- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
Kürtaj olmama rağmen 1 adet beklemen yeterli demişti bana doktorum. Epey de araştırma yapmıştım genel kabul görüş ilk adet sonrası denenebileceği yönünde. Tabiki rahimde bir problem yoksa.Kürtaj olmadım hayır, kendiliğinden düşmesini bekledik bu arada iki tane ilaç kullandım. Rahim kasılmaları için. Ama doktorum 3 ay dediben de hiç anlamadım. Pıhtılaşmaya önceden bakılmıştı bende yoktu Bakalım bu arada sağlıklı beslenip sağlıklı bir hazırlık yapmayı planlıyorum ama 3 ay çok geldi
Oglu olcktı, bebıs ten dolayı giremiyordur belkı de, cok sevdırmistı kendını, inşallah ıyıdırMesleği hemşirelikti ya acaba çok mu yoğundu diye düşündüm ara ara bende bakıyorum da girmiyor işte
Evet arkadaşım hemen denemek istiyorum, sanki o acımı geçirecekmiş gibi hissediyorum. Bakalım başka doktorlara da danışıp karar vereceğim sanırım. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bebişlerimize kavuşuruzKürtaj olmama rağmen 1 adet beklemen yeterli demişti bana doktorum. Epey de araştırma yapmıştım genel kabul görüş ilk adet sonrası denenebileceği yönünde. Tabiki rahimde bir problem yoksa.
İçinize sinmediyse Farklı bir doktordan da görüş alın. Bazı doktorlar ezbere 3 ay bekle diyip geçiyor. Ama bir kayıp yaşayınca insan bekleyemiyor, bir an önce denemek istiyor. Sizi çok iyi anlıyorum.
Pıhtılaşma testlerinizi atlamayın. İnşallah en kısa sürede hayırlısıyla tekrar hamile olduğunuzu paylaşırsınız bizimle.
İnşallah yeterki bir sıkıntısı olmasınOglu olcktı, bebıs ten dolayı giremiyordur belkı de, cok sevdırmistı kendını, inşallah ıyıdır
Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın sağlıkla nasip olsun bende kürtaj oldum 8 haftalık kalp durması sonucu 1 adet geçmesini söylemişti doktorum 5 ay sonrasında tekrar hamile kaldım size ve isteyen herkese tekrardan nasip olsun inşallahEvet arkadaşım hemen denemek istiyorum, sanki o acımı geçirecekmiş gibi hissediyorum. Bakalım başka doktorlara da danışıp karar vereceğim sanırım. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bebişlerimize kavuşuruzçok zormuş bu süreçler
Çok teşekkür ederim arkadaşımÇok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın sağlıkla nasip olsun bende kürtaj oldum 8 haftalık kalp durması sonucu 1 adet geçmesini söylemişti doktorum 5 ay sonrasında tekrar hamile kaldım size ve isteyen herkese tekrardan nasip olsun inşallah
Sohrabcim sen ne zaman sahalara dönüyorsun?
Canım geçmiş olsun tekrardan..Kızlar selamlar, burada yazmıştım. 5 haftalıkken bir düşük yaşamıştım yazmıştım buraya. Doktorum 3 ay gebelik olmasın, olursa sorun olmaz ama rahmin kendini toparlaması lazım dedi. Çok kafam karışık ve canım sıkıldı. 3 ay nasıl geçecek şimdine kadar zor işlermiş bunlar ya. Bir de etrafımda herkes gebe. Yani bir isyanım yok tabi Allahım en iyisini ve doğrusunu bilir içimi döktüm burda hakkınızı helal edin
Regl gelmediği sürece her zaman umut ve ihtimal vardır, inşallah güzel bir haber verirsinizKızlar günaydın;
Bu ay olması gerekenden 2 gün geç yumurtladım. O yüzden reglimi de 1 gün geç bekliyordum fakat henüz olmadım. Normalde dün ya da bugün olmam gerekiyor. Kaset testim 2 gün önce negatifti, başka da yapmadım. Adet olacakmışım gibi sancım var, gelen giden yok. Regle 3 gün kala kaset testte negatif görüp sonradan gebe olduğunu öğrenen var mi? Yumurtlama 18-19da, çatlama da 20sinde oldu. Hamile olma ihtimalim olabilir mi? Dün çok hafif kahverengi lekelenmem oldu, sıvı gibi değil de kabuk gibi ama. Ne dersiniz?
Tatlım, umut dolu mesajın ve dileklerin için teşekkürler. 5 aylık olmuşsun bile! Yarısı bitmiş, maşallahRegl gelmediği sürece her zaman umut ve ihtimal vardır, inşallah güzel bir haber verirsiniz
Canım benim teşekkür ederim, zaman geçip gidiyor dilerim ki hepimiz için sakin ve güzelce geçsin :)Tatlım, umut dolu mesajın ve dileklerin için teşekkürler. 5 aylık olmuşsun bile! Yarısı bitmiş, maşallah
Ben korunma sürecindeyim hala kuzu, bu ayı da bir atlatalım inşallah, doktor görecek sonrasındaSohrabcim sen ne zaman sahalara dönüyorsun?
Devamı gelmedi deıl mı? Yerlesme kanaması yasadıgım gun brnım beta sabah 81 cıkmıstı, testını yenile ıstersen, bayram hediyesi olur ne dersin?Kızlar günaydın;
Bu ay olması gerekenden 2 gün geç yumurtladım. O yüzden reglimi de 1 gün geç bekliyordum fakat henüz olmadım. Normalde dün ya da bugün olmam gerekiyor. Kaset testim 2 gün önce negatifti, başka da yapmadım. Adet olacakmışım gibi sancım var, gelen giden yok. Regle 3 gün kala kaset testte negatif görüp sonradan gebe olduğunu öğrenen var mi? Yumurtlama 18-19da, çatlama da 20sinde oldu. Hamile olma ihtimalim olabilir mi? Dün çok hafif kahverengi lekelenmem oldu, sıvı gibi değil de kabuk gibi ama. Ne dersiniz?
Güzel hayırlı haberler olsun inşallahBen korunma sürecindeyim hala kuzu, bu ayı da bir atlatalım inşallah, doktor görecek sonrasında
Allahım sonra gelsin güzel haberlerBen korunma sürecindeyim hala kuzu, bu ayı da bir atlatalım inşallah, doktor görecek sonrasında
Devami gelmedi. Yanimda bi tane predictor var, tatildeyim. Yarina olmazsam yapayım bari.Devamı gelmedi deıl mı? Yerlesme kanaması yasadıgım gun brnım beta sabah 81 cıkmıstı, testını yenile ıstersen, bayram hediyesi olur ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?