Rabbim aynı acıları bir kez daha yaşatmasın çok zor şeyler yaşamışsınızMerhaba arkadaşlar. Ben düşük yapmadım ama 2 ay önce doğumdan 1 hafta sonra bebeğimi kaybettim. Sezeryan oldum fiziksel olarak toparladım ama psikolojik olarak her an çöküntü yaşıyorum. Bebeğimi çok özlüyorum içim bebek hasretiyle tutuşuyor tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu cabası bir çıkmazın içine girdim. Bana acıyarak bakan gözlerden kurtulmak için ve eşim daha çok uzulmesin diye atlatmisim mutluyum gibi davranmaktan çok yoruldum. Bazen herşey rüya gibi geliyor bunları yaşayan ben değilmişim gibi. Her gece aslında ölmemiş diye hayal kurarak uyuyorum. Onunla kurduğum planları birbir gerçekleştiriyorum kafamda. Her gün hastaneye gidip kuvezden sevip gelmek çok zordu ama keşke gitmemiş olsaydı da kuvezden sevmeye devam etseydim. Şimdi sadece mezarında sevebiliyorum yüzü elleri yerine toprağına dokunuyorum. Daha anlatamadigim milyonlarca detay ama tek söz nasip değilmiş. Hiç isyan etmedim neden demedim tekrar hamile kalmayı çok istiyorum genetik test yapılması gerek sizlerden dua istiyorum sizlere de dua ediyorum sorunsuz sağlıklı bir hamilelik cümlemize...
Testten önceki 2 gün ne zaman biraz yürüsem sağ taraf ayağıma kadar ağrıdı bide galiba adet olacağım dediğim şiddetli değil ama dinleyince hissettiğim değişik bir ağrı hissi vardıHa-ri canım gebelik belirtisi olarak adete yakın agrı falan oluyor muydu sende yoksa ağrısız vs mi ilerledi ?
Teşekkğr ederimTestten önceki 2 gün ne zaman biraz yürüsem sağ taraf ayağıma kadar ağrıdı bide galiba adet olacağım dediğim şiddetli değil ama dinleyince hissettiğim değişik bir ağrı hissi vardı
Hadi güzel haberler ile gel inşallah ama bence dinleme bak aşılama yaptırdım inan yine küçük çaplı bir sürü belirti varmış hiç üstüme alınmadım tamam ağır kaldırmadım son günler hariç aşırı hareket etmedim ama yine de üstüne düşmedim bu kez bilmiyorum bana daha iyi geldiTeşekkğr ederimbende kendimi dinlemeye başlayacağım yakında da kocam diyor Kİ hatırlamıyor musun bi deftere yaz bari mantıklı geldi sağ ol kuzum
Deneyeceğim ha-rim umarım hayırlısı bakalımHadi güzel haberler ile gel inşallah ama bence dinleme bak aşılama yaptırdım inan yine küçük çaplı bir sürü belirti varmış hiç üstüme alınmadım tamam ağır kaldırmadım son günler hariç aşırı hareket etmedim ama yine de üstüne düşmedim bu kez bilmiyorum bana daha iyi geldi
Normalde 1500 üzerinde gorunur, ama senın hızlı yukseldı, muallak görüilebilir de, görülmeyebılır de, gorulmezse telas yapmak yok yaniKızlarSohrab salı beta 1042 çıkmıştı ya doktor cumartesi gel demişti ama cumartesi işi çıkmış yarın öğleden sonra 6 gibi gideceğim şuan 4+3 gözüküyorum kese gözükür mü sizce yoksa çok mu erken
Tamam bende öyle düşündüm o yüzden sakin gideceğim olmadı pazartesi de giderimNormalde 1500 üzerinde gorunur, ama senın hızlı yukseldı, muallak görüilebilir de, görülmeyebılır de, gorulmezse telas yapmak yok yani
Rahım kalınlıgına falan da bakar, zaten yakın doktorun muayenehanesi evınıze deil miTamam bende öyle düşündüm o yüzden sakin gideceğim olmadı pazartesi de giderim
Yakın yakın araba ile 5 dk bile değilRahım kalınlıgına falan da bakar, zaten yakın doktorun muayenehanesi evınıze deil mi
E daha ne, canın sıkıldıkça gidip görürsün bebişleriYakın yakın araba ile 5 dk bile değilsakin sakin yürüsem yavaş 15 dk
Doktor dedi zaten bu kez 12.haftaya kadar gerekirse her hafta bakarız arada da gelirsin yeterki süreci düzgün tamamlayalım diyeE daha ne, canın sıkıldıkça gidip görürsün bebişleri
EvettDoktor dedi zaten bu kez 12.haftaya kadar gerekirse her hafta bakarız arada da gelirsin yeterki süreci düzgün tamamlayalım diyeAllahım bebişler diyon
Bana nedense sadece güzel gelişiyor ondan öyle gibi geliyorEvettyanı benım degerlerımın aynısı, Baska türlüsünü düşünemiyorum suan
Bak bide donmus transferlerde hcg yuksek seyreder, benim deger yuksek seyretmesine ragmen ıkızse, senınkı de ikiz gibi geliyor banaBana nedense sadece güzel gelişiyor ondan öyle gibi geliyor
Burda normal iki arkadaşım var onlar da sürekli bu kesin ikiz ya diyorBak bide donmus transferlerde hcg yuksek seyreder, benim deger yuksek seyretmesine ragmen ıkızse, senınkı de ikiz gibi geliyor bana
Nasipp diyelimBurda normal iki arkadaşım var onlar da sürekli bu kesin ikiz ya diyorikiz olmazsa yıkılırlar gibi ben de gülüyorum sadece çünkü ne bileyim sanmıyorum
Ama canım senin şartlar belliydiNasipp diyelim
Siz de bana kesin ıkız demıstınız
Seninn de sonuclar ortadaAma canım senin şartlar belliydidur bakalım hele bi şu beklenen adet gelsin sen gör senin için ne teoriler başlayacak dört gözle beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?