Belki catliyordur o zaman radyolog bakmıştı yumurtan ya çatlamış ya çatlamak üzere demişti. Ben bir kadın doğuma gideyim. Mayısta burda olamıcam da haziranda burda olcak. Adetim düzenli.Yok yok sımdı ıcın demiyorum, Hanı yumurtalama zamanı tatile gidiceksiniz ya o zaman çatlatma iğnesi de vurul.. Eşinin yanında olmasına gerek yok, yumurta takibini yaptırırsın, esinin yanına gıdecegın zaman da iğneni vurulursun, tabı denk gelirse, adetlerin düzenlş oluyor deıl mı
Ecemmmmmm hadi yetiş arkamdanBu ay heyecan yaşayım dedim bir ilk geldi bana
Aynen esinin gelmesine denk gelir catlatma ıgnesı de saatiniz bıle bellı olurBelki catliyordur o zaman radyolog bakmıştı yumurtan ya çatlamış ya çatlamak üzere demişti. Ben bir kadın doğuma gideyim. Mayısta burda olamıcam da haziranda burda olcak. Adetim düzenli.
Ben bugün bi kadın doğumla görüşeyim teşekkür ediyorumAynen esinin gelmesine denk gelir catlatma ıgnesı de saatiniz bıle bellı olur
Hastanedesin zaten arada şöyle bi uğrayıverBen bugün bi kadın doğumla görüşeyim teşekkür ediyorum
Hadi inşallah ya pek umut ypk ben deEcemmmmmm hadi yetiş arkamdan
AminKızlar Kadir gecemiz mübarek olsun,
Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Hamilelik bekleyenlere hayırlısıyla sağlıkla nasip olsun,hamile olanlar da sağlıkla bebişlerine kavuşsun inşallah
İyiym canım sağol tamamen akışa bırakmış devam ediyorum ,takviyeye falan başladım işte.Amin
Sen nasılsın? Umarım her şey yolundadır
Siz kurtaj mı olmustunuz, yoksa kendılıgınden düşük mu yapmıstınız? Aslında kücük haftalarda 1 adet sonrası deneme yapabilirsiniz dıyor doktorlar.. En azından bşr adet bekleyin, bu sürede rahmınızın hızlı toparlanması ıcın beslenmennıze dikkat edin, yuruyus yapın, d vitamini koenzım Q10 folik asit kulanın.. Nasıl gececek dıye dusunmeyin, guzel bır sekılde hazırlanın kı yeniden aynı seyleri yasamayın.. Pıhtılasma testi verebilirsiniz bu aradaKızlar selamlar, burada yazmıştım. 5 haftalıkken bir düşük yaşamıştım yazmıştım buraya. Doktorum 3 ay gebelik olmasın, olursa sorun olmaz ama rahmin kendini toparlaması lazım dedi. Çok kafam karışık ve canım sıkıldı. 3 ay nasıl geçecek şimdine kadar zor işlermiş bunlar ya. Bir de etrafımda herkes gebe. Yani bir isyanım yok tabi Allahım en iyisini ve doğrusunu bilir içimi döktüm burda hakkınızı helal edin
Kürtaj olmadım hayır, kendiliğinden düşmesini bekledik bu arada iki tane ilaç kullandım. Rahim kasılmaları için. Ama doktorum 3 ay dediSiz kurtaj mı olmustunuz, yoksa kendılıgınden düşük mu yapmıstınız? Aslında kücük haftalarda 1 adet sonrası deneme yapabilirsiniz dıyor doktorlar.. En azından bşr adet bekleyin, bu sürede rahmınızın hızlı toparlanması ıcın beslenmennıze dikkat edin, yuruyus yapın, d vitamini koenzım Q10 folik asit kulanın.. Nasıl gececek dıye dusunmeyin, guzel bır sekılde hazırlanın kı yeniden aynı seyleri yasamayın.. Pıhtılasma testi verebilirsiniz bu arada
Siz yeterki iyi olun o 3 ay öyle bir geçiyor ki inanın bana siz bile şaşırırsınızKürtaj olmadım hayır, kendiliğinden düşmesini bekledik bu arada iki tane ilaç kullandım. Rahim kasılmaları için. Ama doktorum 3 ay dediben de hiç anlamadım. Pıhtılaşmaya önceden bakılmıştı bende yoktu Bakalım bu arada sağlıklı beslenip sağlıklı bir hazırlık yapmayı planlıyorum ama 3 ay çok geldi
inşallah arkadaşımSiz yeterki iyi olun o 3 ay öyle bir geçiyor ki inanın bana siz bile şaşırırsınız3 ay veya 2 ay ne kadar bekleyeceksiniz dediğiniz gibi o bekleme süresini iyi değerlendirin bünyeniz bi kendine gelsin gerisi çorap söküğü gibi geliyor
İlk adeti görün, yavastan baslayın 3 ay cok geldı bana daKürtaj olmadım hayır, kendiliğinden düşmesini bekledik bu arada iki tane ilaç kullandım. Rahim kasılmaları için. Ama doktorum 3 ay dediben de hiç anlamadım. Pıhtılaşmaya önceden bakılmıştı bende yoktu Bakalım bu arada sağlıklı beslenip sağlıklı bir hazırlık yapmayı planlıyorum ama 3 ay çok geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?