- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
Kürtajın kaçıncı günün desin benim ilk üç gün olmadı sonra 11. Güne kadar adet olur gibi kanamam olduAynen bendede öyle canım..birde kanamamda yok..ilk gün kanama oldu bir tek
Üçüncu günündeyim..belki bende senin gibi olurumKürtajın kaçıncı günün desin benim ilk üç gün olmadı sonra 11. Güne kadar adet olur gibi kanamam oldu
Üç gün sonra sancı ve kramplar giriyo doğum sancısı gibi üç dk arayla sonra kanama oluyo bende böyle olmuştu belki kişiden kişiye değişir takip edersin bebeğim. Sen neden kürtaj olmuştun benim kalbi durduÜçüncu günündeyim..belki bende senin gibi olurum
Benim yaşta 35 bakalım napcam üç ay beklim diyorum iki ayrı doktor üç ay bekle dedi hem bu süreçte kan tahlillerimi yapar vitamin takviyesi alırımÜçüncu günündeyim..belki bende senin gibi olurum
Bende 34..çocuk varmı sende?valla banada 3 ay dediler..ama ben 1 adeti beklicem..çünkü zor hamile kaldım.Tahlil bir şey yapmıcam.Mfk ürünlerini kullanıcam benBenim yaşta 35 bakalım napcam üç ay beklim diyorum iki ayrı doktor üç ay bekle dedi hem bu süreçte kan tahlillerimi yapar vitamin takviyesi alırım
Bazılarında hiç kan olmamış..ağrı olmamış..bakıcaz artık.Bende güzel başlamıştı gebelik..bir gün gördüm kahverengi leke sonra pembe ve kana çevrildi..hemen ağlayarak doktora gitdim..dedi düşük ola bilir..fitil iğne etdim.1 gün hiçbir şey gelmedi bende..çok mutluydum..Sonra yine doktora kalb atışı için gitdim..doktor vajina baktı ve dedi çok zayıf atıyor.2 gün sonra yine gel..öyle olursa kürtaj olunacaksın.Ben inanmadım başka doktora gitdim..doktor dedi saçmalama çok küçük kürtaj çok erken demek..1 hafta sonra gel dedi..ama kanamaların çokaldı..hatda yarın doktora gidecektim..gece acilde oldum ağrıdan..kasık ve bel ağrısı..kan parçaları geliyordu benden.Sabah doktora gidince bana dedi kalbi durmuş..o günü kürtaj olundum.Üç gün sonra sancı ve kramplar giriyo doğum sancısı gibi üç dk arayla sonra kanama oluyo bende böyle olmuştu belki kişiden kişiye değişir takip edersin bebeğim. Sen neden kürtaj olmuştun benim kalbi durdu
Bu zamana kadar kanamalarim oldugu için mecbur yattim canim. Birde uc farkli doktora gittim ucu de istirahat dedi.Bence yatmayin. Ben aktiftim hep sadece artık 33 den sonra zorladı gebelik kolestazi sıcak kilo derken. Sağlıcakla nasio etsin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benim hamileliklerimde mide bulantisi felan olmuyor canim.Ama kalcam cabuk genisliyor. Mesleğim geregi (banka) kumas pantolon giyiyorum. Bi sabah baktim baldir tarafları sıkmaya basladi.suphelendim rahim temizlenmis mi bahanesiyle doktora gittim canim kurtajdan 30 gun sonrasi. Test yapti pozitif cikti.A Aklimtrakyada siz kürtaj sonrası adet görmeden tekrar hamile kalmıştınız dimi? Hiç gebelik belirtiniz olmuş muydu?
Kıyamam canım çok geçmiş olsun bende üç hafta ölmüş bebeğim gezip durmuşum öyle herşey yolunda sanarken meğer herşey bitmiş kontrolum vardı gittiğimde 10+3 ken bebeğin ölümü ise 7+5 de gerçekleşmiş baya üzüldüm ağladım ama ne gelir elden Rabbimin taktiri böyle belkide hayırlısı buydu sınavımız buydu. Rabbim bundan sonra güzelliklerini nasip etsin inşallahBazılarında hiç kan olmamış..ağrı olmamış..bakıcaz artık.Bende güzel başlamıştı gebelik..bir gün gördüm kahverengi leke sonra pembe ve kana çevrildi..hemen ağlayarak doktora gitdim..dedi düşük ola bilir..fitil iğne etdim.1 gün hiçbir şey gelmedi bende..çok mutluydum..Sonra yine doktora kalb atışı için gitdim..doktor vajina baktı ve dedi çok zayıf atıyor.2 gün sonra yine gel..öyle olursa kürtaj olunacaksın.Ben inanmadım başka doktora gitdim..doktor dedi saçmalama çok küçük kürtaj çok erken demek..1 hafta sonra gel dedi..ama kanamaların çokaldı..hatda yarın doktora gidecektim..gece acilde oldum ağrıdan..kasık ve bel ağrısı..kan parçaları geliyordu benden.Sabah doktora gidince bana dedi kalbi durmuş..o günü kürtaj olundum.
Bende 34..çocuk varmı sende?valla banada 3 ay dediler..ama ben 1 adeti beklicem..çünkü zor hamile kaldım.Tahlil bir şey yapmıcam.Mfk ürünlerini kullanıcam be
Mfk ürünleri ne oluyor tam olarak bilmiyorum. Benim bir oğlum var kuzum 12 yaşında 12 yıldır korunuyordum bu yaz korunmayı bıraktık ilk ay kimyasal oldu sonraki ay tuttu ama kalbi durdu bebeğimin
Çok saol canım yanıtın içinBenim hamileliklerimde mide bulantisi felan olmuyor canim.Ama kalcam cabuk genisliyor. Mesleğim geregi (banka) kumas pantolon giyiyorum. Bi sabah baktim baldir tarafları sıkmaya basladi.suphelendim rahim temizlenmis mi bahanesiyle doktora gittim canim kurtajdan 30 gun sonrasi. Test yapti pozitif cikti.
Ay evet düzeltelimBen de bı kız bır erkek dıye biliyordum hatta tabloda bıle kızın vardur duzelteyım
Bu arada dogumu nerde yaptın canım, gebelık tkaıbını kime yaptırdın
Doktor ne diyorsa o tabiki. Benim doktorum hareket spor hiç durma dedi. Hatta yüzüyordum hamile kalmadan hemen önce devam et çok iyi olur dedi. Tabi ben etmedim ikiz bebeklerini birşey olur diye de. Doktor ne dediyse o tabiBu zamana kadar kanamalarim oldugu için mecbur yattim canim. Birde uc farkli doktora gittim ucu de istirahat dedi.
Ankara Tıp Cebeci Hastanesi deıl mı? Oranın acili ibni sina da dıye bılıyorum yanlıs mı bılıyorum acaba?Ay evet düzeltelimdoğumu Ankara üniversitesi tıp fakültesi yaptım. Oranın baş hekimi Acar koç. Perinatolog kendisi prof çok da memnun kaldım. Tabi ben muayene ye gittim ama doğumu nerede istersen orada yaparsın dedi ben erken ve ikiz olunca fakülteyi tercih ettim. Doktora çok güveniyorum. 4. Günde ayaktaydim sanki hiç sezeryan olmamış gibi. Gebelik boyunca da sakinliği donanımı falan benim gibi en kötüsünü düşünen kişiyi bile rahatlatıyordu. Biliyorsun benim pıhtılaşma vs çok takdim. Bir tane bile kan sulandırıcı kullanmadan ikisini de doğurdum. Başka yerler önlem olsun diye iki hetetozigot diye yapacaktı.36 da alicam dedi iyiki almış hemen kaka yapti biri,karnimda yapabilirdi... Kuveze girmicekler belki bir iki saat solunum desteği dedi girmediler çok şükür. Şeker testi gerek yok dedi yapmadı, akciğer geliştirici gerek yok dedi dediği gibi de çıktı. Birşey oldukca fakültenin aciline gittim herkes çok ilgili idi. Tavsiye ederim yani sonsuz güvendim ben hocama.
Dikimevinde fakülte başka ibni Sina dan. Çocuk ve kadın doğum var benim bildiğim sadece fakültede. Evet sende çok badire atlattın rabbim gönlüne göre versin inşallah. Bu doktora hamile kalmak için değil de hamile iken geliyor herkes.riskli gebelik takibi yapıyor sadece diye biliyorum. Çok şükür ya rabbim sana da en kısa zamanda hayilrisi ile nasip etsinAnkara Tıp Cebeci Hastanesi deıl mı? Oranın acili ibni sina da dıye bılıyorum yanlıs mı bılıyorum acaba?
Heterızgotlarda cagrı gulumser de gerek yok dıyor, zaten homozıgot lar dan korkacaksın derler hep, cok sukur kuzum 2 tane aslan yavrusu dogurdun, maşallah sanaIcının rahat etmesi, doktora guvenme cok onemlı gercekten,ben de takıntılıyım doktor konusunda belkı bilirsin.. Belkı son hakkımı ben de orda denerim seneye
Yok canım ben tup bebek bolumune once, kendılıgınden hamıle kalamıyorum maalesefDikimevinde fakülte başka ibni Sina dan. Çocuk ve kadın doğum var benim bildiğim sadece fakültede. Evet sende çok badire atlattın rabbim gönlüne göre versin inşallah. Bu doktora hamile kalmak için değil de hamile iken geliyor herkes.riskli gebelik takibi yapıyor sadece diye biliyorum. Çok şükür ya rabbim sana da en kısa zamanda hayilrisi ile nasip etsin
Öyle düşünme lütfen ben 10 yıl tüp Bebek deneyip olmayıp kendiliğinden olan arkadaşim var.ilk çocuğu normal olup da ikinciyi tüp bebek olmayan var. Nasip kısmet bu işler..seni çocuğun bekliyor nasibinin gelmesiniYok canım ben tup bebek bolumune once, kendılıgınden hamıle kalamıyorum maalesefCebeci de var kadın dogum ben orası sandım
Çok geçmiş olsun canım.İyi akşamlar kızlar 2. Kez kürtaj oldum ikisinde de 6 haftada gelisim yavaşlıyor ve kürtaj olmak zorunda kaliyordum doktorum genetik ve kan pıhtılaşma testi istedi ilk adeti yeni oldum adet sonrası şehir hastanesine gidecem ama hangi bölüme gitmem gerekiyor kadın doğum mu yoksa başka bir bölüm mu lütfen yardımcı olur musunuz