- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
MaşallahKızlar kan sonucu çıktı şükür 326
Emmesi iyi cnm ama cok sık emdiği için sürekli bağımlı gibi, doğru düzgün iş bile yapamıyorum, hele geceleri cok zor oluyor saat başı ayaktaMaşallah..Emmesi iyi canım emsin ileride emmeye biliyorlar.İhtiyaç duyuyor demek ki şifa olsun akıl olsun ona.
Maşallah cnm cok güzel başladın sonu da güzel olucak inşallahKızlar kan sonucu çıktı şükür 326
Valla canım arkadaşım çok şükür gerçekten çok şükür ufak ufak güzel günler görünmeye başladıMaşşallah canım çok iyi değer artışın da güzel olsun sağlıkla gelsin minnoşumuz artık teyzeler de bekliyorrr
Galiba öyle bir de salı ver haberleşelim dedi bakalımMaşallahkese çok bekletmeden gösterecek kendini
Amin amin inşallah öyle çok dua ediyorum kiMaşallah cnm cok güzel başladın sonu da güzel olucak inşallah
Bende her zaman dua ettim size, teyzemin oğlunun sıkıntısı var tüp bebek yapıcaklar dua et diyor, ay diyorum içimden önce benim topikteki canım arkadaşlarima ederimAmin amin inşallah öyle çok dua ediyorum ki
Oyy maşallah canım, sağlıkla katlanarak devam etsinKızlar kan sonucu çıktı şükür 326
Rabbim ona da nasip etsin sağlıklaBende her zaman dua ettim size, teyzemin oğlunun sıkıntısı var tüp bebek yapıcaklar dua et diyor, ay diyorum içimden önce benim topikteki canım arkadaşlarima ederim
İnşallah2021 ocak annesinden elenmiştim inşallah 2023 ocak annesi olurumm
hayırlı uğurlu sağlıkla olsun gruptaki yazışmalara öle dalmışım ki yüzüm gülümsüyormuş neye gülüyorsun diyorlar sevinçten hep güzel hberler gelsin herkes mutlu olsunKızlar kan sonucu çıktı şükür 326
Tabii dua ediyorum ona da ama kaybedince daha zor cnm hepimiz yaşadıkOyy maşallah canım, sağlıkla katlanarak devam etsin
Rabbim ona da nasip etsin sağlıkla
Allah razı olsun cidden benim de hep duam buradakilere oldu bebeği olana da bebek bekleyene de pozitif görmek isteyene de hep de öyle olacak çünkü cidden yaşayan yaşayanın halinden anlıyor başkası değilBende her zaman dua ettim size, teyzemin oğlunun sıkıntısı var tüp bebek yapıcaklar dua et diyor, ay diyorum içimden önce benim topikteki canım arkadaşlarima ederim
Amin amin canım arkadaşımOyy maşallah canım, sağlıkla katlanarak devam etsin
Rabbim ona da nasip etsin sağlıkla
Hepimiz güzel haberler verelim güzel şeyler yaşayalım inşallahhayırlı uğurlu sağlıkla olsun gruptaki yazışmalara öle dalmışım ki yüzüm gülümsüyormuş neye gülüyorsun diyorlar sevinçten hep güzel hberler gelsin herkes mutlu olsun
Maşallah canım değer gayet güzelKızlar kan sonucu çıktı şükür 326
Maşallahh bebegımizeKızlar kan sonucu çıktı şükür 326
İnşallah güzelce de ilerlerMaşallah canım değer gayet güzel
Yaaa hiç yoktu öyle bişey sanki biri arkada çok küçüktüMaşallahh bebegımizeyoksa bebeklerimize mı demeliydim, benım ikizlerle karsılastırdıgımda, benım 9.gun degerımden daha yuksek, 5.gun embrıyosu, yanı 14.gun degerı 305ti.. Ayy bolunmus olmasın kız ya da Baska yumurta da mı dollendı acaba
Benım ikizlere göre yüksekYaaa hiç yoktu öyle bişey sanki biri arkada çok küçüktüama sonuçta 2 ve 3.hafta 50 ve 500 arası diyor bence normal gibi yaa
Yaaa sağlıkla olsun da istediğin ikiz olsun yerim seniBenım ikizlere göre yüksekneyse ıkız cıkarsa hediyemi isterim
Hahaaa tammYaaa sağlıkla olsun da istediğin ikiz olsun yerim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?