Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sutlaacc Ha-ri Yaaa cok sevindim ne kadar güzel haberler bunlar ❤ rabbim ikinizinde sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah negatif tüm düşünceleri atin her şey çok güzel olacak inşallah

Ayyyyyy heyecandan uyuyamayan bir ben ve neler gördümmm Allahımmmm çok sevindim kuzum Sağlıkla ilerlesin inşallah
Sen bir de beni gör kalbim pır pır korku, şok diyorum ya öyle emindim ki yok diye kardeşimin yanına yolculuk yaptım dün fit fit gezdim hepimiz hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bekleyen canım arkadaşlarım da bir an önce yaşasın bu duyguyu bilmiyorum 2 yıl sonra bu testi görmek öyle tuhaf ki

İnşallah inşallah şuan evde baykuş gibi oturuyorum kardeşim kuzenlerim eşim geri uyudu ben test ile bakışıyorum sen gerçek misin diye

Çok mutlu oldum canım böyle beklemediğin anda zaman daha da güzel
Bende yanımda pedle dolaşıyordum adet olcam diye

Çok mutlu oldum canım böyle beklemediğin anda zaman daha da güzel
Bende yanımda pedle dolaşıyordum adet olcam diye
Dur bi kötüyü çağırmak yok baksan 3 gündür aynı adet ağrısı vardı anaa erken mi adet olacağım diyordum bide seviniyorum iyi erkenden tüp bebek işlemi başlar diye

Çok sağol kuzum inşallah

Prolaktin evet yüksek 25 üstü yüksek sayılıyor çok değişken bir hormonmuş ama gün içinde bile artıp azalabiliyor. İlacı var yüksek olduğunda doktor verebilir
İlaç başlanmış canım cevabın için teşekkürler.

Ya bende Hari kim diyorum Sosyalci çok çok sevindim canım.Test pozitif çıktı demi hayırlı olsun ne güzel haberler bunlar.Rabbim devamını da sağlıklı bi şekilde getirsin inş.

Ya bende Hari kim diyorum Sosyalci çok çok sevindim canım.Test pozitif çıktı demi hayırlı olsun ne güzel haberler bunlar.Rabbim devamını da sağlıklı bi şekilde getirsin inş.
Çok çok teşekkür ederim evet çok şükür pozitif inşallah sağlıkla sonunu da görebilirim

Bu ay aşılama mı yaptırdın canım?

Maşallah cnm sağlıkla ilerlesin

Rabbim saglikla kavuşmayı nasip etsin inşallah cnm

Canııımm
Neler görüyorum sabah sabah, Allah’ıma şükürler olsun, kendim test yapıp pozitif görmüş gibi çok sevindim. Nereden nereye..
İçim içime sığmıyor oldu benim bile çok şükür

Bugün aşılamadan sonraki kaçıncı gündü ve kan verme imkanın da olacak mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…