Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun canım.
Tıbbi genetik bölümune gitmen gerekiyor.
Ben eşimle.gittim.kan vermiştim. yaklaşık iki ayda çıktı sonuçlar.
Direk tıbbi genetik bölümüne mi gıdım canm bende kadın doğum gidecem diye sanmıştım MHRS den randevu alamıyorum randevusuz erkenden gitsem sıkıntı oluyor mu bilgin var mı

Merhaba Kaç haftalık oldunuz herhangi bir zorluğu oldumu hamileliğin bende 2 ayda bıraktım şimdi korunmayı ne olup ne bitecek tedirginim

Direk tıbbi genetik bölümüne mi gıdım canm bende kadın doğum gidecem diye sanmıştım MHRS den randevu alamıyorum randevusuz erkenden gitsem sıkıntı oluyor mu bilgin var mı
MHRS den aldım.ben canım..
Eşimle.kan verdik genetik ve kan pıhtılaşma baktılar.
Randevusuz bakarlar mı hiç bilmiyorum ya..
Direk.tibbi genetige gittim

İyi akşamlar kızlar. Benim prolaktin en son 40 çıktı dostinex in yanında hayıt macunu kullanmistim sanırım ondan düşmedi. Şimdi tekrar dostinex başladım haftada 2 tane içiyorum dün 3. Hapı içtim ve adet oldum. Şimdi sorum şu. Evde famera var bu ay dostinex ile beraber kullanıp yumurtlma takibi yapsam nasıl olur?? Sizce dostinex hemen dusurur mü famera işe yarar mı? Üç ay önce famera kullandığımda hiç gelişmemişti yumurta ama prolaktin 60 olmuş o ay muhtemelen yumurtayi baskıladi.

Merhaba Kaç haftalık oldunuz herhangi bir zorluğu oldumu hamileliğin bende 2 ayda bıraktım şimdi korunmayı ne olup ne bitecek tedirginim
18 haftaligim . Hamileligim kanamaliydi hep yatarak geçirdim. Kalp seklinde rahim olmasi ve perdeli olmasi sebebiyle düşük ve erken doğum riskim vardi. Doktorum kurtaj sonrasi hemen hamile kalmam ile ilgili bir sorun yasamadigimi soyledi. Cunku rahim ağzı olculerim iyi,ben rahim bozuklugundan sorun yasiyorum.

Oyle tabiki, nasıp bakalım ama en azından bu sene calısayım ıstıyorum, dogum iznini kullandım biraz kafam mesgul olsun istiyorum artık
Batuhan ozmen ibni sına da mı?

Doktorun bilgisi dısında mı kullanacaksın femarayı canım? Yumurta takibine gidecek misin? Dıkkat et hormon ılacı bu, kiste cevırmesın bak..

Doktorun bilgisi dısında mı kullanacaksın femarayı canım? Yumurta takibine gidecek misin? Dıkkat et hormon ılacı bu, kiste cevırmesın bak..
Yok canım doktor takibinde olacağım ama bu ay boşuna mı almış olurum ilacı diye düşündüm. Şu an gittiğim doktora gitmeyeceğim artık yeni doktora geçiş yapacağım. Aslında dostinex bitirip gidecektim ama bu ay da boşa geçmesin diye bir his geldi şimdi:)

Daha kac gun kullacaksın dostinex? Düştüğünden emın olunca kullan bence, adetın 2.gunu hormon testı yaptır, duruma gore doktor kullan veya kullanma der, dusunce gebe kalan cok kısı var

Daha kac gun kullacaksın dostinex? Düştüğünden emın olunca kullan bence, adetın 2.gunu hormon testı yaptır, duruma gore doktor kullan veya kullanma der, dusunce gebe kalan cok kısı var
5 hap kaldı işte bir sonraki adete bitmiş olacak ilaç. Daha önce prolaktin 32 iken dostinex ve klomen beraber kullanıp hamile kalmıştım. Doktora danışıp yarın famera başlarım herhalde. Dostinex etkili bir ilaç normalde benim çoktan düşerdi ama hayıt macunu engelledi düşmesini boş yere sürecim uzadı

Bende 34..çocuk varmı sende?valla banada 3 ay dediler..ama ben 1 adeti beklicem..çünkü zor hamile kaldım.Tahlil bir şey yapmıcam.Mfk ürünlerini kullanıcam ben
Bende ilk adet gördüğümde tekrar deneyeceğim kürtaj sonrası 8. Gün bugün. Mfk aldım
Benimde 2. Düşüğüm bebeği de genetiğe gönderdik burda söyledik doktora. Kürtajdan sonra hemen genetiğe gittik eşimle kan verdik. Tıbbi genetik bölümüne başvuracaksınız 2 düşükte inceliyorlar hemen

Genetige randevu aldk canm bilseydim ilk adeti beklemez hemen giderdim neyse geç olsunda güç olmasın artık şehir hastanesinde mi verdiniz testi ne zaman çıkacak testiniz canm

Meehaba arkadaşlar benim de 9 haftalık kalbi duran bir meleğim var artık çok üzgünüm daha çok taze kendime gelmeye çalışıyorum ama bi yandan da kendimi diğer gebeliğe hazırlamak istiyorum. Kürtajdan sonra ne zamana olur ki acaba benim bu ilk bebeğim olucaktı aylar sonra kavuşmuştum ona da şimdi yine korkuyorum beklemekten..

Bitkisel ıcerıkler masum gozukse de maalesef olagan duzeni de bozabılıyor bunu bizzat yasadım ben de.. Ne zaman gideceksin doktora, haber ver cnm

Kızlar merhaba gonalf 75 le hamile kalan Var mı aranızda 5 ay önce düşük yaşadım kürtaj oldum 3 kez femara denedim yumurtalar büyüdü ama döllenmedi şimdi hsg çekildim ve iğne tedavisine başlıyorum

Bendede 6 gündü alınmış..kalbi durmuştu..1.5 sene deniyorduk..zor oldu..şimdi bilmiyorum nasıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…