- 27 Eylül 2020
- 7.617
- 11.121
- 198
İlaç bittiyse bir haftaya gelir sanmam bir hafta bile bulmaz ama en kötü bir hafta diyelimSeninn de sonuclar ortada
Insallahh kuzum, ne zaman adet olcam ben keske bilsem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç bittiyse bir haftaya gelir sanmam bir hafta bile bulmaz ama en kötü bir hafta diyelimSeninn de sonuclar ortada
Insallahh kuzum, ne zaman adet olcam ben keske bilsem![]()
İnsallahh, gecıkme olmasın da yıneİlaç bittiyse bir haftaya gelir sanmam bir hafta bile bulmaz ama en kötü bir hafta diyelimbu arada sen dedin diye Q10 almıştık ya ben onu 2 ay kullanmış oldum düzenli bence o da etki etti
Cok tesekkur ederimÇok çok geçmiş olsun![]()
Cok gecmıs olsun, Rabbım kolaylık versin ınsallah, beta kaca kadar yukselmıstı, ıgne yapılıyordu sanırım, burda da ıgne olan arkadaslar vardıBugun pataloji raporum cikti dusuk degil dis gebelikmis. Simdilik kendiliginden dusmesini beklicez dedi doktor ama sanirim artik normal denemicem bu 2 oldu ;( tup yapicaz sanirim yine hersey duzelince.
Cok sagol canim . Ilkinde cok buyuk agrilarla gittigim icin hemen igne olmustum . 500/600 lere sanirim firladi, doktor kurtaj yapalim dedi cunku goremedi, parca alip temizlediler bisey cikmadi. Neden oluyor acaba 2 dir merak ediyorum. Genetik test yaptirdik bakalim ikimzde esimle bisey cikicak mi ? . Sali test yaptirdigjmda 300 lere inmisti gani kontrol edicez iniyorsa igneye gerek yok dedi doktorum. Boylece zaman kaybetmeyecegim .Cok gecmıs olsun, Rabbım kolaylık versin ınsallah, beta kaca kadar yukselmıstı, ıgne yapılıyordu sanırım, burda da ıgne olan arkadaslar vardı
Rahım fılmı cekılmıs mıydın oncesınde, acaba tüpler de mı tıkanıklık oluyor..Cok sagol canim . Ilkinde cok buyuk agrilarla gittigim icin hemen igne olmustum . 500/600 lere sanirim firladi, doktor kurtaj yapalim dedi cunku goremedi, parca alip temizlediler bisey cikmadi. Neden oluyor acaba 2 dir merak ediyorum. Genetik test yaptirdik bakalim ikimzde esimle bisey cikicak mi ? . Sali test yaptirdigjmda 300 lere inmisti gani kontrol edicez iniyorsa igneye gerek yok dedi doktorum. Boylece zaman kaybetmeyecegim .
Cekildim bi skinti yoktu ama 1 sene oldu yeniden regli bitiminde cekilicem bakalim ne durumdayim . Cuma gunu operasyon oldum sali gunune kadar kahverengi akinti vardi salidan beri bildigin regli gibiyim regli mi oldum yoksa operasyonun sokulumumu onu anlamdimRahım fılmı cekılmıs mıydın oncesınde, acaba tüpler de mı tıkanıklık oluyor..
Kalınlasan rahım duvarı dokuluyordur.. Insallah kendılıgınden sıfırlanır..Allah yardımcın olsun canımm..Cekildim bi skinti yoktu ama 1 sene oldu yeniden regli bitiminde cekilicem bakalim ne durumdayim . Cuma gunu operasyon oldum sali gunune kadar kahverengi akinti vardi salidan beri bildigin regli gibiyim regli mi oldum yoksa operasyonun sokulumumu onu anlamdimGerci degerlerim henuz sifirlanmadi.
Gözükmekse üzülmek yok ama çok yeni daha, bir yandan da hızlı yükseliyor değerin gözükebilir deKızlarSohrab salı beta 1042 çıkmıştı ya doktor cumartesi gel demişti ama cumartesi işi çıkmış yarın öğleden sonra 6 gibi gideceğim şuan 4+3 gözüküyorum kese gözükür mü sizce yoksa çok mu erken
Benimde bir yavrum var ikinciyi 16 haftalık kaybettim Allah kimseye yaşatması acısı hala kalbimi sızlatıyor. İnsan yaşamayınca bilemiyorMerhaba kızlar. İki ay önce 8.haftada bebeğimin gelişimi durduğu için kürtaj oldum, çok şükür iki çocuğum var ama kaç tane olursa olsun kayıp yaşamanın üzüntüsü aynı oluyormuş bunu anladım. Aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum hele ki nsanların aman sende zaten iki tane var söylemleri çok yaralayıcı. Allah önce olmayanlara sonra da bizim gibi tekrardan sağlıklı bir evladı olmasını isteyenlere nasip etsin.
Bende ilk günden beri okuyorum yazışmalarınızı sağlıkla olur inşaAllah ben tek hissediyorum sizin bebeişi söylemeden duramadım ama inşaAllah sağlıkla ikiz olur birbirlerinin arkadaşı olurlarBurda normal iki arkadaşım var onlar da sürekli bu kesin ikiz ya diyorikiz olmazsa yıkılırlar gibi ben de gülüyorum sadece çünkü ne bileyim sanmıyorum
![]()
Benim o testlerin hepsine hematoloji bakmıştı. Kadın doğum konsültasyon yapıyor şehir hastanesinde 6 tüp kanla 40 değere bakilmisti,kan sulandırici kullanıp kullanmamak için bakilmisti banaTamam canım. Kadın doğumcu mu bakıyor başka bölüm mü
Rabbim bir daha yaşatmasınMerhaba kızlar. İki ay önce 8.haftada bebeğimin gelişimi durduğu için kürtaj oldum, çok şükür iki çocuğum var ama kaç tane olursa olsun kayıp yaşamanın üzüntüsü aynı oluyormuş bunu anladım. Aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum hele ki nsanların aman sende zaten iki tane var söylemleri çok yaralayıcı. Allah önce olmayanlara sonra da bizim gibi tekrardan sağlıklı bir evladı olmasını isteyenlere nasip etsin.
Bende tek diyorum bakalım 3 4 güne belli olur gibiBende ilk günden beri okuyorum yazışmalarınızı sağlıkla olur inşaAllah ben tek hissediyorum sizin bebeişi söylemeden duramadım ama inşaAllah sağlıkla ikiz olur birbirlerinin arkadaşı olurlar![]()
Merhaba, seni çok çok iyi anlıyorum, benimde şükürler olsun iki evladım var, iki evladım da cennette, ikinciyi çok yeni 10 gün oldu kaybedeli, diğeri geçen yıl, içimde sızı olarak kalacak iki kızımda, o söylemler bana da oldu, oluyor, bilmiyorum belki teselli belki iyi niyetli ama bana hiç iyi gelmiyor, Allahım sabır versin hepimize...Merhaba kızlar. İki ay önce 8.haftada bebeğimin gelişimi durduğu için kürtaj oldum, çok şükür iki çocuğum var ama kaç tane olursa olsun kayıp yaşamanın üzüntüsü aynı oluyormuş bunu anladım. Aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum hele ki nsanların aman sende zaten iki tane var söylemleri çok yaralayıcı. Allah önce olmayanlara sonra da bizim gibi tekrardan sağlıklı bir evladı olmasını isteyenlere nasip etsin.
Hadi güzel haberlerle, sağlıklı gebeliklerdeSohrab canım sen neyaptın nasılsın işe başlamadın sanırım, dr a gittinmi, bu ay bebek denemesine başladıkdiğer ay başı heyecanlar başlayacak bende Allah sağlıklı bebişler versin hepimize
Hematolojiye de gitmek farz oldu ozamanBenim o testlerin hepsine hematoloji bakmıştı. Kadın doğum konsültasyon yapıyor şehir hastanesinde 6 tüp kanla 40 değere bakilmisti,kan sulandırici kullanıp kullanmamak için bakilmisti bana
Başınız sağ olsun Allah sabır versin gerçekten çok zormuş dediğiniz gibi yaşayan bilir sadece. Dilerim en hayırlı vakitte acınızı hafifletecek bir evlat nasip olur yine.Benimde bir yavrum var ikinciyi 16 haftalık kaybettim Allah kimseye yaşatması acısı hala kalbimi sızlatıyor. İnsan yaşamayınca bilemiyor