Aminnn canım benımGüzel hayırlı haberler olsun inşallah
İnşallahhh,, once sen sonra benAllahım sonra gelsin güzel haberler
Yarına 12. Gun oluyor deıl mı, varsa mutlaka cıkarDevami gelmedi. Yanimda bi tane predictor var, tatildeyim. Yarina olmazsam yapayım bari.
Evet kuzum yaklaşıyor
Sürebiliyor kuzum benimde hiç geçmedi resmen ama gebelik belirtisi de olabiliyor. Ekstra ilaç alıyorsan şuan onlar da yapıyordur .Evet kuzum yaklaşıyorsalı günü yapmayı düşünüyorum aşılamadan sonra 10 gün geçmiş oluyor. Her gün 1 kere denerim şansımı kuzum hatırlıyor musun acaba, meme uçlarında hassasiyet olmuş muydu iğnelerden dolayı. Benim ilk defa hiç geçmedi de, çatlatma iğnesinden sonra geçer ama yumurta geliştirici iğneleri ilk kez kullandığım için 8 gün sonraya kadar hala etkisi sürer mi bilemedim
11.gün den sonra yapmaya basla bence, 10.gün cıkmaz, evet olmustu hassasiyet, ama catlatma ıgnesnde daha cok hassasiyet oluyor, ben iğne vurdugumda, akıntı ve kasık agrım cok oluyordu.. Insallah guzel haberini alırız bebegımEvet kuzum yaklaşıyorsalı günü yapmayı düşünüyorum aşılamadan sonra 10 gün geçmiş oluyor. Her gün 1 kere denerim şansımı kuzum hatırlıyor musun acaba, meme uçlarında hassasiyet olmuş muydu iğnelerden dolayı. Benim ilk defa hiç geçmedi de, çatlatma iğnesinden sonra geçer ama yumurta geliştirici iğneleri ilk kez kullandığım için 8 gün sonraya kadar hala etkisi sürer mi bilemedim
Güzel haberler olsun inşallahEvet kuzum yaklaşıyorsalı günü yapmayı düşünüyorum aşılamadan sonra 10 gün geçmiş oluyor. Her gün 1 kere denerim şansımı kuzum hatırlıyor musun acaba, meme uçlarında hassasiyet olmuş muydu iğnelerden dolayı. Benim ilk defa hiç geçmedi de, çatlatma iğnesinden sonra geçer ama yumurta geliştirici iğneleri ilk kez kullandığım için 8 gün sonraya kadar hala etkisi sürer mi bilemedim
Sadece duphaston kullanıyorum ama onu her ay kullanıyorum zaten, hiçbir etkisi olmadı şimdiye kadar. Biz diğerini tercih edelimSürebiliyor kuzum benimde hiç geçmedi resmen ama gebelik belirtisi de olabiliyor. Ekstra ilaç alıyorsan şuan onlar da yapıyordur .
Benim çatlatma iğnesinden en fazla 3 gün sonra geçerdi ve regl öncesi falan da şişlik hassasiyet vs olmaz hiç bende. O yüzden diğer iğnelere yoruyordum sadece. Akıntım hiç yok, ağrı da zaman zaman oluyor geçiyor. Umarım güzel bi haber paylaşabilirim tatlım11.gün den sonra yapmaya basla bence, 10.gün cıkmaz, evet olmustu hassasiyet, ama catlatma ıgnesnde daha cok hassasiyet oluyor, ben iğne vurdugumda, akıntı ve kasık agrım cok oluyordu.. Insallah guzel haberini alırız bebegım
Amin canım inşallahGüzel haberler olsun inşallah
Bence ignelere deıl de bebeğe yormalısın, o iğnelerin oyle cok etkısı yokSadece duphaston kullanıyorum ama onu her ay kullanıyorum zaten, hiçbir etkisi olmadı şimdiye kadar. Biz diğerini tercih edelim
Benim çatlatma iğnesinden en fazla 3 gün sonra geçerdi ve regl öncesi falan da şişlik hassasiyet vs olmaz hiç bende. O yüzden diğer iğnelere yoruyordum sadece. Akıntım hiç yok, ağrı da zaman zaman oluyor geçiyor. Umarım güzel bi haber paylaşabilirim tatlım
Amin canım inşallah
Bakalım arkadaşım, ilk adet kanamamı geçireyim başka bir doktora daha gideceğimCanım geçmiş olsun tekrardan..
İlk kürtajımdan sonra 1 ay, 2. Kürtajımdan sonra ise hiç korunmadım. Doktorum rahim gayet iyi durumda korunmana gerek yok demişti. Hatta o ay çatlatma iğnesi de verdi ama olmadı, 2. Ayda tekrar gebe kaldım şükür.
eskiden kürtajı kazıka yöntemi ile yaptıkları İçin rahmin toparlanması uzun sürüyormuş ama artık vakum yöntemini kullandıkları İçin rahme en az zararla tamamlanıyor süreç, en azından ben kendi sürecimde bunu deneyimledim.
Doktoruna güvenerek ilerlemende fayda var çünkü biz burada sadece kendi tecrübelerimizi aktarıyoruz, doktorlarımız daha etraflıca biliyor hepimiz özelinde süreçlerimizi.
Eğer doktorunun söylediği kafana yatmadıysa da muhakkak kontrol ile bir uzman görüşü al, biz sana korunma ne olacak ki deriz bu sefer rahimle ilgili farklı sıkıntılar doğar kim bilir.
Ama genel kanı 1 adet dönemi bekledikten sonra tekrar denenebileceği yönünde.
Tez vakitte yeniden güzel haberi alırsın inşallah
Ay ağzının balını yiyimBence ignelere deıl de bebeğe yormalısın, o iğnelerin oyle cok etkısı yokhadii güzel haber geliyor ınsallah
Geçmiş olsun, Allah bi daha yaşatmasınBakalım arkadaşım, ilk adet kanamamı geçireyim başka bir doktora daha gideceğimİnşallah hızlıca geçer bu süreç, düşündükçe günler geçmiyor gibi hissediyorum. Düşünmemek en iyisi sanırım
Oyy canım benım ya neler yasamıssınız oyle, ıyı olmanıza sevindim, ama esıne de cok kızdım, sankı 3 5 tane cocuk dogurdun da o tecrube yı bekliyor senden, senın ne sucun var.. Erkek bebekler de bobrek ile ılgılı sorun oluyor ama gecıyor sonraları dıye okumustum burda birilerinde.. İnşallah sütün de artar, artmasa bile üzülme bi şekilde karnı doyacak miniğin..İyi olmaya çalışıyoruz teyzesi. Birkaç günlükken hastaneye yatırdık bebeyi. Bırakıp geldik. Beslenememiş dediler sütün yetmemiş dediler. Sarılık olsa uyurdu ama uyandı memede kaldı, yutkundu hiç anlayamadım o kadar sıvısız kaldığını. Sıkınca süt de geliyordu memeden. Çiş yapmayınca götürdük, mesafede ve böbreklerde iltihap gördüler. Sevk ettiler, gittiğimiz yerde böbreğin birinde az büyüme görmüşler artık o mu etkiledi onu da bilmiyoruz. Eşim beni suçladı bir hafta suratıma bakmadı. Sağlam kalmaya çalıştım ama çok zor bi süreçti. Şükür evimize geldi bebeğim. Değerleri düzeldi. Şimdi meme de emiyor ama yetmiyor maalesef. İnşallah sütüm artar da mamayı bırakırız
Aynı duygular içerisindeyim arkadaşımAy ağzının balını yiyimhadi inşallah
Geçmiş olsun, Allah bi daha yaşatmasındış gebelik geçirdiğimde 3 ay korunma dediklerinde ben de yıkılmıştım. Hem artık korkuyordum hem de bir an önce yeniden hamile kalmak istiyordum. Zaman o kadar su gibi akıp geçiyor ki.. sen kendini toparla, kendine iyi bak yeter. Her şeyin en güzeli olsun hepiniz için
Canim gecmisler olsun, esine de kizdim biraz. Sanki bebeginin kotulugunu isteme ihtimalin varmis gibi... lohusa psikolojisinden hic anlamiyorlarİyi olmaya çalışıyoruz teyzesi. Birkaç günlükken hastaneye yatırdık bebeyi. Bırakıp geldik. Beslenememiş dediler sütün yetmemiş dediler. Sarılık olsa uyurdu ama uyandı memede kaldı, yutkundu hiç anlayamadım o kadar sıvısız kaldığını. Sıkınca süt de geliyordu memeden. Çiş yapmayınca götürdük, mesafede ve böbreklerde iltihap gördüler. Sevk ettiler, gittiğimiz yerde böbreğin birinde az büyüme görmüşler artık o mu etkiledi onu da bilmiyoruz. Eşim beni suçladı bir hafta suratıma bakmadı. Sağlam kalmaya çalıştım ama çok zor bi süreçti. Şükür evimize geldi bebeğim. Değerleri düzeldi. Şimdi meme de emiyor ama yetmiyor maalesef. İnşallah sütüm artar da mamayı bırakırız
Çok şükür iyi şimdi yanımdaOyy canım benım ya neler yasamıssınız oyle, ıyı olmanıza sevindim, ama esıne de cok kızdım, sankı 3 5 tane cocuk dogurdun da o tecrube yı bekliyor senden, senın ne sucun var.. Erkek bebekler de bobrek ile ılgılı sorun oluyor ama gecıyor sonraları dıye okumustum burda birilerinde.. İnşallah sütün de artar, artmasa bile üzülme bi şekilde karnı doyacak miniğin..
Çok teşekkür ederim. Eşime babalık çok çabuk geldi ilk defa ağlarken gördüm. Üzüldüğünün de farkındayım ama benim üzülmem demek bebeğin etkilenmesi demek bunu hiç düşünmedi. Kimseyi dinlememişim öyle diyor. Mama ver diyen olmadı, sütün yetmemiş diye hastaneye yattık ondan sonra söylediler. Sıkıyorum süt geliyor ben nerden bileyim çocuğun midesine ne giriyor. Emip uyuyor çocuk. Neyse geldi yanımda şimdi çok şükür. Hayır babasının yüzünden kardeşi olmayacak yavrumun ona yanıyorumCanim gecmisler olsun, esine de kizdim biraz. Sanki bebeginin kotulugunu isteme ihtimalin varmis gibi... lohusa psikolojisinden hic anlamiyorlar
Aaahh ahh, neden hep bir suclu arama peşindeler bunlar yaa..Çok şükür iyi şimdi yanımdaben yeğenlerimin doğumunda yanlarındaydım, ama onlarla aynı değil asla. Her bebek farklı. Sarılık var bizim bildiğimiz onda da çocuk uyuyor emmek istemiyor. Bizimki uyanıyordu emiyordu. Çiş yapmayınca artık dedim enfeksiyon var herhalde hastaneye götürelim. Öyle çıktık gittik. Anlatıyorum ama nafile, suçlu benim. Bir sürü şey duydum ya asla unutamam. Şimdi iyiyiz ama sırf sütüm kesilmesin bebeğim etkilenmesin diye.
Çok teşekkür ederim. Eşime babalık çok çabuk geldi ilk defa ağlarken gördüm. Üzüldüğünün de farkındayım ama benim üzülmem demek bebeğin etkilenmesi demek bunu hiç düşünmedi. Kimseyi dinlememişim öyle diyor. Mama ver diyen olmadı, sütün yetmemiş diye hastaneye yattık ondan sonra söylediler. Sıkıyorum süt geliyor ben nerden bileyim çocuğun midesine ne giriyor. Emip uyuyor çocuk. Neyse geldi yanımda şimdi çok şükür. Hayır babasının yüzünden kardeşi olmayacak yavrumun ona yanıyorum
Kuzum sen hic sikma canini. Bol su, pozitiflik, sutun artar insallah. Artmasa da bi sey olmaz, 45 gun emmisim ben toplam, bosver. Simdiki mamalar canavarÇok teşekkür ederim. Eşime babalık çok çabuk geldi ilk defa ağlarken gördüm. Üzüldüğünün de farkındayım ama benim üzülmem demek bebeğin etkilenmesi demek bunu hiç düşünmedi. Kimseyi dinlememişim öyle diyor. Mama ver diyen olmadı, sütün yetmemiş diye hastaneye yattık ondan sonra söylediler. Sıkıyorum süt geliyor ben nerden bileyim çocuğun midesine ne giriyor. Emip uyuyor çocuk. Neyse geldi yanımda şimdi çok şükür. Hayır babasının yüzünden kardeşi olmayacak yavrumun ona yanıyorum
Maalesef. Süt az psikolojim berbat. Bu günler geri gelmez ki. Ben unutmadıktan sonra o pişman olsa nolur... Önce mama mı verelim meme mi diye annesine soruyor artık düşün. Önce anne sütü dedi hemşireler dedim de öyle sustu. Annesi bugün şöyle sev böyle sev diyor bana. Ben annesiyim ben istediğim gibi Seveyim sen öyle sev dedim artık. Nasıl seveceğimi de mi başkaları söyleyecek artıkAaahh ahh, neden hep bir suclu arama peşindeler bunlar yaa..
Neyse zamanı gelince bu soyledıklrıne pisman edersin onu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?