Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh Alllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh bu ne güzel bir haber sabahım aydınlandı ya rabbiiiimmmm harimmmmmmm

13. Günü yarın tam 14 gün olacaktı kardeşim kendi eve test alıp gelmiş yoksa ben yapmayacaktım öyle umutsuzdum malum şimdi tek duam sağlıkla ilerlemesi

Alllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh Alllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh bu ne güzel bir haber sabahım aydınlandı ya rabbiiiimmmm harimmmmmmm
Kız senin bu sevinme stilin beni inanılmaz mutlu ediyor ya

Ha-ri cidden gününüz aydınlandı, uykulu gözlerim birden açılıverdi valla bu güzel haberle

13. Günü yarın tam 14 gün olacaktı kardeşim kendi eve test alıp gelmiş yoksa ben yapmayacaktım öyle umutsuzdum malum şimdi tek duam sağlıkla ilerlemesi
Bir kemik aynı yerden ikinci kez kırılmayacak ve bu sefer her şey güzel ilerleyecek allahın izniyle

Bebeklerimizin hepsi allaha emanet kuzum, bizlik bir şey yok ki zaten baştan sona kadar.
Çok çok sevindim

Bir kemik aynı yerden ikinci kez kırılmayacak ve bu sefer her şey güzel ilerleyecek allahın izniyle

Bebeklerimizin hepsi allaha emanet kuzum, bizlik bir şey yok ki zaten baştan sona kadar.
Çok çok sevindim
Bu kez çok pozitif ilerleyeceğim gerçekten bak dün o kadar yürüdüm yoktur diye ama üstünde durmuyorum bir yürüme ile bişey olacaksa yani ne yapsan tutmaz diye bakalım çok değişik bir histeyim şuan ya anlatamıyorum ki

Aynen öyle canım sürecin tamamında öyle olmak lazım aslında, tam teslimiyet gerektiriyor bu süreç.
Tabi kalkıp da halter kaldırmayacağız dikkat edeceğiz ama bazen kendini pamuklara sarsan da o bebek hayata gelmeyecekse gelmiyor.
O yüzden rutin hayata da devam etmek lazım bir yerde.

Ben dün baya rutin davrandım resmen ya yok diye

Cidden nasıl oldu hala anlamadım 2 yıl sonra onca operasyon gerçek mi şimdi diyorum ya
Sanki o kaybı ve 2 seneyi hiç sen yaşamamışsın gibi oldu dimi? Hayat böyle işte, insanoğlu unutmazsa alışmazsa yaşayamaz ki

Valla çok mutluyum ya benim bile eşimi kaldırıp söyleyesim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…