Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben adetten 4 gün önce verdim tam hatırlamıyorum ama 39, iki gün sonra 200 e yakın, sonraki ikinci gün de 800 kusur olmuştu sonra vermedim zaten. Birkaç gün geçince doktora kese için gitmiştim. Şuan 27. Haftadayim çok şükür.Sizin değerler nasıl. Ha-ri

Aşılamanın 13. Günü 326 iki gün sonra da 1042 çıktı ama bilmiyorum ki

Kızlar ikiz diyor ikiz mi gelecek ne Sağlıkla gelsinler sağlıkla hayırla ilerlesin canım benim
Bilemedim diyorlar ama dedikçe bana bir heyecan geldi ikiz olması hiç sıkıntı değil yeterki bünyem müsaade etsin sağlıkla kucağıma alayım bebek yada bebekler sağlıklı olsun başka bişey istemem

Bilemedim diyorlar ama dedikçe bana bir heyecan geldi ikiz olması hiç sıkıntı değil yeterki bünyem müsaade etsin sağlıkla kucağıma alayım bebek yada bebekler sağlıklı olsun başka bişey istemem
Ben ağlamıştım birini buyutemedim içimde ikinciyi nasıl yaşatacağım diye ilk öğrendiğimde baya ağlamıştım. 3. Yu görüyorum der gibi oldu hatta aradı iyice, şok olmuştum

Ben ağlamıştım birini buyutemedim içimde ikinciyi nasıl yaşatacağım diye ilk öğrendiğimde baya ağlamıştım. 3. Yu görüyorum der gibi oldu hatta aradı iyice, şok olmuştum
Ama şimdi iyisin değil mi kan sulandırıcı kullanıyorsun değil mi

Cumartesi gelin dedi bi giderim gözükmezse pazartesi giderim, sizin de 27 hafta olmuş bile nasılsın peki bir sıkıntın yok değil mi

Son düzenleme:
Ama şimdi iyisin değil mi kan sulandırıcı kullanıyorsun değil mi
Evet corasprin 100 luk alıyorum. Benim kan sulandırıcı isim de baya sürmüştü, ikilemde kaldılar hep hematoloji heyeti bile zor karar yazdı bana. İğne kullanmıyorum inşallah bir sorun olmaz bakalım

Evet corasprin 100 luk alıyorum. Benim kan sulandırıcı isim de baya sürmüştü, ikilemde kaldılar hep hematoloji heyeti bile zor karar yazdı bana. İğne kullanmıyorum inşallah bir sorun olmaz bakalım
Olsun şimdilik güzel gidiyor bak içini ferah tut

Hadi bakalım cumartesi ne haberler ile geleceğim acaba
Aynen Sohrab ın dediği gibi döllenme zamanına göre fark ediyor hatta ben de ctesi gitmiştim doktor tek kese gördü hızlı artıştan dolayı ptesi ya da salı tam hatırlayamadım tekrar çağırdı iki tane görmüştü Biz çatlatma iğnesinden sonra bir hafta denedik sanırım oğlum 2-3 gün sonra oldu zaten 17 mmydi çatlamasını beklemiyorduk

Valla biz bir kez denedik aşılama sonrası bakalım neler olacak beni de heyecan yaptırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…