Yüksek ihtimali öyle, mutlaka bu durumu araştırmak için iyi bir doktora hikayeni anlat canım
Evet kuzum doktor da biyokimyasal gibi 5in altına inene kadar bekleyelim dedi.Aynı yerde mi verdin cnm yine
Evet canım şimdi endokrin, hamotoloji, yüp bebek merkezi, tıp fakültesi Allah ne verdiyse araştırcam gibiYüksek ihtimali öyle, mutlaka bu durumu araştırmak için iyi bir doktora hikayeni anlat canım
Aynen kuzum ama dışı yaşadım ve zorluğunu gördüğüm için az daha olsa rahatladım buna şükrettimKimyasala benziyor canım..sutlaacc
Benim 2. Gebeliğimde 101-154-224 .. şeklinde artmıştı rahim için sağlıksız gebelik dedi doktor ve kürtaj olmuştum. Seninki kimyasala benziyor.
Muhakkak tetkiklerini yaptır birden fazla kez olduğu İçin.
Hepimiz çok sevinmiştik ama yine sevineceğiz
İnşallah gelir de en azından en masumu ile şu süreci atlatırsın şimdi sırada cidden herşeyi araştırmak var eksik neler kaldı bilmiyorum yapışması gereken ama inşallah detaylı bakacak iyi bir doktor bulursun yaCumartesi anca tekrar vericem ozamana kadar da adet gelir inşallah
Kıyamam sana benEvet kuzum doktor da biyokimyasal gibi 5in altına inene kadar bekleyelim dedi.
Evet canım şimdi endokrin, hamotoloji, yüp bebek merkezi, tıp fakültesi Allah ne verdiyse araştırcam gibiinşallah iyi doktorlara denk gelirim
Hiç beklemiyordum gerçekten 7.5 mm rahim ortalama böyleydi bakalım bide sağlıkla kese görürsek cidden bir şekilde rahim inceliğinden kurtuldum evet diyebileceğimyaaaa tebrik ederimmm geçen gün konuşmuştuk şöyle bi bakayım dedimmm ahhh çok mutlu oldummmm sağlıkla ilerlesinnn
Çok çok geçmiş olsunYeniden bu baslikta buldum kendimi Allah beterinden korusun napalim
ben bi topicte rastladım. sanırım o yüzden ceza aldı. birisiyle tartışmışlar ve bayağı sinirlenmiş söylemiş bişeyler. o yüzden almıştır diye düşünüyorum
gözlerim yaşararak okudum. ben de 2 ay önce ilk bebeğimi kaybettim o yüzden duygulandım çok. zor süreçti hala aklıma geliyo ama güçlü olmaktan başka bir çare yok tabii ki. rabbim sabır versin diyorum. inşallah bir dahakine güzel süreçler yaşarız hepimizAslında çok yazıp da, hep sizleri üzmek istemiyorum, hamile arkadaşlarım etkilensin hiç istemiyorum, sizlerin mutluluğuyla mutlu olacağım artık, sizlere dua edeceğim, kendi çocuklarıma sarılacağım, cennettekilerin hayaliyle yaşayacağım, böyle işte... Biliyorum hepinizin güzel kalbini, hep iyiliklerle karşılaşın
Aynı süreçleri yaşamış kişiler anlıyor bizleri zaten, herşeyin hayırlısını isteyecek inancımızda var çok şükür, Rabbim isteyen herkese sağlıklısını hayırlısını nasip etsingözlerim yaşararak okudum. ben de 2 ay önce ilk bebeğimi kaybettim o yüzden duygulandım çok. zor süreçti hala aklıma geliyo ama güçlü olmaktan başka bir çare yok tabii ki. rabbim sabır versin diyorum. inşallah bir dahakine güzel süreçler yaşarız hepimiz
kesinlikle öyle. zaten inancımız olmasa çok çabuk ayağa kalkamazdık şükürler olsunAynı süreçleri yaşamış kişiler anlıyor bizleri zaten, herşeyin hayırlısını isteyecek inancımızda var çok şükür, Rabbim isteyen herkese sağlıklısını hayırlısını nasip etsinhamile arkadaşlarımda sağlıkla vakitlice kolaylıkla kavuşsun bebeklerine
ayyy çok güzel yaa Allah n izniyle o geliştikce rahmin büyücek kalınlaşcak Rabbim sağlık versin keseyi görcen kalbini duycan cinsiyeti öğrencen bizinillahhhHiç beklemiyordum gerçekten 7.5 mm rahim ortalama böyleydi bakalım bide sağlıkla kese görürsek cidden bir şekilde rahim inceliğinden kurtuldum evet diyebileceğim
yakaladım kiiiiiiğğğğğğğğğğğğğben bi topicte rastladım. sanırım o yüzden ceza aldı. birisiyle tartışmışlar ve bayağı sinirlenmiş söylemiş bişeyler. o yüzden almıştır diye düşünüyorum
hahahahh burda da mıııııayyy çok güzel yaa Allah n izniyle o geliştikce rahmin büyücek kalınlaşcak Rabbim sağlık versin keseyi görcen kalbini duycan cinsiyeti öğrencen bizinillahhh
yakaladım kiiiiiiğğğğğğğğğğğğğ
heryerdeeeeee asla bırakmammmmhahahahh burda da mııııı
birikmi binii miciziiimmmheryerdeeeeee asla bırakmammmm
Hepimiz bu güzel haberleri alalım inşallahayyy çok güzel yaa Allah n izniyle o geliştikce rahmin büyücek kalınlaşcak Rabbim sağlık versin keseyi görcen kalbini duycan cinsiyeti öğrencen bizinillahhh
yakaladım kiiiiiiğğğğğğğğğğğğğ
Bugün verdik genetik test için kan 2 ay sonra sonuçOnun için de doktoruna hangi testleri yaptırman gerektiğini bi danış. Genetik testler yapılabilir ve DNA hasarına bakılabilir.
İnşallah gelir de en azından en masumu ile şu süreci atlatırsın şimdi sırada cidden herşeyi araştırmak var eksik neler kaldı bilmiyorum yapışması gereken ama inşallah detaylı bakacak iyi bir doktor bulursun ya
Yani çoğu şeyi de araştırdık aslında kızlar bilmiyorum ki nasip böyleymiş ama evet daha da araştırmaya devam İnşallah buluruz düzgün birileriniKıyamam sana benlütfen iyi bi doktor bul, mutlaka vardır bi sebep, sende yada esinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?