Cidden çok çok şükürler olsun yaaaSanki o kaybı ve 2 seneyi hiç sen yaşamamışsın gibi oldu dimi? Hayat böyle işte, insanoğlu unutmazsa alışmazsa yaşayamaz ki
Valla çok mutluyum ya benim bile eşimi kaldırıp söyleyesim geldi
2021 ocak annesinden elenmiştim inşallah 2023 ocak annesi olurummBen sana ne dedim amaaaaaaaaaaaaaaaaa ne dedimmmmmmmm ocak annelerimmmmmmmmmmsutlaacc
Allah'ım bu ne güzel bi habeeer pazarıma renk kattınAz önce yaptımhiç belirtim yoktu sadece dün biraz gezdik yürüyünce eve geldim sağ taraf çok ağrıdı oradan şüphe edip test aldım cidden aşılama yaptırmamış gibi şok üstüne şok yaşıyorum @PembeAnkaKusu çocuklar ile görmezsen diye Allahım inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alabilirim
Çok çok teşekkür ederim yaa valla çok şükürAllah'ım bu ne güzel bi habeeer pazarıma renk kattıncanım benim çok sevindim, sağlıkla ilerleyecek inşallah geliyor bize bi minnoş daha
Ben sana ne dedim amaAz önce yaptımhiç belirtim yoktu sadece dün biraz gezdik yürüyünce eve geldim sağ taraf çok ağrıdı oradan şüphe edip test aldım cidden aşılama yaptırmamış gibi şok üstüne şok yaşıyorum @PembeAnkaKusu çocuklar ile görmezsen diye Allahım inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alabilirim
Cok sukur canım ıyı diyelim iyi olsun, takılıyoruz buralarda oyle, sen nasılsın, mınık prensesımız nasıl, buyumüştür
Sen hep dedin ben ısrar ile yok dedim yaBen sana ne dedim amatebrik ederm canım benım, sen bunu sonuna kadar hakettin, Allahım saglıkla hayırlısıyla kucagına almayı da nasip etsin
Şimdi dua zamanı bize
Pat diye gözüm açıldıKız alarmı da 8 e kurmuştum, kapatıp uyumusum geri
Ama sen de cok erken kalkmıssın
Aminn Insallahh canım benımSen hep dedin ben ısrar ile yok dedim yatabiki de duam sana olacak kendime de öyle sağlıkla bu süreci atlatıp sonunu görelim nasipse
Hemen ekliyorumBu aradaSohrab bat 16 mayıs diyebiliriz bu kez kalp atışına vs kadar beklemeye gerek yok iyisi kötüsü ile ne yaşıyorsam burada tabloya ekleyebilirsin ayağımı güzelce de sürüyorum arkadan jet hızı ile gel nasipse
Allahım inşallah ya sen de bende ne olur güzel güzel ilerleyelimAminn Insallahh canım benımkız yalnız guzel anı oldu size, bayramın ilk günü aşılama
Hemen ekliyoruminsallah onumuzdekı aya ben de gelırım oraya
İnşallahh bebegımAllahım inşallah ya sen de bende ne olur güzel güzel ilerleyelim
Ne yarını bu akşam eve gidince özel acilinde ben bekler miyimİnşallahh bebegım
Yarın verıcek mısın kanı
Aynı saatlerde vermeye ozen goster amaNe yarını bu akşam eve gidince özel acilinde ben bekler miyim
İyiyim canım bende yağışlı serin bi hava var burada mesajlara bakınıp balkonda bi çay içmek istedim havya bakıp çay içerik geldi.:)6.ayımıza giriyoruz ek gıdaya geçiş yaptık.O kadar büyüdü yani maşallah.Cok sukur canım ıyı diyelim iyi olsun, takılıyoruz buralarda oyle, sen nasılsın, mınık prensesımız nasıl, buyumüştürkızlar bebişlerden vakıt bulamıyorlardır dıyorum hep
Maşallahh prenseseİyiyim canım bende yağışlı serin bi hava var burada mesajlara bakınıp balkonda bi çay içmek istedim havya bakıp çay içerik geldi.:)6.ayımıza giriyoruz ek gıdaya geçiş yaptık.O kadar büyüdü yani maşallah.Hiç durmuyor ama ilgi istiyor bi de emmiyor onunla uğraşıyorum. Eşim iş dolayısıyla şehir dışında çok zorlandım ama neyse ki günler geçti bi şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?