Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim aynı acıları bir kez daha yaşatmasın çok zor şeyler yaşamışsınızsize tavsiyem sakın acınızı içinize atmayın kendinize zaman verin sakin sakin acınızı yaşayın önce. Rabbim size de eşinize de gönül ferahlığı versin bol bol sabır versin

Ha-ri canım gebelik belirtisi olarak adete yakın agrı falan oluyor muydu sende yoksa ağrısız vs mi ilerledi ?
Testten önceki 2 gün ne zaman biraz yürüsem sağ taraf ayağıma kadar ağrıdı bide galiba adet olacağım dediğim şiddetli değil ama dinleyince hissettiğim değişik bir ağrı hissi vardı

Testten önceki 2 gün ne zaman biraz yürüsem sağ taraf ayağıma kadar ağrıdı bide galiba adet olacağım dediğim şiddetli değil ama dinleyince hissettiğim değişik bir ağrı hissi vardı
Teşekkğr ederim bende kendimi dinlemeye başlayacağım yakında da kocam diyor Kİ hatırlamıyor musun bi deftere yaz bari mantıklı geldi sağ ol kuzum

Teşekkğr ederim bende kendimi dinlemeye başlayacağım yakında da kocam diyor Kİ hatırlamıyor musun bi deftere yaz bari mantıklı geldi sağ ol kuzum
Hadi güzel haberler ile gel inşallah ama bence dinleme bak aşılama yaptırdım inan yine küçük çaplı bir sürü belirti varmış hiç üstüme alınmadım tamam ağır kaldırmadım son günler hariç aşırı hareket etmedim ama yine de üstüne düşmedim bu kez bilmiyorum bana daha iyi geldi

Deneyeceğim ha-rim umarım hayırlısı bakalım

Kızlar Sohrab salı beta 1042 çıkmıştı ya doktor cumartesi gel demişti ama cumartesi işi çıkmış yarın öğleden sonra 6 gibi gideceğim şuan 4+3 gözüküyorum kese gözükür mü sizce yoksa çok mu erken

Normalde 1500 üzerinde gorunur, ama senın hızlı yukseldı, muallak görüilebilir de, görülmeyebılır de, gorulmezse telas yapmak yok yani

Doktor dedi zaten bu kez 12.haftaya kadar gerekirse her hafta bakarız arada da gelirsin yeterki süreci düzgün tamamlayalım diye Allahım bebişler diyon
Evett yanı benım degerlerımın aynısı, Baska türlüsünü düşünemiyorum suan

Bak bide donmus transferlerde hcg yuksek seyreder, benim deger yuksek seyretmesine ragmen ıkızse, senınkı de ikiz gibi geliyor bana
Burda normal iki arkadaşım var onlar da sürekli bu kesin ikiz ya diyor ikiz olmazsa yıkılırlar gibi ben de gülüyorum sadece çünkü ne bileyim sanmıyorum

Nasipp diyelim
Siz de bana kesin ıkız demıstınız
Ama canım senin şartlar belliydi dur bakalım hele bi şu beklenen adet gelsin sen gör senin için ne teoriler başlayacak dört gözle beklemedeyim

Ama canım senin şartlar belliydi dur bakalım hele bi şu beklenen adet gelsin sen gör senin için ne teoriler başlayacak dört gözle beklemedeyim
Seninn de sonuclar ortada
Insallahh kuzum, ne zaman adet olcam ben keske bilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…