- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 30
Maşallah..Emmesi iyi canım emsin ileride emmeye biliyorlar.3 buçuk aylık olcazazaldı biraz cnm ama hala çok rahat değil ya sık emiyor ondan oluyo sancı sanırım
Hemde nasıl bu kez verip dönemedim acilde bekliyorumÇook heyecanlı bir bekleyiş
Daha çok taze acın canım Allah büyük yeniden düşünmek istediğin günlerde gelecek.Sağol canım, inşallah
Allah razı olsun canım, sizin haberlerinizle mutlu olacağım
Bunu sordum, iki sağlıklı doğum var diye pekte dikkate almadı, şuan bunlara inan hiç gücüm yok, tekrar isteyecek miyim onu da bilmiyorum, eşim gördü beni, sadece benim çok çektiğimi gördüğü için, artık istemiyorum dedi
Dur bi rakam sallayayım, benim 101 çıktığında bundan daha silikti 230 diyorum beHemde nasıl bu kez verip dönemedim acilde bekliyorum
Doktor yedi de gel sor dedi bakalımDur bi rakam sallayayım, benim 101 çıktığında bundan daha silikti 230 diyorum be
Ay labaratuvar 8 geçe demiş adam da merak ettiAy çok heyecanlıııı
Haha çok iyiAy labaratuvar 8 geçe demiş adam da merak etti
Doktor sürekli arıyorHaha çok iyiyalnız dakika da belli
Ooooo süper süperrrKızlar kan sonucu çıktı şükür 326
Vallahi ben hiç 300 lü beklemiyordum aaa demişim bir anOoooo süper süperrr
Maşallah canım benim, çok güzel bir değerle başladın çok düşük de değil hem, bir kaç takip sonrasında gider kese görürsün Allah’ın izniyle. Çok şükür bin şükür
Seni de şimdi gördüm ben2021 ocak annesinden elenmiştim inşallah 2023 ocak annesi olurumm
Ayyyy hadi gözün aydın canım çok güzelKızlar kan sonucu çıktı şükür 326
İlacın etkisi de devam etti galiba benim vücut tedavi istemiyorSeni de şimdi gördüm ben
Hatta aşılaman olmayınca çok şaşırmıştım ve bu ay kısmetmiştebrikler canım
Şimdi dedi ki sabah akşam progestan ikişer devam et dedi rahim inceliği sıkıntımdan galibaAyyyy hadi gözün aydın canım çok güzel
Olabilir canım Allahım korusun güzel güzel tutunsun bebişŞimdi dedi ki sabah akşam progestan ikişer devam et dedi rahim inceliği sıkıntımdan galiba
Hadi bakalım yarın kan sırası sendeOlabilir canım Allahım korusun güzel güzel tutunsun bebiş
Maşşallah canım çok iyi değer artışın da güzel olsun sağlıkla gelsin minnoşumuz artık teyzeler de bekliyorrrKızlar kan sonucu çıktı şükür 326
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?