• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az önce yaptım🙈 hiç belirtim yoktu sadece dün biraz gezdik yürüyünce eve geldim sağ taraf çok ağrıdı oradan şüphe edip test aldım 🙈cidden aşılama yaptırmamış gibi şok üstüne şok yaşıyorum 🥰 @PembeAnkaKusu çocuklar ile görmezsen diye 🙈 Allahım inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alabilirim🥰
Alllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh 😍😍😍😍😍😍 Alllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh bu ne güzel bir haber sabahım aydınlandı ya rabbiiiimmmm harimmmmmmm 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Canııımm🙏🙏🙏
Neler görüyorum sabah sabah, Allah’ıma şükürler olsun, kendim test yapıp pozitif görmüş gibi çok sevindim. Nereden nereye..
İçim içime sığmıyor oldu benim bile çok şükür🙏

Bugün aşılamadan sonraki kaçıncı gündü ve kan verme imkanın da olacak mı???
13. Günü yarın tam 14 gün olacaktı 🙈kardeşim kendi eve test alıp gelmiş yoksa ben yapmayacaktım öyle umutsuzdum malum 🤗şimdi tek duam sağlıkla ilerlemesi 🥰

Alllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh 😍😍😍😍😍😍 Alllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh bu ne güzel bir haber sabahım aydınlandı ya rabbiiiimmmm harimmmmmmm 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Kız senin bu sevinme stilin beni inanılmaz mutlu ediyor ya😂😂😂😂

Ha-ri Ha-ri cidden gününüz aydınlandı, uykulu gözlerim birden açılıverdi valla bu güzel haberle🥹

13. Günü yarın tam 14 gün olacaktı 🙈kardeşim kendi eve test alıp gelmiş yoksa ben yapmayacaktım öyle umutsuzdum malum 🤗şimdi tek duam sağlıkla ilerlemesi 🥰
Bir kemik aynı yerden ikinci kez kırılmayacak ve bu sefer her şey güzel ilerleyecek allahın izniyle🤲

Bebeklerimizin hepsi allaha emanet kuzum, bizlik bir şey yok ki zaten baştan sona kadar.
Çok çok sevindim💕

Bir kemik aynı yerden ikinci kez kırılmayacak ve bu sefer her şey güzel ilerleyecek allahın izniyle🤲

Bebeklerimizin hepsi allaha emanet kuzum, bizlik bir şey yok ki zaten baştan sona kadar.
Çok çok sevindim💕
Bu kez çok pozitif ilerleyeceğim gerçekten bak dün o kadar yürüdüm yoktur diye ama üstünde durmuyorum bir yürüme ile bişey olacaksa yani ne yapsan tutmaz diye bakalım çok değişik bir histeyim şuan ya anlatamıyorum ki 🙈

Bu kez çok pozitif ilerleyeceğim gerçekten bak dün o kadar yürüdüm yoktur diye ama üstünde durmuyorum bir yürüme ile bişey olacaksa yani ne yapsan tutmaz diye bakalım çok değişik bir histeyim şuan ya anlatamıyorum ki 🙈
Aynen öyle canım sürecin tamamında öyle olmak lazım aslında, tam teslimiyet gerektiriyor bu süreç.
Tabi kalkıp da halter kaldırmayacağız dikkat edeceğiz ama bazen kendini pamuklara sarsan da o bebek hayata gelmeyecekse gelmiyor.
O yüzden rutin hayata da devam etmek lazım bir yerde.

Aynen öyle canım sürecin tamamında öyle olmak lazım aslında, tam teslimiyet gerektiriyor bu süreç.
Tabi kalkıp da halter kaldırmayacağız dikkat edeceğiz ama bazen kendini pamuklara sarsan da o bebek hayata gelmeyecekse gelmiyor.
O yüzden rutin hayata da devam etmek lazım bir yerde.
Ben dün baya rutin davrandım resmen ya yok diye 😂

Cidden nasıl oldu hala anlamadım 2 yıl sonra onca operasyon gerçek mi şimdi diyorum ya 🥰
Sanki o kaybı ve 2 seneyi hiç sen yaşamamışsın gibi oldu dimi? Hayat böyle işte, insanoğlu unutmazsa alışmazsa yaşayamaz ki🙃

Valla çok mutluyum ya benim bile eşimi kaldırıp söyleyesim geldi😂

Back
X