Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kürtaj olmama rağmen 1 adet beklemen yeterli demişti bana doktorum. Epey de araştırma yapmıştım genel kabul görüş ilk adet sonrası denenebileceği yönünde. Tabiki rahimde bir problem yoksa.

İçinize sinmediyse Farklı bir doktordan da görüş alın. Bazı doktorlar ezbere 3 ay bekle diyip geçiyor. Ama bir kayıp yaşayınca insan bekleyemiyor, bir an önce denemek istiyor. Sizi çok iyi anlıyorum.

Pıhtılaşma testlerinizi atlamayın. İnşallah en kısa sürede hayırlısıyla tekrar hamile olduğunuzu paylaşırsınız bizimle.

Evet arkadaşım hemen denemek istiyorum, sanki o acımı geçirecekmiş gibi hissediyorum. Bakalım başka doktorlara da danışıp karar vereceğim sanırım. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz çok zormuş bu süreçler

Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın sağlıkla nasip olsun bende kürtaj oldum 8 haftalık kalp durması sonucu 1 adet geçmesini söylemişti doktorum 5 ay sonrasında tekrar hamile kaldım size ve isteyen herkese tekrardan nasip olsun inşallah

Çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah tekrardan nasip olur bu sefer sağlıkla ilerler sağlıklı olur ve sağlıkla kucağıma alırım sizin de bebişiniz hayırlı olsun inşallah sağlıkl kucağınıza alın Allahım duysun sesimizi de inşallah sağlıklı bebişlerimize bir an önce kavuşalım

Kızlar günaydın;

Bu ay olması gerekenden 2 gün geç yumurtladım. O yüzden reglimi de 1 gün geç bekliyordum fakat henüz olmadım. Normalde dün ya da bugün olmam gerekiyor. Kaset testim 2 gün önce negatifti, başka da yapmadım. Adet olacakmışım gibi sancım var, gelen giden yok. Regle 3 gün kala kaset testte negatif görüp sonradan gebe olduğunu öğrenen var mi? Yumurtlama 18-19da, çatlama da 20sinde oldu. Hamile olma ihtimalim olabilir mi? Dün çok hafif kahverengi lekelenmem oldu, sıvı gibi değil de kabuk gibi ama. Ne dersiniz?

Canım geçmiş olsun tekrardan..
İlk kürtajımdan sonra 1 ay, 2. Kürtajımdan sonra ise hiç korunmadım. Doktorum rahim gayet iyi durumda korunmana gerek yok demişti. Hatta o ay çatlatma iğnesi de verdi ama olmadı, 2. Ayda tekrar gebe kaldım şükür.

eskiden kürtajı kazıka yöntemi ile yaptıkları İçin rahmin toparlanması uzun sürüyormuş ama artık vakum yöntemini kullandıkları İçin rahme en az zararla tamamlanıyor süreç, en azından ben kendi sürecimde bunu deneyimledim.

Doktoruna güvenerek ilerlemende fayda var çünkü biz burada sadece kendi tecrübelerimizi aktarıyoruz, doktorlarımız daha etraflıca biliyor hepimiz özelinde süreçlerimizi.

Eğer doktorunun söylediği kafana yatmadıysa da muhakkak kontrol ile bir uzman görüşü al, biz sana korunma ne olacak ki deriz bu sefer rahimle ilgili farklı sıkıntılar doğar kim bilir.

Ama genel kanı 1 adet dönemi bekledikten sonra tekrar denenebileceği yönünde.

Tez vakitte yeniden güzel haberi alırsın inşallah

Regl gelmediği sürece her zaman umut ve ihtimal vardır, inşallah güzel bir haber verirsiniz

Devamı gelmedi deıl mı? Yerlesme kanaması yasadıgım gun brnım beta sabah 81 cıkmıstı, testını yenile ıstersen, bayram hediyesi olur ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…