Sağol canımmmAyyy gözlerim neler görüyorhayırlı olsun canım benim
Az önce yaptımhiç belirtim yoktu sadece dün biraz gezdik yürüyünce eve geldim sağ taraf çok ağrıdı oradan şüphe edip test aldım cidden aşılama yaptırmamış gibi şok üstüne şok yaşıyorum @PembeAnkaKusu çocuklar ile görmezsen diye Allahım inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alabilirim
Sen bir de beni gör kalbim pır pırAyyyyyy heyecandan uyuyamayan bir benve neler gördümmm Allahımmmm çok sevindim kuzum Sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşallah inşallah
Çok mutlu oldum canım böyle beklemediğin anda zaman daha da güzelSen bir de beni gör kalbim pır pırkorku, şok diyorum ya öyle emindim ki yok diye kardeşimin yanına yolculuk yaptım dün fit fit gezdim hepimiz hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bekleyen canım arkadaşlarım da bir an önce yaşasın bu duyguyu bilmiyorum 2 yıl sonra bu testi görmek öyle tuhaf ki
Ahh gerçek annesi, bi anda çiçekler açıyor yaz geliyor işte ❤İnşallah inşallahşuan evde baykuş gibi oturuyorum kardeşim kuzenlerim eşim geri uyudu ben test ile bakışıyorum sen gerçek misin diye
Dur bi kötüyü çağırmak yokÇok mutlu oldum canım böyle beklemediğin anda zaman daha da güzel
Bende yanımda pedle dolaşıyordum adet olcam diye
İlaç başlanmış canım cevabın için teşekkürler.Çok sağol kuzum inşallah
Prolaktin evet yüksek 25 üstü yüksek sayılıyor çok değişken bir hormonmuş ama gün içinde bile artıp azalabiliyor. İlacı var yüksek olduğunda doktor verebilir
Benim için cidden yaz geldiAhh gerçek annesi, bi anda çiçekler açıyor yaz geliyor işte ❤
Rica ederime canım fayda eder oİlaç başlanmış canım cevabın için teşekkürler.
Ya bende Hari kim diyorumSen bir de beni gör kalbim pır pırkorku, şok diyorum ya öyle emindim ki yok diye kardeşimin yanına yolculuk yaptım dün fit fit gezdim hepimiz hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bekleyen canım arkadaşlarım da bir an önce yaşasın bu duyguyu bilmiyorum 2 yıl sonra bu testi görmek öyle tuhaf ki
Çok çok teşekkür ederim evet çok şükür pozitif inşallah sağlıkla sonunu da görebilirimYa bende Hari kim diyorumSosyalci çok çok sevindim canım.Test pozitif çıktı demi hayırlı olsun ne güzel haberler bunlar.Rabbim devamını da sağlıklı bi şekilde getirsin inş.
Bu ay aşılama mı yaptırdın canım?Az önce yaptımhiç belirtim yoktu sadece dün biraz gezdik yürüyünce eve geldim sağ taraf çok ağrıdı oradan şüphe edip test aldım cidden aşılama yaptırmamış gibi şok üstüne şok yaşıyorum @PembeAnkaKusu çocuklar ile görmezsen diye Allahım inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alabilirim
Evet 13. GünüBu ay aşılama mı yaptırdın canım?
Çok iyi yapmışsınız aşılama yaparak zamanı bugüneymiş ya demek Allah ım ol dediği vakitte olduruyor işte. Hastaneye gidince etiketlersin güzel haberlerini bekliyoruz inş.Evet 13. Günü
Maşallah cnm sağlıkla ilerlesinAz önce yaptımhiç belirtim yoktu sadece dün biraz gezdik yürüyünce eve geldim sağ taraf çok ağrıdı oradan şüphe edip test aldım cidden aşılama yaptırmamış gibi şok üstüne şok yaşıyorum @PembeAnkaKusu çocuklar ile görmezsen diye Allahım inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alabilirim
Rabbim saglikla kavuşmayı nasip etsin inşallah cnmMerhaba kızlar.Uzun süredir hiç yazmıyorum ama sizi hep takipteyim okuyorum sürekli mesajlarıBenim doğumum belli oldu 23 Mayıs’ta sezeryan tarihi belirlendi hayırlısıyla sağlığıyla gelir inşallah bebeğim İnşallah isteyen herkese de bir an önce nasip olur
CanııımmAz önce yaptımhiç belirtim yoktu sadece dün biraz gezdik yürüyünce eve geldim sağ taraf çok ağrıdı oradan şüphe edip test aldım cidden aşılama yaptırmamış gibi şok üstüne şok yaşıyorum @PembeAnkaKusu çocuklar ile görmezsen diye Allahım inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?