Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba. Ben 8 eylülde genetik testine gidicem, trombofili paneline falan baktırmak için, adet mi olmak gerekiyor gitmek için. Cunku adetim bugün bitti
Hayır hiç birşey aramıyor açlık tokluk da dahil gğn içinde gidip vermen yeterli

Merhaba kızlar.Bende bu gün malesef kürtaj oldum.Kafam şişti düşünmekten..kaç ay beklediniz denemek için?
Bana 3 ay dedi iki adet oldum çok istiyorum yeniden korunmayı bırakmayı bu ay ama çokta tedirginim ikinci adetten sonda sağlıkla hamile kalan doğum yapan bi çok insan var ama mühim olan çocuğun neden düştüğünü yada kalbinin durduğunu bilmek.

Sebeb çok ola bilir dedi doktorum..ilkte araştırma yapmıyorlarmış

Kızlar kürtajdan sonra baş ağrısı olan varmıydi aranızda?iki gündür başım hala ağrıyor..normalde ağrımaz

Kızlar kürtajdan sonra baş ağrısı olan varmıydi aranızda?iki gündür başım hala ağrıyor..normalde ağrımaz
Stresten kaynaklı olabilir o. Benim 2 gün ve 1 hafta sonra karnımda çok şiddetli ağrı olmuştu üzerinden 1 ay geçti sol kasığım çok batıyor du ilişkide acıyordu sonra 2 ayda daha normale döndü kasık agrısı batması da yok oldu gibi ama baş ağrısı hiç olmadı.

Aynen bencede stresten ola bilir..yarında bakıcam.Ağrılarım şimdilik yok çok şükür..ama hep uykum var..ağrı başımda

Biri kiz biri erkek değil miydi cnm senin
Bir kız bir erkekdi 7. Ayda erkek oldugu anlaşıldı kendini göstermedi daha doğrusu doktorda 11. Haftada kız gibi demişti sonrada kendini göstermedi hiç.surekli hareket ediyordu ama kapatıyordu kendini. Yüzünü bile doğumdan önceki hafta görmüştük ultrasonda. Ondan erken doğurdum zaten. Doğdu hala yüzünü vücudunu kapatıyor aynı anne karnındaki gibi siizn nasıl gidiyor

Hayirli olsun. Cok muzip bir bebekmis
Benim ilki de 32. Haftada dogdu simdi de erken dogum riski var ins Allah'im zamanlica gelmesini nasip eder. 32. Haftada bile cok zordu yata kalka tedirgin bir sekilde sürdürüyorum hamilelegimi.

Biri kiz biri erkek değil miydi cnm senin
Ben de dün 2 erkek yazınca 1 kız 1 erkekti diye hatırladım ama doğuma kadar hiçbir şeyin net olmadığının kanıtı olmuş maşallah güle güle büyütün

Yaaa nasıl bi supriz bunaptınız peki Kiz kıyafetleri almışsındır cok şükür iyi benim oğlum da cok hareketlendi şımarıp duruyorpazartesi başlıyorum ise, 7. Ayını bitirdik koca adam oldu oğlum

Yaaa nasıl bi supriz bunaptınız peki Kiz kıyafetleri almışsındır cok şükür iyi benim oğlum da cok hareketlendi şımarıp duruyorpazartesi başlıyorum ise, 7. Ayını bitirdik koca adam oldu oğlum
Kocaman olmuş maşallah kız kıyafetleri vardı giydiriyoruz şuan yapacak birşey yok gerçekten supriz oldu çok şükür halimizr

Hayirli olsun. Cok muzip bir bebekmis
Benim ilki de 32. Haftada dogdu simdi de erken dogum riski var ins Allah'im zamanlica gelmesini nasip eder. 32. Haftada bile cok zordu yata kalka tedirgin bir sekilde sürdürüyorum hamilelegimi.
Bence yatmayin. Ben aktiftim hep sadece artık 33 den sonra zorladı gebelik kolestazi sıcak kilo derken. Sağlıcakla nasio etsin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bende böyle düşünüyorum bebek oluyo ama tutunamıyo kalbi duruyo yada kimyasal önemli olan bunun sebebini bulmak

Bende böyle düşünüyorum bebek oluyo ama tutunamıyo kalbi duruyo yada kimyasal önemli olan bunun sebebini bulmak

Kocaman olmuş maşallah kız kıyafetleri vardı giydiriyoruz şuan yapacak birşey yok gerçekten supriz oldu çok şükür halimizr
Ya kıyamam küçük adama valla öyle büyüdü de yaramazlık yapıyor artık, çok şükür bugunleirmize

Ben de bı kız bır erkek dıye biliyordum hatta tabloda bıle kızın var dur duzelteyım
Bu arada dogumu nerde yaptın canım, gebelık tkaıbını kime yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…