Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah..Emmesi iyi canım emsin ileride emmeye biliyorlar. İhtiyaç duyuyor demek ki şifa olsun akıl olsun ona.
Emmesi iyi cnm ama cok sık emdiği için sürekli bağımlı gibi, doğru düzgün iş bile yapamıyorum, hele geceleri cok zor oluyor saat başı ayakta

Amin amin inşallah öyle çok dua ediyorum ki
Bende her zaman dua ettim size, teyzemin oğlunun sıkıntısı var tüp bebek yapıcaklar dua et diyor, ay diyorum içimden önce benim topikteki canım arkadaşlarima ederim

Bende her zaman dua ettim size, teyzemin oğlunun sıkıntısı var tüp bebek yapıcaklar dua et diyor, ay diyorum içimden önce benim topikteki canım arkadaşlarima ederim
Allah razı olsun cidden benim de hep duam buradakilere oldu bebeği olana da bebek bekleyene de pozitif görmek isteyene de hep de öyle olacak çünkü cidden yaşayan yaşayanın halinden anlıyor başkası değil

hayırlı uğurlu sağlıkla olsun gruptaki yazışmalara öle dalmışım ki yüzüm gülümsüyormuş neye gülüyorsun diyorlar sevinçten hep güzel hberler gelsin herkes mutlu olsun
Hepimiz güzel haberler verelim güzel şeyler yaşayalım inşallah

Kızlar kan sonucu çıktı şükür 326
Maşallahh bebegımizeyoksa bebeklerimize mı demeliydim, benım ikizlerle karsılastırdıgımda, benım 9.gun degerımden daha yuksek, 5.gun embrıyosu, yanı 14.gun degerı 305ti.. Ayy bolunmus olmasın kız ya da Baska yumurta da mı dollendı acaba

Yaaa hiç yoktu öyle bişey sanki biri arkada çok küçüktü ama sonuçta 2 ve 3.hafta 50 ve 500 arası diyor bence normal gibi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…