Hayır hiç birşey aramıyor açlık tokluk da dahil gğn içinde gidip vermen yeterliMerhaba. Ben 8 eylülde genetik testine gidicem, trombofili paneline falan baktırmak için, adet mi olmak gerekiyor gitmek için. Cunku adetim bugün bitti
Bana 3 ay dedi iki adet oldum çok istiyorum yeniden korunmayı bırakmayı bu ay ama çokta tedirginim ikinci adetten sonda sağlıkla hamile kalan doğum yapan bi çok insan var ama mühim olan çocuğun neden düştüğünü yada kalbinin durduğunu bilmek.Merhaba kızlar.Bende bu gün malesef kürtaj oldum.Kafam şişti düşünmekten..kaç ay beklediniz denemek için?
Sebeb çok ola bilir dedi doktorum..ilkte araştırma yapmıyorlarmışBana 3 ay dedi iki adet oldum çok istiyorum yeniden korunmayı bırakmayı bu ay ama çokta tedirginim ikinci adetten sonda sağlıkla hamile kalan doğum yapan bi çok insan var ama mühim olan çocuğun neden düştüğünü yada kalbinin durduğunu bilmek.
Stresten kaynaklı olabilir o. Benim 2 gün ve 1 hafta sonra karnımda çok şiddetli ağrı olmuştu üzerinden 1 ay geçti sol kasığım çok batıyor du ilişkide acıyordu sonra 2 ayda daha normale döndü kasık agrısı batması da yok oldu gibi ama baş ağrısı hiç olmadı.Kızlar kürtajdan sonra baş ağrısı olan varmıydi aranızda?iki gündür başım hala ağrıyor..normalde ağrımaz
Aynen bencede stresten ola bilir..yarında bakıcam.Ağrılarım şimdilik yok çok şükür..ama hep uykum var..ağrı başımdaStresten kaynaklı olabilir o. Benim 2 gün ve 1 hafta sonra karnımda çok şiddetli ağrı olmuştu üzerinden 1 ay geçti sol kasığım çok batıyor du ilişkide acıyordu sonra 2 ayda daha normale döndü kasık agrısı batması da yok oldu gibi ama baş ağrısı hiç olmadı.
Bir kız bir erkekdi 7. Ayda erkek oldugu anlaşıldıBiri kiz biri erkek değil miydi cnm senin
Hayirli olsun. Cok muzip bir bebekmisBir kız bir erkekdi 7. Ayda erkek oldugu anlaşıldıkendini göstermedi daha doğrusu doktorda 11. Haftada kız gibi demişti sonrada kendini göstermedi hiç.surekli hareket ediyordu ama kapatıyordu kendini. Yüzünü bile doğumdan önceki hafta görmüştük ultrasonda. Ondan erken doğurdum zaten. Doğdu hala yüzünü vücudunu kapatıyor aynı anne karnındaki gibi siizn nasıl gidiyor
Biri kiz biri erkek değil miydi cnm senin
Ben de dün 2 erkek yazınca 1 kız 1 erkekti diye hatırladım ama doğuma kadar hiçbir şeyin net olmadığının kanıtı olmuşBir kız bir erkekdi 7. Ayda erkek oldugu anlaşıldıkendini göstermedi daha doğrusu doktorda 11. Haftada kız gibi demişti sonrada kendini göstermedi hiç.surekli hareket ediyordu ama kapatıyordu kendini. Yüzünü bile doğumdan önceki hafta görmüştük ultrasonda. Ondan erken doğurdum zaten. Doğdu hala yüzünü vücudunu kapatıyor aynı anne karnındaki gibi siizn nasıl gidiyor
Yaaa nasıl bi supriz buBir kız bir erkekdi 7. Ayda erkek oldugu anlaşıldıkendini göstermedi daha doğrusu doktorda 11. Haftada kız gibi demişti sonrada kendini göstermedi hiç.surekli hareket ediyordu ama kapatıyordu kendini. Yüzünü bile doğumdan önceki hafta görmüştük ultrasonda. Ondan erken doğurdum zaten. Doğdu hala yüzünü vücudunu kapatıyor aynı anne karnındaki gibi siizn nasıl gidiyor
Kocaman olmuş maşallahYaaa nasıl bi supriz bunaptınız peki Kiz kıyafetleri almışsındır cok şükür iyi benim oğlum da cok hareketlendi şımarıp duruyor pazartesi başlıyorum ise, 7. Ayını bitirdik koca adam oldu oğlum
Evet hicbirsey net değil cidden.nasip neyse o tabiki. Allah hepimizin evladını bize bağışlasın inşallahBen de dün 2 erkek yazınca 1 kız 1 erkekti diye hatırladım ama doğuma kadar hiçbir şeyin net olmadığının kanıtı olmuşmaşallah güle güle büyütün
Bence yatmayin. Ben aktiftim hep sadece artık 33 den sonra zorladı gebelik kolestazi sıcak kilo derken. Sağlıcakla nasio etsin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsinHayirli olsun. Cok muzip bir bebekmis
Benim ilki de 32. Haftada dogdu simdi de erken dogum riski var ins Allah'im zamanlica gelmesini nasip eder. 32. Haftada bile cok zordu yata kalka tedirgin bir sekilde sürdürüyorum hamilelegimi.
Bende böyle düşünüyorum bebek oluyo ama tutunamıyo kalbi duruyo yada kimyasal önemli olan bunun sebebini bulmakBana 3 ay dedi iki adet oldum çok istiyorum yeniden korunmayı bırakmayı bu ay ama çokta tedirginim ikinci adetten sonda sağlıkla hamile kalan doğum yapan bi çok insan var ama mühim olan çocuğun neden düştüğünü yada kalbinin durduğunu bilmek.
Bende böyle düşünüyorum bebek oluyo ama tutunamıyo kalbi duruyo yada kimyasal önemli olan bunun sebebini bulmakBana 3 ay dedi iki adet oldum çok istiyorum yeniden korunmayı bırakmayı bu ay ama çokta tedirginim ikinci adetten sonda sağlıkla hamile kalan doğum yapan bi çok insan var ama mühim olan çocuğun neden düştüğünü yada kalbinin durduğunu bilmek.
Benim resmen migren gibi bir haftadır ağrıyo kürtaj dan sonra toparlayamadım halim yokKızlar kürtajdan sonra baş ağrısı olan varmıydi aranızda?iki gündür başım hala ağrıyor..normalde ağrımaz
Aynen bendede öyle canım..birde kanamamda yok..ilk gün kanama oldu bir tekBenim resmen migren gibi bir haftadır ağrıyo kürtaj dan sonra toparlayamadım halim yok
Ya kıyamam küçük adamaKocaman olmuş maşallahkız kıyafetleri vardı giydiriyoruz şuan yapacak birşey yok gerçekten supriz oldu çok şükür halimizr
Ben de bı kız bır erkek dıye biliyordum hatta tabloda bıle kızın varBir kız bir erkekdi 7. Ayda erkek oldugu anlaşıldıkendini göstermedi daha doğrusu doktorda 11. Haftada kız gibi demişti sonrada kendini göstermedi hiç.surekli hareket ediyordu ama kapatıyordu kendini. Yüzünü bile doğumdan önceki hafta görmüştük ultrasonda. Ondan erken doğurdum zaten. Doğdu hala yüzünü vücudunu kapatıyor aynı anne karnındaki gibi siizn nasıl gidiyor