Canım test ile döllenme arasındaki bağlantıyı kuramayız ki, bak pozitif bu resmen
Maşallah sağlıkla devam etsin inşallah çok çok çok sevindim
Amin canlar inşallah yaDeğerin artışı önemli cnm, ınsallah bu kez saglikla kavuşmayı nasip etsin rabbim
Bana bırak demişti doktorum cnm hamile kalincaMacijunoyu şimdilik bıraksam mı zararı olmaz gerçi demiburcusami
Tamam canım sağolBana bırak demişti doktorum cnm hamile kalinca
Önemli olan kan değeri artışı sen içini ferah tut bak minik burdayım diyorEki Görüntüle 3065004
Gecikmenin 3. Günü kızlar çok mu silik inşallah yine kimyasal değildir hep bi korku bi sevinememe
Pazar evde test yaparım yine canım . Hafta içinde veririn muhtemelenÖnemli olan kan değeri artışı sen içini ferah tut bak minik burdayım diyorne zaman kan vereceksin
Hadi bakalım sağlıkla ilerlesin inşallahPazar evde test yaparım yine canım . Hafta içinde veririn muhtemelen
Aaaay hadi inşallahhhEki Görüntüle 3065004
Gecikmenin 3. Günü kızlar çok mu silik inşallah yine kimyasal değildir hep bi korku bi sevinememe
Sağol canımAaaay hadi inşallahhhİçini ferah tut canım benim hayırlısı olsun
Tebrik ederim canımm, selizayın geç döllenmesinden sonra artık hiç takılmamamız gerek bunaEki Görüntüle 3065004
İnşallah canımmTebrik ederim canımm, selizayın geç döllenmesinden sonra artık hiç takılmamamız gerek buna
Sağlıkla ilerlesin inşallahkan degerlerını takıp etmeyi ihmal etme bu sefer nolur
Pazartesi carsamba cuma o zamanİnşallah canımmevet ptesi gideceğim canım kan vermeye muayene olurum hem doktoruma .
Tamam canımPazartesi carsamba cuma o zaman
Saglıklı artıs onemlı olan, koyuluga sılıklıge Hıc takılma
Çoook sevindimEki Görüntüle 3065004
Sağol canımm inşallahÇoook sevindimkötü şeyler düşünmek yok, sağlıkla ilerlesin inşallah
Hadi inşallahEki Görüntüle 3065004
Canım nasılsınHadi inşallahsağlıkla ilerlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?