimsem yok anlam veremedim ben 3 ay oldu bebeğimi kaybedeli kalbi durdu kanamam falan oldu hamilelikte Haziran'da kürtaj falan oldum vs. Geçen ay düzenli adetim oldum 7 gün sürüyor benim. Bu ay neden ise 10 da olucaktim 7 sinde oldum ama aşırı bı miğde bulantım vardı ögurup duruyordum. Sürekli bu adetim ise 4 gün sürdü anlamadım 2 gün ağrılı geçti geri kalan hemen kesildi şimdi kasıklarıma kramp göğüslerim hashaslasti böle beze gibi birşey olmuş. Anlamadım ve hala migdem bulaniyor başımda ağrıyor anlam veremedim..