• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanki o kaybı ve 2 seneyi hiç sen yaşamamışsın gibi oldu dimi? Hayat böyle işte, insanoğlu unutmazsa alışmazsa yaşayamaz ki🙃

Valla çok mutluyum ya benim bile eşimi kaldırıp söyleyesim geldi😂
Cidden çok çok şükürler olsun yaaa 🥰

Az önce yaptım🙈 hiç belirtim yoktu sadece dün biraz gezdik yürüyünce eve geldim sağ taraf çok ağrıdı oradan şüphe edip test aldım 🙈cidden aşılama yaptırmamış gibi şok üstüne şok yaşıyorum 🥰 @PembeAnkaKusu çocuklar ile görmezsen diye 🙈 Allahım inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alabilirim🥰
Allah'ım bu ne güzel bi habeeer pazarıma renk kattın 😍❤️ canım benim çok sevindim, sağlıkla ilerleyecek inşallah geliyor bize bi minnoş daha 🙏❤️

Az önce yaptım🙈 hiç belirtim yoktu sadece dün biraz gezdik yürüyünce eve geldim sağ taraf çok ağrıdı oradan şüphe edip test aldım 🙈cidden aşılama yaptırmamış gibi şok üstüne şok yaşıyorum 🥰 @PembeAnkaKusu çocuklar ile görmezsen diye 🙈 Allahım inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alabilirim🥰
Ben sana ne dedim ama 🥰 tebrik ederm canım benım, sen bunu sonuna kadar hakettin, Allahım saglıkla hayırlısıyla kucagına almayı da nasip etsin❤️
Şimdi dua zamanı bize 🥰😅

Ben sana ne dedim ama 🥰 tebrik ederm canım benım, sen bunu sonuna kadar hakettin, Allahım saglıkla hayırlısıyla kucagına almayı da nasip etsin❤️
Şimdi dua zamanı bize 🥰😅
Sen hep dedin ben ısrar ile yok dedim ya 🥰🥰🥰tabiki de duam sana olacak kendime de öyle sağlıkla bu süreci atlatıp sonunu görelim nasipse 🥰

Sen hep dedin ben ısrar ile yok dedim ya 🥰🥰🥰tabiki de duam sana olacak kendime de öyle sağlıkla bu süreci atlatıp sonunu görelim nasipse 🥰
Aminn Insallahh canım benım 🥰🤲🏻 kız yalnız guzel anı oldu size, bayramın ilk günü aşılama ❤️
Bu arada Sohrab Sohrab bat 16 mayıs diyebiliriz bu kez kalp atışına vs kadar beklemeye gerek yok iyisi kötüsü ile ne yaşıyorsam burada tabloya ekleyebilirsin 🥰ayağımı güzelce de sürüyorum arkadan jet hızı ile gel nasipse 🥰
Hemen ekliyorum ❤️🥰 insallah onumuzdekı aya ben de gelırım oraya 😘

Cok sukur canım ıyı diyelim iyi olsun, takılıyoruz buralarda oyle, sen nasılsın, mınık prensesımız nasıl, buyumüştür 🥰 kızlar bebişlerden vakıt bulamıyorlardır dıyorum hep ☺️
İyiyim canım bende yağışlı serin bi hava var burada mesajlara bakınıp balkonda bi çay içmek istedim havya bakıp çay içerik geldi.:)6.ayımıza giriyoruz ek gıdaya geçiş yaptık.O kadar büyüdü yani maşallah.😅 Hiç durmuyor ama ilgi istiyor bi de emmiyor onunla uğraşıyorum.😏 Eşim iş dolayısıyla şehir dışında çok zorlandım ama neyse ki günler geçti bi şekilde.🙃

İyiyim canım bende yağışlı serin bi hava var burada mesajlara bakınıp balkonda bi çay içmek istedim havya bakıp çay içerik geldi.:)6.ayımıza giriyoruz ek gıdaya geçiş yaptık.O kadar büyüdü yani maşallah.😅 Hiç durmuyor ama ilgi istiyor bi de emmiyor onunla uğraşıyorum.😏 Eşim iş dolayısıyla şehir dışında çok zorlandım ama neyse ki günler geçti bi şekilde.🙃
Maşallahh prensese 🧿❤️ zaman akıp gidiyor gercekten, Rabbım saglıklı uzun ömürler versin, kayınvalıde yakın mıydı sana sanki ?

Back
X