Sma testini de yaptırmayı düşünüyorum canm önemli buda. Ben bugün genetik trombofili lupus ve başka testlerde verdim doktor 2 buçuk ayda çıkar dedi şaşırdım genelde herkeste en fazla iki ayda çıkıyor bakalım hakkımızda hayırlısı artıkFarketmez sonuçta genetik yani değiştiremeyiz. Ben çocuğum olmadığı iÇin sağlık ocağında sma testide verdik
Ben de sadece kendime randevu aldım eşim yanımdaydı ona da kayıt açtırıp gel dedi ikimiz de kan verdik
Aile hekimliğinde yapılıyor önce erkek test veriyor taşıyıcılık varsa kadın veriyor. Belki erken de çıkabilir sonuç takip etmek lazımSma testini de yaptırmayı düşünüyorum canm önemli buda. Ben bugün genetik trombofili lupus ve başka testlerde verdim doktor 2 buçuk ayda çıkar dedi şaşırdım genelde herkeste en fazla iki ayda çıkıyor bakalım hakkımızda hayırlısı artık
Kacıncı haftadasın canım, dinlen bolca, cok ayaga kalkmamaya calıs elinden geldıgınce, bende rahım agzı uzunlugu kısalıgı olmustu, Sancın vs.yok deıl mı?Günaydın kızlar
Sohrab ,Hari , Burcusami
Nasılsınız hayat nasıl gidiyor dün kontrolüm vardı şükür bebek falan herşey iyi rahim boyu kısalmış sadece 42 den 32 ye düşmüş bunu biraz takip edelim dedi drum 10 gün sonra tekrar ölçeçek duruma göre neyapacak bakalım ama canım sıkıldı ister istemez, onun dışında çok şükür halimize
Sağol canım bu testide yaptırırız inşallah hayırlısıyla sağlıklı gebelik yaşarızAile hekimliğinde yapılıyor önce erkek test veriyor taşıyıcılık varsa kadın veriyor. Belki erken de çıkabilir sonuç takip etmek lazım
Bende yeni kürtaj olundum..1 adeti beklicem benKürtaj yada düşük sonrası ne kadar korundunuz ? Korunmayan oldu mu acaba
Ben beklemedim bir ayı geçti kürtaj olalı. Ama dün adet oldum. Bakalım hayırlısı en kısa zamanda tekrar gebe kalmayı istiyorum.Kürtaj yada düşük sonrası ne kadar korundunuz ? Korunmayan oldu mu acaba
Bende bir adet düşünüyorum ama 2. Kayıp olunca genetik vs çıkmadan da gebe kalırsam aynı şeyi yaşarım diye korkuyorumBende yeni kürtaj olundum..1 adeti beklicem ben
ben dıs gebelık gecırdım ama düşük ıgnesı oldugum ıcın 3 adet donemı bekledım,Bende bir adet düşünüyorum ama 2. Kayıp olunca genetik vs çıkmadan da gebe kalırsam aynı şeyi yaşarım diye korkuyorum
Aslında bende çok korkuyorum..ama yaşım az diğil..çocukta hiç yokBende bir adet düşünüyorum ama 2. Kayıp olunca genetik vs çıkmadan da gebe kalırsam aynı şeyi yaşarım diye korkuyorum
18+1 ağrım falan yok canım şükür haftaya tekrar kontrolüm olacak hayırlısıyla bir sıkıntı olmayacak inşaAllahKacıncı haftadasın canım, dinlen bolca, cok ayaga kalkmamaya calıs elinden geldıgınce, bende rahım agzı uzunlugu kısalıgı olmustu, Sancın vs.yok deıl mı?
Ne kadar sürede öyle düşmüş peki, benim de ilk başlarda 40 lı ölçtü sonra 30lu değerlerde ölçtü hep o aralıkta sabitledi belki senin de öyle olacaktır o ölçülerde gidecektir hepGünaydın kızlar
Sohrab ,Hari , Burcusami
Nasılsınız hayat nasıl gidiyor dün kontrolüm vardı şükür bebek falan herşey iyi rahim boyu kısalmış sadece 42 den 32 ye düşmüş bunu biraz takip edelim dedi drum 10 gün sonra tekrar ölçeçek duruma göre neyapacak bakalım ama canım sıkıldı ister istemez, onun dışında çok şükür halimize
İki haftada canım düşme süresi, ama tabi o iki haftada ben biraz fazla yoruldum şehir dışı yaptım kızımla biraz eğlenmek istedim çok kısa denize girdim ağrım sızım olmadığı için çok rahat geçti o iki hafta , dediğin gibi belki hep o aralıkta kalacak belkide artacak azalacak yada çözümü var ama şükür bebeiş iyi olaundaNe kadar sürede öyle düşmüş peki, benim de ilk başlarda 40 lı ölçtü sonra 30lu değerlerde ölçtü hep o aralıkta sabitledi belki senin de öyle olacaktır o ölçülerde gidecektir hep
İnsallah canım, ama sen hareketini azalt tuvalet harici kalkma yerinden olur mu18+1 ağrım falan yok canım şükür haftaya tekrar kontrolüm olacak hayırlısıyla bir sıkıntı olmayacak inşaAllah
Sen yine de ne olur ne olmaz aşırı hareket işinden uzak dur, benimki 2 mi 3 mü hafta ara ile öyle oldu şimdi net hatırlamıyorum yalan olmasın hoş bide bunun ekranı sabitleyip ölçüm yaparken ki el ayarını da hesaba kat içini ferah tut inşallah biz iyi düşünelim o aralıkta sabitlesinİki haftada canım düşme süresi, ama tabi o iki haftada ben biraz fazla yoruldum şehir dışı yaptım kızımla biraz eğlenmek istedim çok kısa denize girdim ağrım sızım olmadığı için çok rahat geçti o iki hafta , dediğin gibi belki hep o aralıkta kalacak belkide artacak azalacak yada çözümü var ama şükür bebeiş iyi olaunda
İki haftada canım düşme süresi, ama tabi o iki haftada ben biraz fazla yoruldum şehir dışı yaptım kızımla biraz eğlenmek istedim çok kısa denize girdim ağrım sızım olmadığı için çok rahat geçti o iki hafta , dediğin gibi belki hep o aralıkta kalacak belkide artacak azalacak yada çözümü var ama şükür bebeiş iyi olaunda
Saolun kızlar sıkı takipteyiz bişey bilmemek cahil olmak ne kolay şimdi herşeye dikkat ediyoruz drda riskli gebelik uzmanı olduğu için çok temkinli kısmet diyelim.İnsallah canım, ama sen hareketini azalt tuvalet harici kalkma yerinden olur mu
Çok şükür şu anlık bir sıkıntı yok gibi yani umudum o yöndeSaolun kızlar sıkı takipteyiz bişey bilmemek cahil olmak ne kolay şimdi herşeye dikkat ediyoruz drda riskli gebelik uzmanı olduğu için çok temkinli kısmet diyelim.
Hari sen nasılsın kızın nasıl baya büyümüştür artık ayrıntılıya girdin mi
Aynen bende almadım almayacağım 27-28 den sonra hızla alırım Allah izin verirseÇok şükür şu anlık bir sıkıntı yok gibi yani umudum o yöndeayrıntılıya henüz girmedim ama az kaldı 13 eylülde gireceğim nasip olursa eğer o gün de güzel haberler ile dönersem ilk kez alışverişe başlarım galiba şimdiye kadar çöp bile almadım
Ben o kadar hızlı alamam korkusuna az erken başlarım gibi yeterki sağlıklı ilerlesin tabiAynen bende almadım almayacağım 27-28 den sonra hızla alırım Allah izin verirse
Çok küçük kıyafetler alma cnm çok çabuk büyüyorlar, bide çok alma benim bi sürü giydirmedigim kıyafeti var oğlumun, hangi ay doğum ona da bağlı aslında kıyafet alma durumu, mesela benim büyük kıyafetler kaldı öylece yaz gelince, e şimdi de olmaz onlarÇok şükür şu anlık bir sıkıntı yok gibi yani umudum o yöndeayrıntılıya henüz girmedim ama az kaldı 13 eylülde gireceğim nasip olursa eğer o gün de güzel haberler ile dönersem ilk kez alışverişe başlarım galiba şimdiye kadar çöp bile almadım