- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.334
- 598
Her daim yanındayım dualarımlaAhh senin duanı hep hissediyorum zaten![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her daim yanındayım dualarımlaAhh senin duanı hep hissediyorum zaten![]()
İçmediğim kalmadı inşallah düzelir zamanla. Gelmez ya da bebek emmez o ayrı mesele de süreç farklı olunca üzülüyorum ister istemez. Yine de sağlıklı olsun da elimden geleni yaparımKuzum sen hic sikma canini. Bol su, pozitiflik, sutun artar insallah. Artmasa da bi sey olmaz, 45 gun emmisim ben toplam, bosver. Simdiki mamalar canavar![]()
Ben de onu anlatamadım canım, her çocuk farklı demek ki desem de kafası almadı. Şimdi iyiyiz ama çok yıprattı beni.Kızlaaar @PembeAnkaKusu seni etiketleyeyim sen iki bebeden belki görmezsinyarın bayram bayram saat 12 de son dk bir aksilik olmaz ise aşılamam var hepinizin duasını beklerim
C celiklady yazdılarını okudum az şey yaşamamışsın ama şükür ki minik şuan seninleböyle şeyler yaşaman senin kötü bir anne olduğunu göstermez asla, senin de ilk tecrüben hoş ikinci çocuğun olsa bile böyle şeyler olabilir her çocuk her süreç farklı sonuçta, eşine de az kızdım ama yine de o da baba acemisi diyelim henüz orta yolu bularak tepki vermeyi öğrenemedi diyelim
hele minik biraz daha büyüsün bak gör bugünler geçmiş gitmiş olacak yeterki sen de minik de sağlıklı olun
![]()
Buğday yok ama başka şeylerin de olduğu bi karışım içtim canım. Bitti tekrar yapcaz hatta. Bestlak aldım, humana var, su içiyorum bol bol. Bebek emdikçe biraz arttı sanki ama tabi mamayı da alıyor bir güzelOnlar da abartıyor yaa, süt yapıcı bi tarif paylasmıstı ıkız annelerinde birisi belki @PembeAnkaKusu hatırlayabılır, bugday, kuru incir, kuru uzum kaynatıp suyunu iciyordun, sanırım sadece bunlar vardı..
Kuru meyvelerin hoşafını içtim canım, bitti yine yapcaz. Humana bestlak da var onları da içiyorum. Rezene, anason, kimyon çayı içiyorum. Helva da aldırdımCnm kuru incir hurma kuru kayısı kuru siyah üzüm, tahin helvası, bol su süt yapar, bide e bebekte süt arttırıcı takviyeler var onlara bak ben hala kullanıyorum
Sağolasın canım benim inşallahgözün aydın canım sağlıcakla almışsın kucağına bebişini yeni gördüm Allah analı babalı büyütsün
Bukadarla gelip geçmiş olsun inşallah
Yanında şuanda çok şükür sütünde bol bol gelsin yetsin bebişine inşallah![]()
Olur cnm merak etme daha cok yeni, bak o hosaf da cok güzel süt yapar, ben tezgaha koyuyorum hurma yiyorum girip çıkıp, bide doğru değil dense de bence tatlı da süt yapıyor, cok abartmamak lazım tabiKuru meyvelerin hoşafını içtim canım, bitti yine yapcaz. Humana bestlak da var onları da içiyorum. Rezene, anason, kimyon çayı içiyorum. Helva da aldırdımnasibinde ne varsa yavrumun benim içmediğim kalmadı çünkü
Güzel sonuçlansın inşallah dualarım seninle güzel haberlerini alalım![]()
Her daim yanındayım dualarımla![]()
Çoook teşekkür ederim siz hepiniz cidden iyiki varsınızBen de onu anlatamadım canım, her çocuk farklı demek ki desem de kafası almadı. Şimdi iyiyiz ama çok yıprattı beni.
Aman sen beni boşveraşılaman çok güzel geçsin, Rabbim sana da bir cennet kokulu nasip etsin bu vesileyle
erkek olursa adını Bayram koyarsınız artık diyerek klişe espriyi yapayım da üstümde kalmasın
![]()
Hakkında hayırlısı olsun canım..Kızlar, mutlu güzel bayramlar.
Ben kalkar kalkmaz test yaptim. Test negatif. Henüz gelen giden yok. Mevsim geçişinden gecikmiş olabilirim diye düşünüyorum. Bugün yarın gelir heralde.
İnşallah geç değildir çoğalması için. Uğraşıyorum emziriyorum hatta memede uyuyor ağzını çekince yanağında süt görüyorum ama doyurmuyor çocuğu. İşe yarasın diye yapıyorum hepsini. Tatlı da yiyorum bol bolOlur cnm merak etme daha cok yeni, bak o hosaf da cok güzel süt yapar, ben tezgaha koyuyorum hurma yiyorum girip çıkıp, bide doğru değil dense de bence tatlı da süt yapıyor, cok abartmamak lazım tabi![]()
Allah razı olsun canım arkadaşımHa-ri kuzum, rabbim yüzünü güldürsün insallah bu sefer, artık senın zamanın
![]()
Canım benim ne çok sevindim mesajını okuyunca, ne mübarek ne güzel günde oluyor aşılaman. Sonucu da güzel olsun inşallah.Kızlaaar @PembeAnkaKusu seni etiketleyeyim sen iki bebeden belki görmezsinyarın bayram bayram saat 12 de son dk bir aksilik olmaz ise aşılamam var hepinizin duasını beklerim
C celiklady yazdılarını okudum az şey yaşamamışsın ama şükür ki minik şuan seninleböyle şeyler yaşaman senin kötü bir anne olduğunu göstermez asla, senin de ilk tecrüben hoş ikinci çocuğun olsa bile böyle şeyler olabilir her çocuk her süreç farklı sonuçta, eşine de az kızdım ama yine de o da baba acemisi diyelim henüz orta yolu bularak tepki vermeyi öğrenemedi diyelim
hele minik biraz daha büyüsün bak gör bugünler geçmiş gitmiş olacak yeterki sen de minik de sağlıklı olun
![]()
Saat tam olarak kacta, rabbi hebli minessalihin okuyacmAllah razı olsun canım arkadaşımpeş peşe gülsün yüzümüz inşallah
![]()
Teşekkür ederim çıkınca da haber veririm inşallahCanım benim ne çok sevindim mesajını okuyunca, ne mübarek ne güzel günde oluyor aşılaman. Sonucu da güzel olsun inşallah.
Yolda olmak bile öyle güzel ki bir süreçte inşallah olumlu haberlerle de taçlansın sürecin
Aşılamadan çıkınca haberdar et bizi yine aklım sende olacak bugün.
C celiklady canım gözün aydın sağ Salim kavuşmuşsunuz, eşine ben de kızdım açıkçası ama yaşadığımız şeyler değil ilerde hatırlayınca o da seni kırdığı İçin pişman olacaktır ama işte.
Senin öncekinin kendin ve güzel bebeğin şuan. Senin yerinde kim olsa aynısını yapardı emin ol, gözle tespit edilecek şey değil ki bu bebek emiyor süt de geliyor midesini nasıl göreceksin
Her geçen gün daha da iyi olacak inşallah
Kızlar hepinize hayırlı sağlıklı bayramlar, çok bayramlar görelim Allah’ın izniyle![]()
Şimdi doktordayız 20 dk mız var dedi bakalımSaat tam olarak kacta, rabbi hebli minessalihin okuyacm![]()