- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
Hangi bölümden randevu aldınız acaba mhrsden olmadı bende alayım eşimleMHRS den aldım.ben canım..
Eşimle.kan verdik genetik ve kan pıhtılaşma baktılar.
Randevusuz bakarlar mı hiç bilmiyorum ya..
Direk.tibbi genetige gittim
tıbbı genetık bölümünden aldıkHangi bölümden randevu aldınız acaba mhrsden olmadı bende alayım eşimle
Peki ben kendi adıma randevu aldığımda eşimle beraber gidince ona test yaparlarmı yoksa oda randevu almalımı siz nasıl bir yol izlediniztıbbı genetık bölümünden aldık
hayır ıkınızınde ayrı ayrı randevu alması gerekıyor..Peki ben kendi adıma randevu aldığımda eşimle beraber gidince ona test yaparlarmı yoksa oda randevu almalımı siz nasıl bir yol izlediniz
Evet Ankara üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde. Aslında ibni Sina ile aynı hastane ama. Kadın doğum Ibni Sina olarak değil de Ankara üniversitesi tıp fakültesi olarak geçiyor. Batuhan hoca da orada. Çalışmak iyi gelir kafa dagitirsinOyle tabiki, nasıpbakalım ama en azından bu sene calısayım ıstıyorum, dogum iznini kullandım biraz kafam mesgul olsun istiyorum artık
Batuhan ozmen ibni sına da mı?
Sağol kuzum teşekkür ederimhayır ıkınızınde ayrı ayrı randevu alması gerekıyor..
bız aynı doktor aynı gun aynı saattlerde almıstık ıkımız bır gırdık
rica ederımm canımSağol kuzum teşekkür ederim
Ciddi misinn? Ben kendime bu perşembe için almıştm ama sanki burdan biri eşiniz sizle beraber gircek alıyolar demişti. Ondan ben eşime randevu almadmhayır ıkınızınde ayrı ayrı randevu alması gerekıyor..
bız aynı doktor aynı gun aynı saattlerde almıstık ıkımız bır gırdık
kuzu belkı alırlar ben ıstanbuldayım da ıkımıze de randevu almıstım..Ciddi misinn? Ben kendime bu perşembe için almıştm ama sanki burdan biri eşiniz sizle beraber gircek alıyolar demişti. Ondan ben eşime randevu almadminşallah bir sıkıntı cıkmaz cunku iştem birdaha nasıl izin alabilirim bilmiyorum cok yogun
Eğer alırlarsa bilgi verirmisin banada kuzumCiddi misinn? Ben kendime bu perşembe için almıştm ama sanki burdan biri eşiniz sizle beraber gircek alıyolar demişti. Ondan ben eşime randevu almadminşallah bir sıkıntı cıkmaz cunku iştem birdaha nasıl izin alabilirim bilmiyorum cok yogun
İnşallahh canımmkuzu belkı alırlar ben ıstanbuldayım da ıkımıze de randevu almıstım..
Tamamdırrr canım haber ederimmEğer alırlarsa bilgi verirmisin banada kuzum
Çok şükür cnm iyiyim, başladım okula, 3 gün okulum var, bizim için iyi oldu. Kaçıncı haftadasin?Günaydın kızlar
Sohrab ,Hari , Burcusami
Nasılsınız hayat nasıl gidiyor dün kontrolüm vardı şükür bebek falan herşey iyi rahim boyu kısalmış sadece 42 den 32 ye düşmüş bunu biraz takip edelim dedi drum 10 gün sonra tekrar ölçeçek duruma göre neyapacak bakalım ama canım sıkıldı ister istemez, onun dışında çok şükür halimize
PCO mU VARDI SİZDE?Aynen kuzum bende işe yaradı neden olmasın
Farketmez sonuçta genetik yani değiştiremeyiz. Ben çocuğum olmadığı iÇin sağlık ocağında sma testide verdikBende yarın gidecem adet uzun sürdü hala bitmedi umarım sorun olmaz adetli adetsiz fark etmiyor yazanlar olmuş ama sıkıntı yaratır mı bilmiyorum inşallah kısa sürede sonuçları alırız
Ben de sadece kendime randevu aldım eşim yanımdaydı ona da kayıt açtırıp gel dedi ikimiz de kan verdikCiddi misinn? Ben kendime bu perşembe için almıştm ama sanki burdan biri eşiniz sizle beraber gircek alıyolar demişti. Ondan ben eşime randevu almadminşallah bir sıkıntı cıkmaz cunku iştem birdaha nasıl izin alabilirim bilmiyorum cok yogun
Ne güzel beyfendi büyüdü okulda başladı hayat rutine bağlamış artık şükğr darısı bize 18+0 canımÇok şükür cnm iyiyim, başladım okula, 3 gün okulum var, bizim için iyi oldu. Kaçıncı haftadasin?
Öyle cnm cok şükür 7 ayımiz bitti ama 2 gündür ek gıdada iştahı azaldı, daha cok emmeye düştü, biraz erken kısalma olmuş sanki ama endişe etme, aral hocam herşeyin en güzelini bilir yapar da güven ona, ben bi kez lekelenme yaşadım diye doğum yapana kadar ilac kullandim, her türlü önlemi alırNe güzel beyfendi büyüdü okulda başladı hayat rutine bağlamış artık şükğr darısı bize 18+0 canım
Evet biryandan yazışıyoruz hocamla sıkı takipteyiz merak etme diyor gerekirse serklaj yapılacak sağlıkla gelsinde paşa, ek gıdada önce gıda sonra meme yap canım mümkün olduğunca açıkınca hemen ek goda ver , kızımdanda bilirim memede yaşardı saatlerce zaten büyüdü her öğünde olmasada memeyi peşinden ver istersen ekgıdanın.Öyle cnm cok şükür 7 ayımiz bitti ama 2 gündür ek gıdada iştahı azaldı, daha cok emmeye düştü, biraz erken kısalma olmuş sanki ama endişe etme, aral hocam herşeyin en güzelini bilir yapar da güven ona, ben bi kez lekelenme yaşadım diye doğum yapana kadar ilac kullandim, her türlü önlemi alır
Allahını izniyle sağlıkla Kavuşursunuz cnm dualarım seninle.. Öyle yapıyorum ama sanırım özlüyor 2 gündür ondan böyle yapıyor, az yiyor bide bi kac gün ateşlendi, damaklari cok sert herhalde dişler gelicek ondanda iştahı azalmış olabilirEvet biryandan yazışıyoruz hocamla sıkı takipteyiz merak etme diyor gerekirse serklaj yapılacak sağlıkla gelsinde paşa, ek gıdada önce gıda sonra meme yap canım mümkün olduğunca açıkınca hemen ek goda ver , kızımdanda bilirim memede yaşardı saatlerce zaten büyüdü her öğünde olmasada memeyi peşinden ver istersen ekgıdanın.