Evet duydum hattaTransfer iptal ben istemedim boşu boşuna umutlanmak istemiyorum hşsteroskopi sonrası jel olayını duydunuz mu tekrar yapışmasın diye veriyorlarmış
Kız dur sen yeni aşılama oldun zaten tutacak bu.. Ne bu karalar bagladın hemenBugün araştırınca öğrendim meğer daha önce çocuğun olsa bile ikinci evlilikten ortak çocuk olmuyorsa SGK tüp bebeği karşılıyormuş. Bunca zaman doktorlar hep tersini söylediler bana. Ama en az 3 yıl ve devlette 2 aşılama şartı varmış. Bir süre inzivaya çekildikten sonra aşılamayı devlette istiyim bari
Allah sizlere de tez zamanda güzel yollar açsın bu platform gerçekten çok güzel herkes birbirine destek oluyor yeni bilgiler öğreniyoruzEvet duydum hattaHa-ri arkadasımız size daha detaylı bilgi verşr bu konuda, ona balon uygulaması da yapıldı..
İki tüp deneyimim var gercekten cok buyuk yıkım oluyor, bütün hayaller yerle bir oluyor.. Insallah caresıne baktıktan sonra saglıcakla tutunur.. Kı oncesınde kalınlasmanız cok guzel oluyormus
Cok tesekkür ederiz, sız de ıyıkı varsınız, bu yolda hepimiz birbirimizin yaralarını sarıyoruz, cok destegınız gördüm burdakı arkadslarımın, cok güzel dostluklar edindimAllah sizlere de tez zamanda güzel yollar açsın bu platform gerçekten çok güzel herkes birbirine destek oluyor yeni bilgiler öğreniyoruziyi ki vardınız
3 yılı biliyorum ama devlette aşılama değilde iğneli 2 aşılama olması sonucu karışılıyor diye biliyorum ben özele gidiyorum oradakş doktorum demişti 2. Aşılama sonrası rapor çıkarırız demişti tabi sgk anlaşmalı olduğu içindir belkideBugün araştırınca öğrendim meğer daha önce çocuğun olsa bile ikinci evlilikten ortak çocuk olmuyorsa SGK tüp bebeği karşılıyormuş. Bunca zaman doktorlar hep tersini söylediler bana. Ama en az 3 yıl ve devlette 2 aşılama şartı varmış. Bir süre inzivaya çekildikten sonra aşılamayı devlette istiyim bari
Kız dur sen yeni aşılama oldun zaten tutacak bu.. Ne bu karalar bagladın hemen
Sağol canım benim inşallah
Histeroskopi sonrası için doktorum bana jel aldırdı biz aldığımız zaman 1500 civarıydı hepsini histeroskopi sonrası kullandı benimTransfer iptal ben istemedim boşu boşuna umutlanmak istemiyorum hşsteroskopi sonrası jel olayını duydunuz mu tekrar yapışmasın diye veriyorlarmış
İnternette bu şekilde okudum ama evet dediğin gibi SGK anlaşmalı olmasıdır önemli olan muhakkak3 yılı biliyorum ama devlette aşılama değilde iğneli 2 aşılama olması sonucu karışılıyor diye biliyorum ben özele gidiyorum oradakş doktorum demişti 2. Aşılama sonrası rapor çıkarırız demişti tabi sgk anlaşmalı olduğu içindir belkide
Ya tabıkı ileriyi de dusunmek gerek ama 12 gun sonra düşün onuHaklısın.. o kadar inanmışım olmayacağına demek ki.. olsun ileriye bakmak iyidir
Markası neydi peki jeli kullanıp memnun kalan var gibiHisteroskopi sonrası için doktorum bana jel aldırdı biz aldığımız zaman 1500 civarıydı hepsini histeroskopi sonrası kullandı benim
Adına bakmadım hiç bize doktor bir yerden al dedi aldık sadece eminim operasyonu yapacak olan doktorunuz ona göre bir yönlendirme yaparMarkası neydi peki jeli kullanıp memnun kalan var gibi
Hepinizi uzaktan izliyorum, sizlerle mutlu olup sizlerle üzülüyorum. Bildiklerinizle iligli en ufak bir fikrim olmadığı için yorum yapamıyorum
Yaaa bı kavussaydınız sız de, haziranda cıkar kesın ınsallah, çatlatma iğnesi de mı istesen acaba, yumurta takıbı yaptır, ısını saglama alHepinizi uzaktan izliyorum, sizlerle mutlu olup sizlerle üzülüyorum. Bildiklerinizle iligli en ufak bir fikrim olmadığı için yorum yapamıyorumdün regl oldum. Eşimin tayin durumu belli degil haziranda iller arası denicez sonrasinda çocuk isini yola koyucaz sanırım . Tam yumurtlama zamanına rezervasyon yaptırdım bugün haziran ayinda herkes tatilde hamile kalıyor diye bakalım son kozum bu sen daha iyisindir umarım
Teşekkür ederimAdına bakmadım hiç bize doktor bir yerden al dedi aldık sadece eminim operasyonu yapacak olan doktorunuz ona göre bir yönlendirme yapar
Sen nerede yasıyosun cnm?Teşekkür ederimbilgileriniz için
Ama cidden tatilin o kafa rahatlığı çoğu kişiye fayda etmiştir ben de denk geldimHepinizi uzaktan izliyorum, sizlerle mutlu olup sizlerle üzülüyorum. Bildiklerinizle iligli en ufak bir fikrim olmadığı için yorum yapamıyorumdün regl oldum. Eşimin tayin durumu belli degil haziranda iller arası denicez sonrasinda çocuk isini yola koyucaz sanırım . Tam yumurtlama zamanına rezervasyon yaptırdım bugün haziran ayinda herkes tatilde hamile kalıyor diye bakalım son kozum bu sen daha iyisindir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?