• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım öncelikle başın sağolsun, burada bulunan herkes bu yollardan geçtik. Çok kötü bir tecrübe, can yakıyor, hayaller yıkılıyor ama bir yerden sonra yeşeriyor çok şükür. Öncelikle birkaç sorum olacak, kalp atışı hiç duyuldu mu? Gebeliği kolay mı elde ettin zor mu?

Ben 1,5 sene sonra gebe kalabilmiştim onda da kalp atışı olmayınca daha büyük yıkılmıştım. Kürtaj sonrası enfeksiyon geçirdim ve bir süre hastanede yattım. Buna rağmen 1 adet dönemi geçtikten sonra korunmayı bırakabilirsin dedi doktorum toparlanmıştım. Ben kolay hamile kalamadığım için kaybımın üstünde durdum aynı şeyleri yaşamamak adına. Trombofoli paneli (pıhtılaşma testi) ve kromozom testini verdik eşimle. Tıbbi genetik bölümüne. En azından bir sorun varsa önlem alalım aynı şeyleri yaşamayalım diye. Hafif pıhtılaşma çıktı. 6 ay sonra oldu tekrar gebelik, şimdi sulandırıcı iğne kullanıyorum

Eğer kontrollerde sorun yoksa, kendini hazır hissediyorsan bu ay denemelere başla 💕

Eğer gebeliğini zor elde ettiysen, en azından pıhtılaşma testini yaptır. Umarım en kısa zamanda tekrar güzel haberler alırsın sağlıkla

Gayet normal, bende kıpırdayamayacak kadsr şiddetli ağrı oluyordu tek tarafta ilk haftalar, kese o taraftaymış ondan 💕
İçimi ferahlattın dün benim de öyleydi ben sanıyorum ki eee çok yürüdün ama bugün düşünce öyle değilmiş ayağıma kadar vuruyor çünkü önce böyle bir ağrı olmayınca teoriler başladı zihnimde ama bu korkular bile güzel çok şükür Rabbime 🥰

İçimi ferahlattın dün benim de öyleydi ben sanıyorum ki eee çok yürüdün ama bugün düşünce öyle değilmiş ayağıma kadar vuruyor çünkü önce böyle bir ağrı olmayınca teoriler başladı zihnimde ama bu korkular bile güzel çok şükür Rabbime 🥰
Kazı çalışması yapıyor minnoş olsun o kadar 😍

Az önce yaptım🙈 hiç belirtim yoktu sadece dün biraz gezdik yürüyünce eve geldim sağ taraf çok ağrıdı oradan şüphe edip test aldım 🙈cidden aşılama yaptırmamış gibi şok üstüne şok yaşıyorum 🥰 PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu çocuklar ile görmezsen diye 🙈 Allahım inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alabilirim🥰
Yaaaa allahım allahım allahııımmm çok şükür ne güzel haber çooook sevindim kuzuuuummm 😍😍😍😍 beklenen haber gelmişşş 🎉🎉🎉🎉 Sağlıkla devam etsin canım benim ayyy çok duygulandımmm deliriciğiiimm 🤗🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 hadi bakalım kaç çıkacak değer Sohrab Sohrab kesin bilir 😂💙

Az önce yaptım🙈 hiç belirtim yoktu sadece dün biraz gezdik yürüyünce eve geldim sağ taraf çok ağrıdı oradan şüphe edip test aldım 🙈cidden aşılama yaptırmamış gibi şok üstüne şok yaşıyorum 🥰 PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu çocuklar ile görmezsen diye 🙈 Allahım inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alabilirim🥰
Maşallah 🎉
Tebrik ederim canım 🥰🥰🥰

Yaaaa allahım allahım allahııımmm çok şükür ne güzel haber çooook sevindim kuzuuuummm 😍😍😍😍 beklenen haber gelmişşş 🎉🎉🎉🎉 Sağlıkla devam etsin canım benim ayyy çok duygulandımmm deliriciğiiimm 🤗🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 hadi bakalım kaç çıkacak değer Sohrab Sohrab kesin bilir 😂💙
Güzel sallıyorum ama son zamanlarda pek tutmadı, 130 dedim 😅🥰

Meme reddi ama ben fark edemedim galiba havalar geçişli bol salyasıda akıyor boğaz ağrısı da oldu sanırım.Ins.geçicidir ben diş sanmıştım.Kaç aylık oldu peki? Gaz olayı bitmiştir, azalmıştır.😅
3 buçuk aylık olcaz 😍azaldı biraz cnm ama hala çok rahat değil ya sık emiyor ondan oluyo sancı sanırım

Merhabalar arkadaşlar . İnşallah herkesin güzel haberler aldığı paylaşır bu sayfada .28martta malesef kürtaj oldum .Kalp atışını duymaya gıttıgımız bır kontrolde kalp atısını duyamadık yıkıldık.ılk gebeliğim ilk heyecanımdı ama yarıda kaldı. Çok yıkıldım günlerce bir daha denemeye cesaret edemeyeceğimi düşündüm ama çok şükür Rabbim yaramı sarmama cesaret verdi.şuan bir an önce aynı heyecanı bu kez inşallah sonuna kadar yaşayıp evladımı kucağıma almak istiyorum ama Rabbim inşallah nasip eylerse. İlk düşük olduğu için hiçbir test ya da patoloji yapılmadı kürtaj sonrası .Birden fazla doktora gittim işlem öncesi ve açıkcası biraz kafam karıştı.kimisi ilk adetini olduktan sonra ,kimisi 2adetten sonra kimisi 3-4a kimisi ise 2hafta sonra yeniden deneyebilirsin dedi . İlk adetimi tam 30.günde oldum normal aynı eskisi gibi .şimdi 2.adetten sonra denesem mi yoksa biraz daha beklesem mi bilemiyorum.sizler ne yaptınız ne kadar beklediniz? İnsan böyle bir durumda bir kendi var sanıyor aynı acıları yaşayan kendisini kimse anlayamaz sanıyor ama böyle sayfalarda yalnız olmadıgını görünce ve guzel haberler duyunca içinde umut yeşeriyor.10.haftada ayrıldım bebeğimden ama sanki evde hep yanımızdaymış hep hayatımız o zamana kadar 3kişiymiş hissi ve ondan ayrıldığımdaki boşluk hissi tarif edilir gibi değildi...O sebeple burda bunları yaşayan arkadaşlarımı öyle iyi anlıyorum ki 😔🤲🏻🤲🏻Kendimde dahil inşallah en kısa zamanda Rabbim tüm isteyen içi evlat hasretiyle yanan kaderdaşlarımın kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah . Bu süreçlerden geçmiş arkadaşlarımın tavsiyelerine ihtiyacım var .Aynı şeyi tekrar yaşamaktan korkuyorum çok ama Rabbim ne yazdıysa o olacak bundan kaçışım yok eğer yaşayacaksam da dıyorum .sizlerin fikirlerine ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
Aynı şeyi yaşadım canım bundan tam 1 sene evvel. Rutin kontrolde kalp durmasını öğrendik ve doktorum dediği şey talihsizlik olmuş lafıydı.

Tavsiyem bu süreçte tüm testlerini yaptırman olur, ben 1 adet dönemi korunmuştum sadece.
Belki hemencecik hamile kalacaksın ama en azında testlerini yaptırıp beklersen bir sonraki gebeliğine hazırlıklı girmiş olursun.
Tez vakitte güzel haberler alırsın inşallah. Burda herkes birbirine destek, sormak istediğin daha detay bir şey olursa her zaman yardımcı olmaya çalışırız.

Şimdi verdim bekliyorum doktor gitme arar öğrenirim dedi acilde bekliyorum bende 🥰

Back