Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onlar da abartıyor yaa, süt yapıcı bi tarif paylasmıstı ıkız annelerinde birisi belki PembeAnkaKusu hatırlayabılır, bugday, kuru incir, kuru uzum kaynatıp suyunu iciyordun, sanırım sadece bunlar vardı..

Bütün dualarım seninle beybim, bayramın şansına

Cnm kuru incir hurma kuru kayısı kuru siyah üzüm, tahin helvası, bol su süt yapar, bide e bebekte süt arttırıcı takviyeler var onlara bak ben hala kullanıyorum

Merhaba öncelikle hepinize sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebişler diliyorum. Çarşamba günü 10 haftalıkken kontrole gittiğimde bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendim tesadüfen. Covid olmuştuk eşimle beraber ilk gün ateş yapmıştı düşürememiştik sonra kendiliğinden düştü meğer covid kan pıhtılaşması yapmış bende buda bebeğimi malesef ki öldürmüş cuma günü kürtaj oldum kürtaj sonrasında koyu renkli pıhtı şeklinde kanama oldu az miktarda bugünde sulu açık pembeye döndü rengi merak ettiğim benimle aynı yada benzer durumda olan varsa ortalama ne zaman adet gördü ve gebe kalabildi? Teşekkür ediyorum…

Öncelikle çok çok geçmiş olsun Rabbim bir kez daha aynı acıyı yaşatmasın ilk olarak kürtaj sonrası doktor antibiyotik verdi mi o önemli enfeksiyon riski için, kürtajdan bir hafta sonra da kontrole gitmeyi ihmal etmeyin adete kadar aşırı fazla olmadığı sürece lekelenme olabilir ondan da korkmayın, ilk adet de en geç 40 güne gelir 45 güne gelen de var ama siz baktınız 40 da gelmedi bi doktora danışırsınız

Çok teşekkür ederim sağolun Evet monodoks verdi 14 tabletlik bayram sonrası cumayada kontrol istedi 10 gün ilişki yasağımda var

Çok teşekkür ederim sağolun Evet monodoks verdi 14 tabletlik bayram sonrası cumayada kontrol istedi 10 gün ilişki yasağımda var
Tamam gerekeni söylemiş zaten şimdi size düşen aşırı ağır kaldıramak, ayağınızı sıcak tutmak, bol su içmek, haşalama yumurta, avakado, pekmez şerbeti gibi kürtaj sonrası rahimi destekleyecek şeyler tüketmek aklınıza takılan başka bir şey olursa da sormaktan çekinmeyin

Teşekkür ederim hamileymiş gibi sürece devam o halde çok sağolun

gözün aydın canım sağlıcakla almışsın kucağına bebişini yeni gördüm Allah analı babalı büyütsün
Bukadarla gelip geçmiş olsun inşallah
Yanında şuanda çok şükür sütünde bol bol gelsin yetsin bebişine inşallah

Güzel sonuçlansın inşallah dualarım seninle güzel haberlerini alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…