Eğer bir aksilik olmazsa ocakta gözüküyor doğum bende ilk aylar için aşırı kıyafet almayı düşünmüyorum çok hızlı geçer diye, sadece tam kış olunca ne kalınlıkta olacak ne olacak hepsi çok karışık geliyor ama başladıkça alışırım öğrenirim gibiÇok küçük kıyafetler alma cnm çok çabuk büyüyorlar, bide çok alma benim bi sürü giydirmedigim kıyafeti var oğlumun, hangi ay doğum ona da bağlı aslında kıyafet alma durumu, mesela benim büyük kıyafetler kaldı öylece yaz gelince, e şimdi de olmaz onlar
Öğrenirsin canım zamanı gelsin beraber alışveriş yaparız çok öuhtemel benimde ocakata doğum olacak erken doğmazsa , çok kıyafet almam zıbın çok şazım, tulum lazım ama ayaklı tulum bi süreden sonra kasıyor çocuğu ayaksız yercihin olsun bi kaçtanede ayaklı alırsın, zaten toptan alıcam ben istanbulda eminönünde bi han vardı herşey vardı kıxıma ordan almıştım ama bursada bakacağım bakalım neresi varEğer bir aksilik olmazsa ocakta gözüküyor doğum bende ilk aylar için aşırı kıyafet almayı düşünmüyorum çok hızlı geçer diye, sadece tam kış olunca ne kalınlıkta olacak ne olacak hepsi çok karışık geliyor ama başladıkça alışırım öğrenirim gibi
Valla yeterki sağlıkla ilerlesin bir süre sonra hepsi olur gider gibi geliyor bana benimle aynı zamanlarda hamile bir iki tane arkadaşım var onların tabi benim gibi sıkıntıları olmadı şükür olmasın daÖğrenirsin canım zamanı gelsin beraber alışveriş yaparız çok öuhtemel benimde ocakata doğum olacak erken doğmazsa , çok kıyafet almam zıbın çok şazım, tulum lazım ama ayaklı tulum bi süreden sonra kasıyor çocuğu ayaksız yercihin olsun bi kaçtanede ayaklı alırsın, zaten toptan alıcam ben istanbulda eminönünde bi han vardı herşey vardı kıxıma ordan almıştım ama bursada bakacağım bakalım neresi var
İlk aylar çok hızlı büyüyorlar, evin sıcaklığına göre de alabilirsin dediğin gibi, ben netten aldım çoğunu uyguna geldi ama bazılarınin kumaşı kalındı çok giyemedi, görüp almak daha iyi benceEğer bir aksilik olmazsa ocakta gözüküyor doğum bende ilk aylar için aşırı kıyafet almayı düşünmüyorum çok hızlı geçer diye, sadece tam kış olunca ne kalınlıkta olacak ne olacak hepsi çok karışık geliyor ama başladıkça alışırım öğrenirim gibi
Kayıplar insanı böyle yapıyor canım bende bekleme taraftarıyım ki merak etme öyle hızlı alınıyorki bir çırpıda bitiyorValla yeterki sağlıkla ilerlesin bir süre sonra hepsi olur gider gibi geliyor bana benimle aynı zamanlarda hamile bir iki tane arkadaşım var onların tabi benim gibi sıkıntıları olmadı şükür olmasın daonların yanında ben ruhsuzmuşum gibi kalıyorum hepsi eşya vs bitirdi sayılır ben daha zamanı var dedikçe deli oluyorlar
Üsküdar’a yakınsan ben Zeynep Kamil’de yaptırmıştım genetik testi orda da yaptırabilirsinKızlar merhaba iyi geceler
Tıbbi genetik için randevu aldım ama Göztepe ve Kartal ea da test yapılmamaktadır yazıyor. Daha önce test veren arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bir dış gebelik bir kimyasal ve 2 tüp bebek denemem var. Üsküdar’dan aldık randevu direk doktora bunları söyleyip test yaptırabiliyor muyuz ?
ordan aldık eşimle ikimiz 2 hafta sonraya randevu. peki gidince direk yapıyorlar mı?yoksa bir muayene vs süreç oluyor mu?Üsküdar’a yakınsan ben Zeynep Kamil’de yaptırmıştım genetik testi orda da yaptırabilirsin
korunmadim canim 15 gun iliski tasagi vardi sadeceKürtaj yada düşük sonrası ne kadar korundunuz ? Korunmayan oldu mu acaba
Yasağı yazicaktimkorunmadim canim 15 gun iliski tasagi vardi sadece
Merhaba canımEğer alırlarsa bilgi verirmisin banada kuzum
Merhaba canımcıktım hastaneden, sekreterliğine gittim kendi kimliğimi verdim eşiminkinide verdim ama eşime ramdevu istemedi Haber vereyim dedim
Evet pco ve adet düzensizliği vardı. Yıllarca hep 45 günde 1 oluyordum ama en son 2-3 ayda bir adet olmaya başlamıştım. Ovulasyon göremiyordum hiç. Gördüğüm zaman hamile kalmıştım kalbi durdu. Bir kere de kimyasal oldu. Düşükten 7 ay sonra ilk kez yumurta geliştirici iğne vuruldum pko olduğu için hep 1 den fazla yumurta büyümeye çalışıyordu sanırım o yüzden çatlatma iğnesi olunca ikiz oldu.PCO mU VARDI SİZDE?
ay ne güzel bana umut oldunuz,benim de 3 yumurtam büyümüş en büyüğü 21 m dedi dr 5 ğünüm bugun hayırlısı olsun inşallah:)Evet pco ve adet düzensizliği vardı. Yıllarca hep 45 günde 1 oluyordum ama en son 2-3 ayda bir adet olmaya başlamıştım. Ovulasyon göremiyordum hiç. Gördüğüm zaman hamile kalmıştım kalbi durdu. Bir kere de kimyasal oldu. Düşükten 7 ay sonra ilk kez yumurta geliştirici iğne vuruldum pko olduğu için hep 1 den fazla yumurta büyümeye çalışıyordu sanırım o yüzden çatlatma iğnesi olunca ikiz oldu.
Kürtajdan sonra kaçıncı günde adet oldunuz acaba?Ben beklemedim bir ayı geçti kürtaj olalı. Ama dün adet oldum. Bakalım hayırlısı en kısa zamanda tekrar gebe kalmayı istiyorum.
Kürtajdan sonra kaçıncı günde adet oldunuz acaba
32. Günde oldumKürtajdan sonra kaçıncı günde adet oldunuz acaba?
Canım benim tek düşüğüm vardı oda 8 haftalık kalp durması sonucu. Ama orda 2 tane düşüğüm oldu dedim bakmazlar belki tek düşüğe die. Onlarda 2 tüp kan aldılar, biri kromozom için biride trombofili paneli. Kızkardeşimde yumurtalık kanseri olduğı için kardeşimden bi tesr istediler eğer o pozitif çıkarsa banada o kan testini yapcaklarmısÇok sağol kuzum hayırlı sonuçlarınız olsun inşallah şimdi hangi testler bakılacak size ben bir canlı doğum sonra kimyasal sonrada kalp atışı durdu düşük yaptım ilk etapta kendim bi pıhtılaşma testi yapim öylede denim gebeliği eğer tekrar düşük olursa da bu defa randevu alıp genetiğe gideyim diye düşündüm
Sonuçlardan beni haberdar et bitanem inşallah temiz çıkar sağ salim yavrularımızı kucağımıza almak nasip olur.Canım benim tek düşüğüm vardı oda 8 haftalık kalp durması sonucu. Ama orda 2 tane düşüğüm oldu dedim bakmazlar belki tek düşüğe die. Onlarda 2 tüp kan aldılar, biri kromozom için biride trombofili paneli. Kızkardeşimde yumurtalık kanseri olduğı için kardeşimden bi tesr istediler eğer o pozitif çıkarsa banada o kan testini yapcaklarmıs
Kürtajın ilk gününden itibaren 32.gün dimi32. Günde oldum