- 27 Eylül 2020
- 7.619
- 11.124
- 198
İnşallah inşallah şuan tek duam oMaşallah cnm sağlıkla ilerlesin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah inşallah şuan tek duam oMaşallah cnm sağlıkla ilerlesin![]()
Tabiki de etiketlerim cidden herşeyin bir zamanı varmış çok şükürÇok iyi yapmışsınız aşılama yaparak zamanı bugüneymiş ya demek Allah ım ol dediği vakitte olduruyor işte. Hastaneye gidince etiketlersin güzel haberlerini bekliyoruz inş.![]()
AlllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhAz önce yaptımhiç belirtim yoktu sadece dün biraz gezdik yürüyünce eve geldim sağ taraf çok ağrıdı oradan şüphe edip test aldım
cidden aşılama yaptırmamış gibi şok üstüne şok yaşıyorum
@PembeAnkaKusu çocuklar ile görmezsen diye
Allahım inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alabilirim
![]()
13. Günü yarın tam 14 gün olacaktıCanııımm
Neler görüyorum sabah sabah, Allah’ıma şükürler olsun, kendim test yapıp pozitif görmüş gibi çok sevindim. Nereden nereye..
İçim içime sığmıyor oldu benim bile çok şükür
Bugün aşılamadan sonraki kaçıncı gündü ve kan verme imkanın da olacak mı???
Kız senin bu sevinme stilin beni inanılmaz mutlu ediyor yaAlllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhAlllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh bu ne güzel bir haber sabahım aydınlandı ya rabbiiiimmmm harimmmmmmm
![]()
Tuvalette dediğim gibi şoktan şoka girerek baktım ikinci çizgi çıkarkenAlllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhAlllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh bu ne güzel bir haber sabahım aydınlandı ya rabbiiiimmmm harimmmmmmm
![]()
Ben herkes uyudu öyle oturuyorum resmen uyku diye bişey kalmadıKız senin bu sevinme stilin beni inanılmaz mutlu ediyor ya
Ha-ri cidden gününüz aydınlandı, uykulu gözlerim birden açılıverdi valla bu güzel haberle
![]()
Bir kemik aynı yerden ikinci kez kırılmayacak ve bu sefer her şey güzel ilerleyecek allahın izniyle13. Günü yarın tam 14 gün olacaktıkardeşim kendi eve test alıp gelmiş yoksa ben yapmayacaktım öyle umutsuzdum malum
şimdi tek duam sağlıkla ilerlemesi
![]()
Bir de hemencecik kırmızı oluveriyor ya böyle. Nasıl ya nasıl olur diyor insan sanki kendisi istememiş gibi heheheTuvalette dediğim gibi şoktan şoka girerek baktım ikinci çizgi çıkarken![]()
Bu kez çok pozitif ilerleyeceğim gerçekten bak dün o kadar yürüdüm yoktur diye ama üstünde durmuyorum bir yürüme ile bişey olacaksa yani ne yapsan tutmaz diye bakalım çok değişik bir histeyim şuan ya anlatamıyorum kiBir kemik aynı yerden ikinci kez kırılmayacak ve bu sefer her şey güzel ilerleyecek allahın izniyle
Bebeklerimizin hepsi allaha emanet kuzum, bizlik bir şey yok ki zaten baştan sona kadar.
Çok çok sevindim![]()
Ben kazara hamile kalmıştan daha çok şok yaşadım zatenBir de hemencecik kırmızı oluveriyor ya böyle. Nasıl ya nasıl olur diyor insan sanki kendisi istememiş gibi hehehe![]()
Lavabodan ağlayarak çıkınca uyandılar kardeşim ne oldu ne oldu dedem mi ölmüş diyerek kalktıHa-ri eşine ya da evdekilere söylemedin dimi o zaman?
Aynen öyle canım sürecin tamamında öyle olmak lazım aslında, tam teslimiyet gerektiriyor bu süreç.Bu kez çok pozitif ilerleyeceğim gerçekten bak dün o kadar yürüdüm yoktur diye ama üstünde durmuyorum bir yürüme ile bişey olacaksa yani ne yapsan tutmaz diye bakalım çok değişik bir histeyim şuan ya anlatamıyorum ki![]()
Cidden nasıl oldu hala anlamadım 2 yıl sonra onca operasyon gerçek mi şimdi diyorum yaBen sana ne dedim amaaaaaaaaaaaaaaaaa ne dedimmmmmmmm ocak annelerimmmmmmmmmmsutlaacc
Ben dün baya rutin davrandım resmen ya yok diyeAynen öyle canım sürecin tamamında öyle olmak lazım aslında, tam teslimiyet gerektiriyor bu süreç.
Tabi kalkıp da halter kaldırmayacağız dikkat edeceğiz ama bazen kendini pamuklara sarsan da o bebek hayata gelmeyecekse gelmiyor.
O yüzden rutin hayata da devam etmek lazım bir yerde.
Gerçek gülüm gerçek çok şükürCidden nasıl oldu hala anlamadım 2 yıl sonra onca operasyon gerçek mi şimdi diyorum ya![]()
Sanki o kaybı ve 2 seneyi hiç sen yaşamamışsın gibi oldu dimi? Hayat böyle işte, insanoğlu unutmazsa alışmazsa yaşayamaz kiCidden nasıl oldu hala anlamadım 2 yıl sonra onca operasyon gerçek mi şimdi diyorum ya![]()
Yok uyuyamam ki kendim gibi evdekiler de kalktıGerçek gülüm gerçek çok şükürşimdi git uyu, uykusuz geceler başlamadan ahahahaayyy