• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı saatlerde vermeye ozen goster ama 🙂
Tamam öyle yapcam aklımda çünkü riske atamam en az 3 kez veririm özelin acilinde hiç sıkıntı değil benim için yeterki sağlıkla ilerlesin kolay mı gördüm bu zamanı 🙈 Allahım PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu ne zaman görecek bakalım 🥰

İyiyim canım bende yağışlı serin bi hava var burada mesajlara bakınıp balkonda bi çay içmek istedim havya bakıp çay içerik geldi.:)6.ayımıza giriyoruz ek gıdaya geçiş yaptık.O kadar büyüdü yani maşallah.😅 Hiç durmuyor ama ilgi istiyor bi de emmiyor onunla uğraşıyorum.😏 Eşim iş dolayısıyla şehir dışında çok zorlandım ama neyse ki günler geçti bi şekilde.🙃
Meme reddi mi oldu cnm, ah o ilgi istemesi bizde de başladı şimdiden 😍

Az önce yaptım🙈 hiç belirtim yoktu sadece dün biraz gezdik yürüyünce eve geldim sağ taraf çok ağrıdı oradan şüphe edip test aldım 🙈cidden aşılama yaptırmamış gibi şok üstüne şok yaşıyorum 🥰 PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu çocuklar ile görmezsen diye 🙈 Allahım inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alabilirim🥰
Çok çok sevindim canım, gözünaydın çok hakettin bunu, Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın, sağlıkla ilerlesin, aklına gelirsem bana da dua et canım, öyle ihtiyacım var ki 😢

Çok çok sevindim canım, gözünaydın çok hakettin bunu, Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın, sağlıkla ilerlesin, aklına gelirsem bana da dua et canım, öyle ihtiyacım var ki 😢
Etmezmiyim canım arkadaşım hem hazır olanların sağlığı ile sınanma hemde ruhen ve bedenen toparlanıp yine aynı sevinci yaşa inşallah 🤲🏻💜inşallah bize de senin gibi annelik hissini yaşamak nasip olur tam anlamı ile 🤲🏻

Etmezmiyim canım arkadaşım hem hazır olanların sağlığı ile sınanma hemde ruhen ve bedenen toparlanıp yine aynı sevinci yaşa inşallah 🤲🏻💜inşallah bize de senin gibi annelik hissini yaşamak nasip olur tam anlamı ile 🤲🏻
İnşallah canım benim sağlıkla hayırla gelsin miniğimiz, hepimiz şahitiz ne kadar emek verdiğinize, çok çok güzel bir hamilelik, doğum olsun kolaylıkla geçsin arkadaşım her bir evresi cidden çok içten söylüyorum, hepiniz anneliği hakeden kadınlarsınız Rabbim kucaklarınızı doldursun, sağlıkla her daim hayırla devam etsin, anneliği tadırsın canım arkadaşlarım 🤲

İnşallah canım benim sağlıkla hayırla gelsin miniğimiz, hepimiz şahitiz ne kadar emek verdiğinize, çok çok güzel bir hamilelik, doğum olsun kolaylıkla geçsin arkadaşım her bir evresi cidden çok içten söylüyorum, hepiniz anneliği hakeden kadınlarsınız Rabbim kucaklarınızı doldursun, sağlıkla her daim hayırla devam etsin, anneliği tadırsın canım arkadaşlarım 🤲
Allah senden razı olsun senin öyle güzel bir kalbin var ki burada herkes şahit eminim Rabbim o güzel kalbine göre en hayırlı olanı verecek 🤲🏻💜bu hepimiz için öyle cidden bizi bekleyen bir zaman var yaşadıklarımız ne kadar ağır gelse de tevekkül edip beklemek gerekiyormuş kendimde bunu anladım cidden iki yıldır şahitsiniz ben daha ne rahim kalınlaşır ne de artık hamile kalabilirim sanıyordum ama çok şükür bu zamana geldik🤲🏻tabi burdan sonrası Rabbim ne uygun görürse o

Allah senden razı olsun senin öyle güzel bir kalbin var ki burada herkes şahit eminim Rabbim o güzel kalbine göre en hayırlı olanı verecek 🤲🏻💜bu hepimiz için öyle cidden bizi bekleyen bir zaman var yaşadıklarımız ne kadar ağır gelse de tevekkül edip beklemek gerekiyormuş kendimde bunu anladım cidden iki yıldır şahitsiniz ben daha ne rahim kalınlaşır ne de artık hamile kalabilirim sanıyordum ama çok şükür bu zamana geldik🤲🏻tabi burdan sonrası Rabbim ne uygun görürse o
Çok şükür bugünlere sağlıkla da alırsın inşallah kucağına hep dua edeceğim sana, asıl sizin kalpleriniz güzel 🥰hele sen herkesin her zaman yazışmalarına üzüntülerimi, sevinçlerimize şahit oldun

Çok şükür bugünlere sağlıkla da alırsın inşallah kucağına hep dua edeceğim sana, asıl sizin kalpleriniz güzel 🥰hele sen herkesin her zaman yazışmalarına üzüntülerimi, sevinçlerimize şahit oldun
Gör bak yine sevinçlerimizi konuşacağız sadece biraz zamana ihtiyacın var hiç bir şey bitmiş değil 🥰biliyorum teselli cümleleri sana çok uzak geliyor içinde bir yangın var ben tamam bir kez kayıp yaşadım ve çok erken haftaydı ama benim için o yapılan histeroskopi, balon işlemleri, estrofem tedavileri hepsinin arkasından malesef hala rahim ince dediklerinde büyük bir yıkımdı gün gün artık anne olamayacağımı kabul ediyordum ama bak 7,5 mm öyle şahane bile olmayan rahim ile Rabbim ol dedi sadece 💜emin ol senin için de olacak arkadaşım gör bak hepimiz güzel şeyler konuşacağız 🥰

Maşallahh prensese 🧿❤️ zaman akıp gidiyor gercekten, Rabbım saglıklı uzun ömürler versin, kayınvalıde yakın mıydı sana sanki ?
Amin canım Allah razı olsun.Rabbim sanada tekrardan gönlüne göre sağlıklı sıhhatli bi gebelik, bebiş nasip etsin inş.🙏💜 Üst katımda yanlış hatırlamıyorsun ama aramız pek iyi değildir şu süreçte hiç yardımını görmedim.😏 8 yıldır aynı zaten😅

HejaR12 HejaR12 nasılsın canım inan aklımdan geçiyordun son durum nedir diye? Kötü birşeyler mi oldu yoksa😐

Meme reddi mi oldu cnm, ah o ilgi istemesi bizde de başladı şimdiden 😍
Meme reddi ama ben fark edemedim galiba havalar geçişli bol salyasıda akıyor boğaz ağrısı da oldu sanırım.Ins.geçicidir ben diş sanmıştım.Kaç aylık oldu peki? Gaz olayı bitmiştir, azalmıştır.😅

Gör bak yine sevinçlerimizi konuşacağız sadece biraz zamana ihtiyacın var hiç bir şey bitmiş değil 🥰biliyorum teselli cümleleri sana çok uzak geliyor içinde bir yangın var ben tamam bir kez kayıp yaşadım ve çok erken haftaydı ama benim için o yapılan histeroskopi, balon işlemleri, estrofem tedavileri hepsinin arkasından malesef hala rahim ince dediklerinde büyük bir yıkımdı gün gün artık anne olamayacağımı kabul ediyordum ama bak 7,5 mm öyle şahane bile olmayan rahim ile Rabbim ol dedi sadece 💜emin ol senin için de olacak arkadaşım gör bak hepimiz güzel şeyler konuşacağız 🥰
Sizin yazdıklarınız bana çok iyi geliyor, çevremde kimse anlamıyor, çocukların var diyorlar neden üzülüyorsun diyorlar, belki iyi niyetliler ama bana hiç iyi gelmiyor, yoo öyle düşünce küçük haftalarda olsa rahme düşmüş bir can o, seninde hamilelik oluşana kadar çektiğin sıkıntıları biz biliyoruz az değil bu aşamaya gelmek, çok şükür çok inşallah sağlıkla gelecek miniğimiz 🥰 tekrar düşünür müyüm bilmiyorum, o kadar uzak geliyor ki
HejaR12 HejaR12 nasılsın canım inan aklımdan geçiyordun son durum nedir diye? Kötü birşeyler mi oldu yoksa😐
Güzel kızımı kaybettim, kalbi durdu meleğimin 16.hafta da😪 4 gün oldu

Sizin yazdıklarınız bana çok iyi geliyor, çevremde kimse anlamıyor, çocukların var diyorlar neden üzülüyorsun diyorlar, belki iyi niyetliler ama bana hiç iyi gelmiyor, yoo öyle düşünce küçük haftalarda olsa rahme düşmüş bir can o, seninde hamilelik oluşana kadar çektiğin sıkıntıları biz biliyoruz az değil bu aşamaya gelmek, çok şükür çok inşallah sağlıkla gelecek miniğimiz 🥰 tekrar düşünür müyüm bilmiyorum, o kadar uzak geliyor ki

Gözlerim dolarak tüm kalbimle yazıyorum canım çok üzüldüm başınız sağolsun.😔 Rabbim acını dindirsin Ahirette sana şefaat eder inş.🙏 Ne diceğimi bilemiyorum zaman herşeyin ilacı olsun inş.hepimiz için.

Tabiki şuan çok uzak gelir sende insansın acın var şuan aklın ruhun allak bullak böyle hissetmen normal, sen kimseye bakma ne yani var diye olanın acısını yaşamayacak mısın yada tekrar istemek suç mu hepsinin yeri ayrı. Sen şimdi kulaklarını tıka kendini dinle ve Rabbime güven 🥰

Kuzum senin trombofoli paneline baktırman gerekebilir.Olurda kendini toparlarsan bi istetirsin bu tahlili bana kan sulandırıcı tedavisi gerekiyor gibime geldi yinede en iyisini dr.lar bilir.

Back
X