Çok sağolun maalesef herkes duyarlı olmayabiliyor en iyisi kulak asmamak gerçekten. Çok çok Amin Allah isteyen herkese nasip etsin.Rabbim bir daha yaşatmasınben bu insanları anlamıyorum her evlat bir mi neden var nede olsa diyorlar ki gömlek mi bu boşver var zaten diyecek yaa hiç kulak asmayın onlara, rabbim inşallah aynı sevinci tekrar yaşatır
Sohrab canım sen neyaptın nasılsın işe başlamadın sanırım, dr a gittinmi, bu ay bebek denemesine başladıkdiğer ay başı heyecanlar başlayacak bende Allah sağlıklı bebişler versin hepimize
Allah sabır versin canım en hayırlı vakitte tekrar nasip olsun. Hele bazıları var ki resmen oh iyi oldu bu devirde 3 çocuğu ne yapacaksın diyenlere cevap verecek sözüm yok.Merhaba, seni çok çok iyi anlıyorum, benimde şükürler olsun iki evladım var, iki evladım da cennette, ikinciyi çok yeni 10 gün oldu kaybedeli, diğeri geçen yıl, içimde sızı olarak kalacak iki kızımda, o söylemler bana da oldu, oluyor, bilmiyorum belki teselli belki iyi niyetli ama bana hiç iyi gelmiyor, Allahım sabır versin hepimize...
Hadi güzel haberlerle, sağlıklı gebeliklerde
Allah sabır versin canım en hayırlı vakitte tekrar nasip olsun. Hele bazıları var ki resmen oh iyi oldu bu devirde 3 çocuğu ne yapacaksın diyenlere cevap verecek sözüm yok.
Ağzı olan konuşuyor . Kimseyi takmamak lazım.İnsanlar her şeyi der. Benim de iki çocuğum var. 3.’yü düşünmüyor musun diyorlardı. 3. Olunca ne gerek vardı dediler. Şimdi de tekrar ne zaman düşünüyorsun diyorlar.
Evet kesinlikle öyle. Kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz çünkü ne yaparsak yapalım her türlü konuşacaklar. Benim iki kızım var 3.yap belki erkek olur dediler hamile kaldım bu sefer de erkek delisi oğlanı bulana kadar doğuracak dediler yani bu işin sonu yok.İnsanlar her şeyi der. Benim de iki çocuğum var. 3.’yü düşünmüyor musun diyorlardı. 3. Olunca ne gerek vardı dediler. Şimdi de tekrar ne zaman düşünüyorsun diyorlar.
Yok canım baslamıcam, müdür rapor al dedi, umarım alabilirim kolayca.. Daha gitmedim adet olunca gıdıcem.. Bakalım korunmaya devam et dıyecek mı.. Insallah tez zamanda saglıcakla gebe kalırsınSohrab canım sen neyaptın nasılsın işe başlamadın sanırım, dr a gittinmi, bu ay bebek denemesine başladıkdiğer ay başı heyecanlar başlayacak bende Allah sağlıklı bebişler versin hepimize
Ben de ikizlerimi kaybettim., cok yakın bir arkadsım sözde teselli adı altında zaten nasıl bakıcaktı demiş ablasına, ablası da bana dedı.. Suan ikisiyle de gorusmuyorum..Allah sabır versin canım en hayırlı vakitte tekrar nasip olsun. Hele bazıları var ki resmen oh iyi oldu bu devirde 3 çocuğu ne yapacaksın diyenlere cevap verecek sözüm yok.
Ay yuh bu nasıl bir teselliBen de ikizlerimi kaybettim., cok yakın bir arkadsım sözde teselli adı altında zaten nasıl bakıcaktı demiş ablasına, ablası da bana dedı.. Suan ikisiyle de gorusmuyorum..
İnsanlar gerçekten bencillikten ölüyor ya anlayışızsızlıktan bitmiş Yani . Tövbe Estağfirullah onlara ne dert tasa olmuş hayret çok iyi yapmışsın canım bi insan bu kadar düşüncesiz olabilir mi ay ben çok sinir oluyorum böyle insanlara ! Yaşamayan anlamıyor rabbim bir daha yaşatmasın böyle acıları şükür toparlanıyoruz rabbim o dirayeti veriyorBen de ikizlerimi kaybettim., cok yakın bir arkadsım sözde teselli adı altında zaten nasıl bakıcaktı demiş ablasına, ablası da bana dedı.. Suan ikisiyle de gorusmuyorum..
Ciddi misin şuan cidden demek istediklerimi yazamıyorumBen de ikizlerimi kaybettim., cok yakın bir arkadsım sözde teselli adı altında zaten nasıl bakıcaktı demiş ablasına, ablası da bana dedı.. Suan ikisiyle de gorusmuyorum..
Böyle teselli olmaz olsun. Düşüncesiz ve değer vermeyen insanları hayatımızdan çıkarmak için bazen çekilen acılar yol gösterici oluyor. İlk gebeliğiniz miydi?Ben de ikizlerimi kaybettim., cok yakın bir arkadsım sözde teselli adı altında zaten nasıl bakıcaktı demiş ablasına, ablası da bana dedı.. Suan ikisiyle de gorusmuyorum..
Ay yuh bu nasıl bir teselliŞuursuz insanlarmış iyi yapmışsın canım…
İnsanlar gerçekten bencillikten ölüyor ya anlayışızsızlıktan bitmiş Yani . Tövbe Estağfirullah onlara ne dert tasa olmuş hayret çok iyi yapmışsın canım bi insan bu kadar düşüncesiz olabilir mi ay ben çok sinir oluyorum böyle insanlara ! Yaşamayan anlamıyor rabbim bir daha yaşatmasın böyle acıları şükür toparlanıyoruz rabbim o dirayeti veriyorSen çok güçlü bir kadınsın sonu da çooook güzel olacak hepimiz için inşallah
Dogurdugu 2 tane cocukla övünüyor.. Allaha havale ettimCiddi misin şuan cidden demek istediklerimi yazamıyorum
İkinciBöyle teselli olmaz olsun. Düşüncesiz ve değer vermeyen insanları hayatımızdan çıkarmak için bazen çekilen acılar yol gösterici oluyor. İlk gebeliğiniz miydi?
Allah korusun böylelerinden rabbim onu çocuklarıyla imtihan etmesin tek düşebileceğim bu . Rabbim görüyor elbetDogurdugu 2 tane cocukla övünüyor.. Allaha havale ettim
Neyse ağzımı bozmayacağım Rabbim seni görüyor gösterdiğin sabrı da emeği de çok şükür ki o çok adilDogurdugu 2 tane cocukla övünüyor.. Allaha havale ettim
İnsanlar o kadar şuursuz ki gerçekten, başlarına gelmeyen her şey için dan dun konuşuyorlar. Benim de gördüğüm muameleyi biliyorsun. Allah kimseyi kınadığını yaşamadan öldürmesin gerçekten. O kadar uzak duruyorum ki insanlardan, kibirli oldu adım. Kardeşim dediğim 20 yıllık arkadaşımı bile sildim. İnsanlara tahammülüm kalmadı. Nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorlar aklım almıyor bazenDogurdugu 2 tane cocukla övünüyor.. Allaha havale ettim
Allah korusun cocukları cok masum ama bu zihniyette bir anneleri varAllah korusun böylelerinden rabbim onu çocuklarıyla imtihan etmesin tek düşebileceğim bu . Rabbim görüyor elbetSarıldım sana kocamannnn
Rabbim büyüktür, zaten hamılelıgımı bilmesini asla istmiyorum birdahaNeyse ağzımı bozmayacağım Rabbim seni görüyor gösterdiğin sabrı da emeği de çok şükür ki o çok adil
En kotusü de ilk iki düşüğü oldu, yasadıgım acıyı bılıyor, benım canımdan iki can gitmiş, ne demek nasıl bakacaktı, kendı cocuklarına annesı ile ablası bakıyor, onlar olmazsa kocaman bir hiç.. Allah ıslah etsin..bosver isteyen ıstedıgını konussun, ben artık herkese cevap veriyorum kalbi kırılacakmıs, gonul koyacakmıs umrumda deıl. Cocuk konusunda cok hassasım, kendı ailem asla konusunu bile acip sormaz, ama esimin ailesinden cekıyorum. Tek dertleri cocuk. Benım ne yasadıgım kimsenin umrunda deıl. 21 yasındaki cocuk bıle bana akıl veriyor, nasıl hamıle kaldıgını anlamamıs..İnsanlar o kadar şuursuz ki gerçekten, başlarına gelmeyen her şey için dan dun konuşuyorlar. Benim de gördüğüm muameleyi biliyorsun. Allah kimseyi kınadığını yaşamadan öldürmesin gerçekten. O kadar uzak duruyorum ki insanlardan, kibirli oldu adım. Kardeşim dediğim 20 yıllık arkadaşımı bile sildim. İnsanlara tahammülüm kalmadı. Nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorlar aklım almıyor bazen
Susmuyolar malesef cnm, bende kızımı kaybedince neler dediler bana yok hayırsız evlatmis belki de ondan kaybetmişim ya ne demek o, benim kizim melek ne hayırsızi..Allah korusun cocukları cok masum ama bu zihniyette bir anneleri var
Rabbim büyüktür, zaten hamılelıgımı bilmesini asla istmiyorum birdaha
En kotusü de ilk iki düşüğü oldu, yasadıgım acıyı bılıyor, benım canımdan iki can gitmiş, ne demek nasıl bakacaktı, kendı cocuklarına annesı ile ablası bakıyor, onlar olmazsa kocaman bir hiç.. Allah ıslah etsin..bosver isteyen ıstedıgını konussun, ben artık herkese cevap veriyorum kalbi kırılacakmıs, gonul koyacakmıs umrumda deıl. Cocuk konusunda cok hassasım, kendı ailem asla konusunu bile acip sormaz, ama esimin ailesinden cekıyorum. Tek dertleri cocuk. Benım ne yasadıgım kimsenin umrunda deıl. 21 yasındaki cocuk bıle bana akıl veriyor, nasıl hamıle kaldıgını anlamamıs..
Offf offf deli oluyorum ya, herkesin başında var bu tarz insanlardan.. Rabbım hepimizi ıyı niyetli insanlarla karsılastırsınSusmuyolar malesef cnm, bende kızımı kaybedince neler dediler bana yok hayırsız evlatmis belki de ondan kaybetmişim ya ne demek o, benim kizim melek ne hayırsızi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?