Amin canım sağolasınGüzel sonuçlarla inşallah
Hem nasıl heyecanHadi bakalım heyecanlı bekleyiş başlasın sonunda Rabbim güzel haberi vermeyi nasip etsin
Sen Rahim filmini anestezi ile mi çekildin. Spekulumla kanki olduk biz, kaç defa takıldı hatırlamıyorumAmin canım sağolasın
Hem nasıl heyecanson olduğu için daha bi istiyorum bu ay. Aslında biraz sıkıntılı geçti sanki kuzum yaa. O açtığı alet neydi spektulum falan mıydı onu takarken baya zorlandım çok kastım kendimi. Sonra uzun makas gibi bi alet var ya onunla birşeyi tutması gerekiyordu, o alet zarar verdi galiba yaraladı bi yeri. Baya kanama oldu, 2-3 gazlı bezle tampon yaptı içeriye. Sıkıntı olur mu diye üzüldüm tabii.. yarım saat yattım dinlendim. Şu anda sadece kasık ağrım var. Bolca dinlen çok yürüme, duş alma bugün dedi. Lohusa gibi yayıldım yatıyorum ben de Sohrab
Kız o takılan bile benim için ne ki rahim inceliği ile uğraşırken onu takıp kaç içeride balon şişirdi bana sıradan bir vajinal kontrol aleti gibi geliyor o resmenAmin canım sağolasın
Hem nasıl heyecanson olduğu için daha bi istiyorum bu ay. Aslında biraz sıkıntılı geçti sanki kuzum yaa. O açtığı alet neydi spektulum falan mıydı onu takarken baya zorlandım çok kastım kendimi. Sonra uzun makas gibi bi alet var ya onunla birşeyi tutması gerekiyordu, o alet zarar verdi galiba yaraladı bi yeri. Baya kanama oldu, 2-3 gazlı bezle tampon yaptı içeriye. Sıkıntı olur mu diye üzüldüm tabii.. yarım saat yattım dinlendim. Şu anda sadece kasık ağrım var. Bolca dinlen çok yürüme, duş alma bugün dedi. Lohusa gibi yayıldım yatıyorum ben de Sohrab
Hayırlı ugurlu olsun ınsallah, sıra yumurtanın sperme yüz vermesinde artıkAmin canım sağolasın
Hayır kuzum anestezisiz çekildim ve onda da şansıma o kadar kötü geçti ki.. bağıra çağıra ağladım çok sancı çektim acillik oldum. Kimsenin başına gelmeyen her şey benim başıma geliyorSen Rahim filmini anestezi ile mi çekildin. Spekulumla kanki olduk biz, kaç defa takıldı hatırlamıyorum
Kanama olmaması lazkmdı bu kadar yırtılma oldu heralde basit. Engel olmaz korkma, o bahane ile daha çok yatırmışlardır. Her işte bir hayır var
Güzel haberler alasın inşallah, sabırsızlıkla bekliyoruz
Haklısın valla kuzum neler çekiyoruz be. Kocam da çok stres olmuşmuş çiçeğim benim, ağzına kürekle vurasım geliyorKız o takılan bile benim için ne ki rahim inceliği ile uğraşırken onu takıp kaç içeride balon şişirdi bana sıradan bir vajinal kontrol aleti gibi geliyor o resmenrahim ağzın belki dar gelmiştir açarken de haliyle hassas bir yer ya kanamış olabilir ama spermlerin işi rahim ağzında olmadığına göre giden yolcular çoktan gitmiştir zaten sevdicekle buluşmaya, aklına takma kanamayı
İnşallah canım sohrabcımHayırlı ugurlu olsun ınsallah, sıra yumurtanın sperme yüz vermesinde artık
Benım de bı kac damla kanama olmustu, aletlerden dolayı tahrıs oluyor.. Bıseycık olmaz ınsallah, biraz da kendimizi cok kastıgımız ıcın oluyor
Yok yok onemlı bısey deıldır, sonucta rahmıni delmedi yaa vajşna girisinde bi yere çarpmıstır.. Zaten rahmın ıcınde kı agrıyı hissediyorsun, benım dogumdan sonra ıcını temizlemeye calıstıgında o bezin giridiğiyeri hissetmiştim içeride.. Kötü düşünmek yok, sperm ve yumurtan buluştu bugun sen ona bakHayır kuzum anestezisiz çekildim ve onda da şansıma o kadar kötü geçti ki.. bağıra çağıra ağladım çok sancı çektim acillik oldum. Kimsenin başına gelmeyen her şey benim başıma geliyorolsun sonu güzel olsun da her şeye razıyım ben çok sağol
Haklısın valla kuzum neler çekiyoruz be. Kocam da çok stres olmuşmuş çiçeğim benim, ağzına kürekle vurasım geliyordoktora mesaj attım gebeliğe engel değil ama durmuş olması gerekiyordu. Devam ederse doğumhaneye git dedi. Azaldı ama sildikçe geliyor şimdi. Aman onlar buluşsun da artık imkansız aşk gibi yeminle teşekkürler canım benim
İnşallah canım sohrabcımtahriş olma gibi değil de bi yere ciddi zarar verdi uzun makas gibi bi aletle, tamponu da o aletle yaptı zaten. Kaç tane gazlı bez kanlar içinde kaldı. damla damla olsa önemsemem de baya regl gibi akıyordu. Daha yeni hafifledi işte. Başka bişey çıkmasın da başımıza bununla geçmiş olsun. Çok sağol kuzum
Evet dışarda kanama onunla ilgisi yok dedi zaten rahatladım. Coraspin de kullanıyorum ya muhtemelen o yüzden hemen durmamıştır kanama. Ay canım benim inşallah o kadar çok istiyorum ki.. bana hep diyordunuz ya sen hemen hamile kalıyorsun diye, dış gebelikten bu yana 14 ay geçti hiç gebelik olmadı. Tabii hep dua ediyorum vereceksen sağlıkla ver, hayal kırıklığı yaşatma diye. Artık kavuşalım şu bebelere inşallahYok yok onemlı bısey deıldır, sonucta rahmıni delmedi yaa vajşna girisinde bi yere çarpmıstır.. Zaten rahmın ıcınde kı agrıyı hissediyorsun, benım dogumdan sonra ıcını temizlemeye calıstıgında o bezin giridiğiyeri hissetmiştim içeride.. Kötü düşünmek yok, sperm ve yumurtan buluştu bugun sen ona bakgüzel düşünelim güzel olsun
Yaaa sen cok tatlısın amaEvet dışarda kanama onunla ilgisi yok dedi zaten rahatladım. Coraspin de kullanıyorum ya muhtemelen o yüzden hemen durmamıştır kanama. Ay canım benim inşallah o kadar çok istiyorum ki.. bana hep diyordunuz ya sen hemen hamile kalıyorsun diye, dış gebelikten bu yana 14 ay geçti hiç gebelik olmadı. Tabii hep dua ediyorum vereceksen sağlıkla ver, hayal kırıklığı yaşatma diye. Artık kavuşalım şu bebelere inşallahdua ederken asla kendim için etmiyorum. Anneliği hak eden, sabırla bekleyen hepiniz için de ediyorum.
2 yıldır bu süreçlere ve bu gruba dahilim, herkesin yüreğini hissediyorum. Allah hepinizin gönlüne göre versin, en güzelini en hayırlısınıYaaa sen cok tatlısın amaAllah razı olsun canım benım böyle güzel düşündüğün için, ınsallah hayırlıysa ve saglıklıysa olsun, bak 14 aydır olmuyor dıye üzülme, demek kı duaların seni koruyor, gercekten olumsuz bir durum yasamak insanı o kadar yıpratıyor ki, sen de biliyorsun bu sureci.. Insallah rabbim gönlüne göre versin, sen ki baskasının cocuguna anneligı mukemmel sekılde yapıyorsun, Rabbım de senin yuzunu güldürsün insallah
Aminn kuzum, cümlemize inşallah2 yıldır bu süreçlere ve bu gruba dahilim, herkesin yüreğini hissediyorum. Allah hepinizin gönlüne göre versin, en güzelini en hayırlısını
YokturDün memelerimin uçları sızlıyordu, bugün hiçbir şey yok. Yumuşacıklar. Bir şey yoktur dimi
Hay canını yiyim ya hızır gibi yetiştinYokturbazen şişiyor bazen iniyor, bazen sızlıyor, bazen gayet normaller. Hiç takılma ona
E bu benDün memelerimin uçları sızlıyordu, bugün hiçbir şey yok. Yumuşacıklar. Bir şey yoktur dimi
O cok degısken oluyor canım, kullandıgın ılaclarla da alakalı olabiliyor, biraz haftan ilerlesin füze gibi olurlarDün memelerimin uçları sızlıyordu, bugün hiçbir şey yok. Yumuşacıklar. Bir şey yoktur dimi
Neye karar verdiniz, doktora gittiniz mi bugun?Doktorum ısrarla deneyelim artık diyor 6 şudur erteledik diyo bakalım pazartesi inşallah 8 ve üstü olur
Evet rahim kalınlığı 7.2 kaldı tarlusal kullanıp histeroskopi planlayacağızNeye karar verdiniz, doktora gittiniz mi bugun?
Transfer iptal o zaman.. Histerekopıyı yapması ıyı olacaktır, en azından ıcerıde ne oluyor ne bitiyor görürEvet rahim kalınlığı 7.2 kaldı tarlusal kullanıp histeroskopi planlayacağız
Transfer iptal ben istemedim boşu boşuna umutlanmak istemiyorum hşsteroskopi sonrası jel olayını duydunuz mu tekrar yapışmasın diye veriyorlarmışTransfer iptal o zaman.. Histerekopıyı yapması ıyı olacaktır, en azından ıcerıde ne oluyor ne bitiyor görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?