Sohrab bende veya eşimde bir sorun var mı bilmiyorum aslında. Doktora da gitmedik hiç özel olarak bunun için. Bir araya gelmeyi bekliyoruz açıkçasıYaaa bı kavussaydınız sız de, haziranda cıkar kesın ınsallah, çatlatma iğnesi de mı istesen acaba, yumurta takıbı yaptır, ısını saglama al
Bakalım deneyeceğiz inşallah güzel haberler veririmAma cidden tatilin o kafa rahatlığı çoğu kişiye fayda etmiştir ben de denk geldim
Gaziantep canım sen pekiSen nerede yasıyosun cnm?
AnkaraGaziantep canım sen peki
Yok yok sımdı ıcın demiyorum, Hanı yumurtalama zamanı tatile gidiceksiniz ya o zaman çatlatma iğnesi de vurul.. Eşinin yanında olmasına gerek yok, yumurta takibini yaptırırsın, esinin yanına gıdecegın zaman da iğneni vurulursun, tabı denk gelirse, adetlerin düzenlş oluyor deıl mıSohrab bende veya eşimde bir sorun var mı bilmiyorum aslında. Doktora da gitmedik hiç özel olarak bunun için. Bir araya gelmeyi bekliyoruz açıkçasımesela eşim 15 inden sonra gelebilcek ay başı gün aşırı nöbetlerini tutucak e yumurtlamayı kacircaz haliyle o yüzden şimdilik tedavi işlerine giremiyorum. Bir araya geldikten sonra gün aşırı ilişki denicez 2 3 ay bakarım olmazsa gideriz doktora diye düşünüyorum. Çünkü şuan zamanimiz az e özlüyoruz birbirimizi adama da bugün git yarın gel diyemiyorum bilmiyorum hata mi ediyorum?
Hebuz beklıyorum cnm 2 ay korunun demıstı doktor, 2 kutu da dogum kontrol ılacı verdı, 3 gun sonra 2.kutuya baslıcam, ondan sonra ınsallah
Günaydınn güzel kızGünaydın Kızlar
Umarım herkes iyidir
Canın şükür iyiyim ben her şey yolundaGünaydınn güzel kız
Sen nasılsın
Kac gun kaldı adet tarıhıneCanın şükür iyiyim ben her şey yolunda
Umutla bekliyoruz işte..senin de iyi olmana sevindim
Bayram sonrası, aslında henüz bugün 14. Gün ama aşılama 10. Günde oldu.Kac gun kaldı adet tarıhıne
İnşallahh bayram bayram gibi gecer o zamanBayram sonrası, aslında henüz bugün 14. Gün ama aşılama 10. Günde oldu.
Adete en az 10-12 vardır diye düşünüyorum bakalım
İkinci bir bayram olsun senin için inşallahBayram sonrası, aslında henüz bugün 14. Gün ama aşılama 10. Günde oldu.
Adete en az 10-12 vardır diye düşünüyorum bakalım
Çok incesinİnşallahh bayram bayram gibi gecer o zaman
İnşallah kuzuİkinci bir bayram olsun senin için inşallah
Ben de iyiyim gördüğüm okuduğum kadarıyla herkeste bi takım gelişmeler var sonu güzel olsun inşallah
Heyecanlı oluyor deıl mıÇok incesininşallah
Dün test yapmaya başladım hayatımın ilki testler aldım silikliği takip edeceğim. Dün 5. Gün işi çatlatma iğnesinin epey koyu diyebileceğim çift çizgi vardı
Ece’cim testle takip edeceksin demek hadi bakalım inşallah nihayi testlerde çift çizgileri görürüz ve bayram olur buralarÇok incesininşallah
Dün test yapmaya başladım hayatımın ilki testler aldım silikliği takip edeceğim. Dün 5. Gün işi çatlatma iğnesinin epey koyu diyebileceğim çift çizgi vardı
Umarım canımEce’cim testle takip edeceksin demek hadi bakalım inşallah nihayi testlerde çift çizgileri görürüz ve bayram olur buralar
Bu ay heyecan yaşayım dedim bir ilk geldi banaHeyecanlı oluyor deıl mı9.10.gün kaybolcak tamamen, 11den sonra tekrar belirmeye baslıcak ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?