• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az önce yaptım🙈 hiç belirtim yoktu sadece dün biraz gezdik yürüyünce eve geldim sağ taraf çok ağrıdı oradan şüphe edip test aldım 🙈cidden aşılama yaptırmamış gibi şok üstüne şok yaşıyorum 🥰 @PembeAnkaKusu çocuklar ile görmezsen diye 🙈 Allahım inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alabilirim🥰
sutlaacc sutlaacc Ha-ri Ha-ri Yaaa cok sevindim ne kadar güzel haberler bunlar ❤ rabbim ikinizinde sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏 negatif tüm düşünceleri atin her şey çok güzel olacak inşallah 🙏🧿

Ayyyyyy heyecandan uyuyamayan bir ben😀 ve neler gördümmm😍😍😍😍😍 Allahımmmm çok sevindim kuzum 🤗💃🏻💃🏻 Sağlıkla ilerlesin inşallah 🥰🤗
Sen bir de beni gör kalbim pır pır 🥰🥰korku, şok diyorum ya öyle emindim ki yok diye kardeşimin yanına yolculuk yaptım dün fit fit gezdim 🙈hepimiz hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bekleyen canım arkadaşlarım da bir an önce yaşasın bu duyguyu 🥰bilmiyorum 2 yıl sonra bu testi görmek öyle tuhaf ki

sutlaacc sutlaacc Ha-ri Ha-ri Yaaa cok sevindim ne kadar güzel haberler bunlar ❤ rabbim ikinizinde sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏 negatif tüm düşünceleri atin her şey çok güzel olacak inşallah 🙏🧿
İnşallah inşallah 🥰🥰şuan evde baykuş gibi oturuyorum kardeşim kuzenlerim eşim geri uyudu ben test ile bakışıyorum sen gerçek misin diye 😂

Sen bir de beni gör kalbim pır pır 🥰🥰korku, şok diyorum ya öyle emindim ki yok diye kardeşimin yanına yolculuk yaptım dün fit fit gezdim 🙈hepimiz hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bekleyen canım arkadaşlarım da bir an önce yaşasın bu duyguyu 🥰bilmiyorum 2 yıl sonra bu testi görmek öyle tuhaf ki
Çok mutlu oldum canım böyle beklemediğin anda zaman daha da güzel🥰🥰🥰
Bende yanımda pedle dolaşıyordum adet olcam diye 😅

Çok mutlu oldum canım böyle beklemediğin anda zaman daha da güzel🥰🥰🥰
Bende yanımda pedle dolaşıyordum adet olcam diye 😅
Dur bi kötüyü çağırmak yok🥰 baksan 3 gündür aynı adet ağrısı vardı anaa erken mi adet olacağım diyordum bide seviniyorum iyi erkenden tüp bebek işlemi başlar diye 😂

Çok sağol kuzum inşallah 🥰🤲🏻

Prolaktin evet yüksek 25 üstü yüksek sayılıyor çok değişken bir hormonmuş ama gün içinde bile artıp azalabiliyor. İlacı var yüksek olduğunda doktor verebilir
İlaç başlanmış canım cevabın için teşekkürler.🙃

Ya bende Hari kim diyorum 😂😂 Sosyalci çok çok sevindim canım.Test pozitif çıktı demi hayırlı olsun ne güzel haberler bunlar.Rabbim devamını da sağlıklı bi şekilde getirsin inş.🙏💜

Ya bende Hari kim diyorum 😂😂 Sosyalci çok çok sevindim canım.Test pozitif çıktı demi hayırlı olsun ne güzel haberler bunlar.Rabbim devamını da sağlıklı bi şekilde getirsin inş.🙏💜
Çok çok teşekkür ederim evet çok şükür pozitif inşallah sağlıkla sonunu da görebilirim🥰

Az önce yaptım🙈 hiç belirtim yoktu sadece dün biraz gezdik yürüyünce eve geldim sağ taraf çok ağrıdı oradan şüphe edip test aldım 🙈cidden aşılama yaptırmamış gibi şok üstüne şok yaşıyorum 🥰 @PembeAnkaKusu çocuklar ile görmezsen diye 🙈 Allahım inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alabilirim🥰
Bu ay aşılama mı yaptırdın canım?🙃

Maşallah cnm sağlıkla ilerlesin 😍

Merhaba kızlar.Uzun süredir hiç yazmıyorum ama sizi hep takipteyim okuyorum sürekli mesajları 🤍 Benim doğumum belli oldu 23 Mayıs’ta sezeryan tarihi belirlendi hayırlısıyla sağlığıyla gelir inşallah bebeğim 🙏🏻🤍 İnşallah isteyen herkese de bir an önce nasip olur🙏🏻🙏🏻💙
Rabbim saglikla kavuşmayı nasip etsin inşallah cnm

Canııımm🙏🙏🙏
Neler görüyorum sabah sabah, Allah’ıma şükürler olsun, kendim test yapıp pozitif görmüş gibi çok sevindim. Nereden nereye..
İçim içime sığmıyor oldu benim bile çok şükür🙏

Bugün aşılamadan sonraki kaçıncı gündü ve kan verme imkanın da olacak mı???

Back
X