Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sağol canım benim, keşke o da bu gözle bakabilseydi. Bundan sonra oğlumun sağlıklı olması en önemlisi. Babası baksın başının çaresine

Çıktım kızlar 45 dk orada dinlendim boş olmanın faydası doktor bekledi sağolsun artık nasipama bitince 45 dk dayanamadım tuvalete gittim sıkışık gel demişti aşırı sıkıştım
Ben 5 dk sonra gıtmıstım ve pozitiftı bugun guzelce dinlen, sonra normal hayatına devam

Ben 5 dk sonra gıtmıstım ve pozitiftı bugun guzelce dinlen, sonra normal hayatına devam
Neden illa sıkışık olmak zorundayız acaba cidden ter attım 45 dk ama hiç kendimi kasmadım sakin bıraktım doktor aşılama esnasında da dedi hiç sıkmadın kendini çok iyi oldu diye önce o balon işleminde o aleti takmış olunca alışkındım bilerek gitmek iyi oldu

Çıktım kızlar 45 dk orada dinlendim boş olmanın faydası doktor bekledi sağolsun artık nasipama bitince 45 dk dayanamadım tuvalete gittim sıkışık gel demişti aşırı sıkıştım
Gözün aydın olsun canım güzel haberlerini bekleme zamanı şimdi merakla

O zaman vardir sütün cnm senin ogluş obur

Hayırlı olsun aşılaman canım, tez vakitte güzel haberlere vesile olsun inşallah

İyi bayramlar herkese

Ahh canım benim tabii ki dualarımız seninle çok heyecanlı, her şey yolunda gitsin, su gibi aksın sürecin. Hayırlı haberlere vesile olsun kuzum
Ya bu lohusalara ettikleri işkence yeter valla.. ben yaşadıklarımdan sonra bir daha doğurursam sessiz sedasız gidicem kimseyi de almayacağım eve diyordum, 10 yıl sonra hala aynı fikirdeyim sen sakince ver cevabını tatlı tatlı ama sessiz kalıp kendini de yeme. Herkes şu anda sana saygı duymak ve destek olmak zorunda. Çok sevindim iyi olmasına sen doya doya bebeğini yaşa, gerisini at kulak arkasına gitsin

İdrar torbası rahımi asagı dogru ıtıyor, ulasmak ıstedıgı yere daha kolay ulasıyor o yuzden, mesela karından bacagı zaman da rahmın yukarıda olmasını ısterler, lavaboya gıdın derler..
Alıstık artık alet edavata ben Hıc anlamamıştım bıle, benım doktor mantar baslamıs dıyınce ben sanıyorum ki yapmaktan vazgectı adam kalkıp gıdınce vazmı gectınız demıstım

Benim annem var yanımda şükür bi sıkıntımız yok. Sıkıntı olan eşimdi o da bebek gelince düzeldi. Tabi yaşanan akılda kalıyor maalesef. Ben bi daha doğurursam'lı cümle bile kurmuyorum şimdilik

İyi bari şükür en önemlisi eşinin desteği zaten. Üzmesinler anneciği..

Aşılama yapışını zaten bende hiç anlamadım o şeyi takmasa bilmezdim bile ama aşılamaya kadar 36 saat çatlatma iğnesi sonrası hiç ağrı hissetmedim normalde ben ovulasyon zamanı net hissederim malum eve geldim 1 saat sonra geceye kadar ağrı devam etti yani aşılama sonrası oldu gibi bişey olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…