Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ama yoktu 2. Yumurta daha doğrusu arkada 13 mm bişey vardı biz bi aşılama bide aşılamadan sonraki gün kendimiz denedik sonra denemedik bile
Aşılamadan sonraki gün deneniyor mu öyleee bilmiyordum bunu ama düşün bak sperm 3 gün yaşasa o arada da 13 mm yumurta büyüse falan neden olmasın

Aşılamadan sonraki gün deneniyor mu öyleee bilmiyordum bunu ama düşün bak sperm 3 gün yaşasa o arada da 13 mm yumurta büyüse falan neden olmasın
Bize bir gün ara ile bir hafta dene dedi ama biz o kadar bile denemedik yok ya sanmıyorum yada bir an heves etmek istemiyorum fikre çok alışırsam elimde patlar diye

Kız ama yoktu 2. Yumurta daha doğrusu arkada 13 mm bişey vardı biz bi aşılama bide aşılamadan sonraki gün kendimiz denedik sonra denemedik bile
İlk kontrolde iki gormustu, son kontrolunde goremedi, belkı saklandı
Dimi ya senin değerlere ne çok benziyor hoşgeldin bu arada canım
Hoş buldum cnm, neden olmasın deıl mı
Bize bir gün ara ile bir hafta dene dedi ama biz o kadar bile denemedik yok ya sanmıyorum yada bir an heves etmek istemiyorum fikre çok alışırsam elimde patlar diye
Nasip diyelim canım

İlk kontrolde iki gormustu, son kontrolunde goremedi, belkı saklandı

Hoş buldum cnm, neden olmasın deıl mı

Nasip diyelim canım
Aynen yeterki hayırlı sağlıklı olsun sonunu görebileyim gerisi nasip ama gelmez artık cumartesi

Canım benım sana sarılmak istiyorum suan, senın suan yasadıklarının aynısını birebir yasadım, ınnaclı bır insansın, biliyoruz ki bize rabbim vermıstı, o gerı aldı, vardır bir sebebi.. Allahım üzüldüğümüzü de sevındıgımızı de goruyor bılıyor,Hıc ummadığın bir anda senin icindeki umutları yenıden yesertecek

Ahh keşke sarılabilsek, haftalar büyük oldukça acısı da büyük oluyor gerçekten, Rabbim sabrımızı verecek elbet, doktor da dedi tıbbın açıklayamayacağı hadiseler, Allahın takdiri, bizde dedik baş göz üstüne dedik, cennette kavuşmak tek tesellimiz, sizler önce kavuşun da ben de topiği kapatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…