Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanki o kaybı ve 2 seneyi hiç sen yaşamamışsın gibi oldu dimi? Hayat böyle işte, insanoğlu unutmazsa alışmazsa yaşayamaz ki

Valla çok mutluyum ya benim bile eşimi kaldırıp söyleyesim geldi
Cidden çok çok şükürler olsun yaaa

Allah'ım bu ne güzel bi habeeer pazarıma renk kattın canım benim çok sevindim, sağlıkla ilerleyecek inşallah geliyor bize bi minnoş daha

Ben sana ne dedim ama tebrik ederm canım benım, sen bunu sonuna kadar hakettin, Allahım saglıkla hayırlısıyla kucagına almayı da nasip etsin
Şimdi dua zamanı bize

Ben sana ne dedim ama tebrik ederm canım benım, sen bunu sonuna kadar hakettin, Allahım saglıkla hayırlısıyla kucagına almayı da nasip etsin
Şimdi dua zamanı bize
Sen hep dedin ben ısrar ile yok dedim ya tabiki de duam sana olacak kendime de öyle sağlıkla bu süreci atlatıp sonunu görelim nasipse

Sen hep dedin ben ısrar ile yok dedim ya tabiki de duam sana olacak kendime de öyle sağlıkla bu süreci atlatıp sonunu görelim nasipse
Aminn Insallahh canım benım kız yalnız guzel anı oldu size, bayramın ilk günü aşılama
Hemen ekliyorum insallah onumuzdekı aya ben de gelırım oraya

Cok sukur canım ıyı diyelim iyi olsun, takılıyoruz buralarda oyle, sen nasılsın, mınık prensesımız nasıl, buyumüştür kızlar bebişlerden vakıt bulamıyorlardır dıyorum hep
İyiyim canım bende yağışlı serin bi hava var burada mesajlara bakınıp balkonda bi çay içmek istedim havya bakıp çay içerik geldi.:)6.ayımıza giriyoruz ek gıdaya geçiş yaptık.O kadar büyüdü yani maşallah. Hiç durmuyor ama ilgi istiyor bi de emmiyor onunla uğraşıyorum. Eşim iş dolayısıyla şehir dışında çok zorlandım ama neyse ki günler geçti bi şekilde.

Maşallahh prensese zaman akıp gidiyor gercekten, Rabbım saglıklı uzun ömürler versin, kayınvalıde yakın mıydı sana sanki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…