Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İçimi ferahlattın dün benim de öyleydi ben sanıyorum ki eee çok yürüdün ama bugün düşünce öyle değilmiş ayağıma kadar vuruyor çünkü önce böyle bir ağrı olmayınca teoriler başladı zihnimde ama bu korkular bile güzel çok şükür Rabbime

Kazı çalışması yapıyor minnoş olsun o kadar

Yaaaa allahım allahım allahııımmm çok şükür ne güzel haber çooook sevindim kuzuuuummm beklenen haber gelmişşş Sağlıkla devam etsin canım benim ayyy çok duygulandımmm deliriciğiiimm hadi bakalım kaç çıkacak değer Sohrab kesin bilir

Maşallah
Tebrik ederim canım

Güzel sallıyorum ama son zamanlarda pek tutmadı, 130 dedim

3 buçuk aylık olcaz azaldı biraz cnm ama hala çok rahat değil ya sık emiyor ondan oluyo sancı sanırım

Aynı şeyi yaşadım canım bundan tam 1 sene evvel. Rutin kontrolde kalp durmasını öğrendik ve doktorum dediği şey talihsizlik olmuş lafıydı.

Tavsiyem bu süreçte tüm testlerini yaptırman olur, ben 1 adet dönemi korunmuştum sadece.
Belki hemencecik hamile kalacaksın ama en azında testlerini yaptırıp beklersen bir sonraki gebeliğine hazırlıklı girmiş olursun.
Tez vakitte güzel haberler alırsın inşallah. Burda herkes birbirine destek, sormak istediğin daha detay bir şey olursa her zaman yardımcı olmaya çalışırız.

Şimdi verdim bekliyorum doktor gitme arar öğrenirim dedi acilde bekliyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…