Hadi bakalım hayırlısı, güzel sonuçlar alırsınız inşallahBugün verdik genetik test için kan 2 ay sonra sonuç
Bak benım 9.gun degerı 304, 11. Gün 1015AllahımSohrab hala yok PembeAnkaKusu 2. Kan sonucum 1042 çıktı, ilki iki gün önce aynı saatte aynı yerde 326 çıkmıştı biraz fazla artmadı mı sanki kızlar
Kız ama yoktu 2. Yumurta daha doğrusu arkada 13 mm bişey vardı biz bi aşılama bide aşılamadan sonraki gün kendimiz denedik sonra denemedik bileBak benım 9.gun degerı 304, 11. Gün 1015ikizler gelıyor bence
Dimi ya senin değerlere ne çok benziyorBak benım 9.gun degerı 304, 11. Gün 1015ikizler gelıyor bence
Aşılamadan sonraki gün deneniyor mu öyleee bilmiyordum bunu ama düşün bak sperm 3 gün yaşasa o arada da 13 mm yumurta büyüse falan neden olmasınKız ama yoktu 2. Yumurta daha doğrusu arkada 13 mm bişey vardı biz bi aşılama bide aşılamadan sonraki gün kendimiz denedik sonra denemedik bile
Bize bir gün ara ile bir hafta dene dedi ama biz o kadar bile denemedikAşılamadan sonraki gün deneniyor mu öyleee bilmiyordum bunu ama düşün bak sperm 3 gün yaşasa o arada da 13 mm yumurta büyüse falan neden olmasın
İlk kontrolde iki gormustu, son kontrolunde goremedi, belkı saklandıKız ama yoktu 2. Yumurta daha doğrusu arkada 13 mm bişey vardı biz bi aşılama bide aşılamadan sonraki gün kendimiz denedik sonra denemedik bile
Hoş buldum cnm, neden olmasın deıl mıDimi ya senin değerlere ne çok benziyorhoşgeldin bu arada canım
Nasip diyelim canımBize bir gün ara ile bir hafta dene dedi ama biz o kadar bile denemedikyok ya sanmıyorum yada bir an heves etmek istemiyorum fikre çok alışırsam elimde patlar diye
Aynen yeterki hayırlı sağlıklı olsun sonunu görebileyim gerisi nasip ama gelmez artık cumartesiİlk kontrolde iki gormustu, son kontrolunde goremedi, belkı saklandı
Hoş buldum cnm, neden olmasın deıl mı
Nasip diyelim canım
Canım benım sana sarılmak istiyorum suan, senın suan yasadıklarının aynısını birebir yasadım, ınnaclı bır insansın, biliyoruz ki bize rabbim vermıstı, o gerı aldı, vardır bir sebebi.. Allahım üzüldüğümüzü de sevındıgımızı de goruyor bılıyor,Hıc ummadığın bir anda senin icindeki umutları yenıden yesertecekAslında çok yazıp da, hep sizleri üzmek istemiyorum, hamile arkadaşlarım etkilensin hiç istemiyorum, sizlerin mutluluğuyla mutlu olacağım artık, sizlere dua edeceğim, kendi çocuklarıma sarılacağım, cennettekilerin hayaliyle yaşayacağım, böyle işte... Biliyorum hepinizin güzel kalbini, hep iyiliklerle karşılaşın
Evet cumartesi netlesırAynen yeterki hayırlı sağlıklı olsun sonunu görebileyim gerisi nasip ama gelmez artık cumartesi
Hakkında hayırlısı olsun canım benım
Kese gözükür değil mi o zaman nasipseEvet cumartesi netlesırkız ne kaldı, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz cumartesi
Kac hafta gun oluyorKese gözükür değil mi o zaman nasipse
4+4 olacak son adete göre bakalımKac hafta gun oluyor
Sağol canım benimHakkında hayırlısı olsun canım benım
Ahh keşke sarılabilsek, haftalar büyük oldukça acısı da büyük oluyor gerçekten, Rabbim sabrımızı verecek elbet, doktor da dedi tıbbın açıklayamayacağı hadiseler, Allahın takdiri, bizde dedik baş göz üstüne dedik, cennette kavuşmak tek tesellimiz, sizler önce kavuşun da ben de topiği kapatırımCanım benım sana sarılmak istiyorum suan, senın suan yasadıklarının aynısını birebir yasadım, ınnaclı bır insansın, biliyoruz ki bize rabbim vermıstı, o gerı aldı, vardır bir sebebi.. Allahım üzüldüğümüzü de sevındıgımızı de goruyor bılıyor,Hıc ummadığın bir anda senin icindeki umutları yenıden yesertecek
Hayırlı olsun bebek ya da bebekler mi geliyorBak benım 9.gun degerı 304, 11. Gün 1015ikizler gelıyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?