Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hepinize merhaba, nasılsınız
Gelir gelmez listeye baktım ve gözlerim doldu. Aramıza yeni arkadaşlar katılmış, mutlu haberlerini paylaşmışlar bile. Allah bekleyen herkese hayırlısıyla bu mutluluğu yaşatsın. Kan sulandırıcılar, kovid ve gebelik şekeri sonucu 4 kilo alarak hamileliğimi tamamladım. 2021in son günlerinde hediyemizi aldık. Dediğim gibi darısı bekleyenlerin başına. Hepinizi çok özlemişim.

Beraber kapatıcaz, kac kısı kaldık şurda zaten

Ben yeni değilim ismimi değiştirdim hoşgeldiiiin

Hayırlı olsun canım benim, uzun zamandır yoktunprensesımız nasıl

Kadın dogumcu, cd56 rahım ıcı olursa daha iyi olur..
Tamam cumartesi gideceğim sorarım canım.
Bide ben histeroskopi çekilmedim hiç. Rahim filmim temiz çıktı acaba birşey olsaydı belli olur muydu? Ona göre yönlendirilirdi herhalde?

Ben yeni değilim ismimi değiştirdim hoşgeldiiiin
Sosyalcii hoşbuldum tanıdım seni zaten. Aşılama sonucun pozitif gelmiş çok sevindim.
Hayırlı olsun canım benim, uzun zamandır yoktunprensesımız nasıl
Evet, psikolojik olarak zorlu bir lohusalık geçirdim sonrasında doğum iznim bitene kadar ailemin yanındaydım. Yeniden okul falan derken anca

Tamam cumartesi gideceğim sorarım canım.
Bide ben histeroskopi çekilmedim hiç. Rahim filmim temiz çıktı acaba birşey olsaydı belli olur muydu? Ona göre yönlendirilirdi herhalde?
Rahım filminde tupler ve rahım seklini gorebılıyorlar, rahım ıcınde ne var ne yok goremıyorlar, zaten cekilecek histerekopı tanı amaclı olur, bana da tüp bebek transfer oncesı cekıldı, emın olalım, kafamız rahat olsun dedi, ama eger ıcerdie polip tarzı seyler gorseydı temizleyecektı, yaısıklık varsa acılıyor, rahım filminden bunlar olmuyor.. Ama sana tavsiyem tüp bebek merkezinde ıyı bir prof ile gorus, onlar daha detaylı tarama yapıyor, hatta tekrar asılama dusunursen onlara yaptır. Doktorunu ıyı secmelisin, hep aynı tşp tedavı uyguladı senınkı 5 6 kere klomen kullandırdı, en sonunda ıgneye gectı herhalde deıl mı, bunlar vakıt kaybı hep, ve neden kımyasal oluyor pesine dusmuyor.bak mesela benım ilk transferım negatıftı, ıkıncı transferimde tamamen degsıtırdı yontemı ve ilacları. Demek ki o ilk tedavi bana gore deıldi.. Gercekten cok yıpranıyorsun, boyle olmasındnsa Hıc olmasın daha ıyı dedirtiyor insana, her defasında umutlarını yıkıyor..

Kosturmaca Hıc bitmiyor, saglıkla buyursun bebıs

aynen öyle kuzum . Şimdi tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum direk orada yapılmayan şeyler yapılabilir.
Bu klomen kullandığım doktor değil o çok klasikti zamab kaybıydı cidden.
Şimdi 2 femara denedi biri kimyasal gebelik oldu sonra aşılama yaptık gonal f ile o da tutmadı. Şimdi tüpe yönlendirdi ctesi konuşacağız detaylı.

Belki sebep bulunursa tüpe bıle gerek kalmıcak, zaten tüp doktorları histerekopı rahım fılmı olmadan baslmıyorlar.. Bagısıklıga da bakılırsa cok ıyı olur, ıkı tane ılacı var, ya da serum veriliyor, caresız dert deıl Neysekı o da..

Çok şükür çaresi var doğru.
İnşallah gerek kalmaz araştırıken bulunur ve doğal yolla olur canım. Çok sağol bilgiler için

Merhaba arkadaşlar. Ben düşük yapmadım ama 2 ay önce doğumdan 1 hafta sonra bebeğimi kaybettim. Sezeryan oldum fiziksel olarak toparladım ama psikolojik olarak her an çöküntü yaşıyorum. Bebeğimi çok özlüyorum içim bebek hasretiyle tutuşuyor tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu cabası bir çıkmazın içine girdim. Bana acıyarak bakan gözlerden kurtulmak için ve eşim daha çok uzulmesin diye atlatmisim mutluyum gibi davranmaktan çok yoruldum. Bazen herşey rüya gibi geliyor bunları yaşayan ben değilmişim gibi. Her gece aslında ölmemiş diye hayal kurarak uyuyorum. Onunla kurduğum planları birbir gerçekleştiriyorum kafamda. Her gün hastaneye gidip kuvezden sevip gelmek çok zordu ama keşke gitmemiş olsaydı da kuvezden sevmeye devam etseydim. Şimdi sadece mezarında sevebiliyorum yüzü elleri yerine toprağına dokunuyorum. Daha anlatamadigim milyonlarca detay ama tek söz nasip değilmiş. Hiç isyan etmedim neden demedim tekrar hamile kalmayı çok istiyorum genetik test yapılması gerek sizlerden dua istiyorum sizlere de dua ediyorum sorunsuz sağlıklı bir hamilelik cümlemize...

Geçmiş olsun, Rabbim sizi cennetinde kavuştursun inşallah. Sabredin kardeşim, hayat sadece bu dünyadan ibaret değil ve her şey bizim için. Daha yeni olduğu için acınızı yaşamaktan çekinmeyin, “niye böyle oldu, olmasıydı” demekle evlada şefkatin eseri üzülmek aynı şeyler değildir.

İnşallah bedenen ruhen en hazır olduğunuz zamanda yeniden bir bebeğin annesi olmak ve bu kez sağlıkla büyütmek nasip olsun.

Çok teşekkür ederim senin mimik nasıl peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…