Canım öncelikle başın sağolsun, burada bulunan herkes bu yollardan geçtik. Çok kötü bir tecrübe, can yakıyor, hayaller yıkılıyor ama bir yerden sonra yeşeriyor çok şükür. Öncelikle birkaç sorum olacak, kalp atışı hiç duyuldu mu? Gebeliği kolay mı elde ettin zor mu?
Ben 1,5 sene sonra gebe kalabilmiştim onda da kalp atışı olmayınca daha büyük yıkılmıştım. Kürtaj sonrası enfeksiyon geçirdim ve bir süre hastanede yattım. Buna rağmen 1 adet dönemi geçtikten sonra korunmayı bırakabilirsin dedi doktorum toparlanmıştım. Ben kolay hamile kalamadığım için kaybımın üstünde durdum aynı şeyleri yaşamamak adına. Trombofoli paneli (pıhtılaşma testi) ve kromozom testini verdik eşimle. Tıbbi genetik bölümüne. En azından bir sorun varsa önlem alalım aynı şeyleri yaşamayalım diye. Hafif pıhtılaşma çıktı. 6 ay sonra oldu tekrar gebelik, şimdi sulandırıcı iğne kullanıyorum
Eğer kontrollerde sorun yoksa, kendini hazır hissediyorsan bu ay denemelere başla
Eğer gebeliğini zor elde ettiysen, en azından pıhtılaşma testini yaptır. Umarım en kısa zamanda tekrar güzel haberler alırsın sağlıkla
Gayet normal, bende kıpırdayamayacak kadsr şiddetli ağrı oluyordu tek tarafta ilk haftalar, kese o taraftaymış ondan