• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pazartesi belli olacak aslınsa üç çizgi görüntüsü varsa yapılabilir yazıyor transfer bu yüzden net bir şekilde pazartesş konulacak inşallah daha da kalınlaşır da tutar embriyolarım
Yani pazartesi bir konuşun bakalım ama 6 aydır doktor sadece aynı rutinde transfer süreci başlatıp kalınlaşmadı iptal mi dedi hep size göre ayrı bir estrofem dozu ayarlamaya çalışmadı mı

Yani pazartesi bir konuşun bakalım ama 6 aydır doktor sadece aynı rutinde transfer süreci başlatıp kalınlaşmadı iptal mi dedi hep size göre ayrı bir estrofem dozu ayarlamaya çalışmadı mı
6 şudur esteofemin tüm dozunu kullandık climara fort bile kullandık ama işte olmayınca olmuyor oldu geçen ay smear testi verdim enfeksiyon çıktı iğne kullandım bu ay tekrar estrfoeme başladım iğneden sonra rahim şekline ilk defa homojen görünüyor dedi kalınlık kısmıda artık pazartesi belli olur peki bugün 7.1 ken pazratesiye kadar ne kadar artar sizce kalınlık

Doktorunuz ne diyor peki, kalınlasmanın yeterli olmaması ile ilgili? Bence histerekopıyı tanı amaclı deneyin
Sebepsiz daha önce böyle bir problemim yoktu rahim kalınlaşıyordu ne oldu bilmiyorum semar testi verdim enfeksiyon çıktı bundan olabilir diye de düşündük histeroskobiyi sorayım pazartesi

6 şudur esteofemin tüm dozunu kullandık climara fort bile kullandık ama işte olmayınca olmuyor oldu geçen ay smear testi verdim enfeksiyon çıktı iğne kullandım bu ay tekrar estrfoeme başladım iğneden sonra rahim şekline ilk defa homojen görünüyor dedi kalınlık kısmıda artık pazartesi belli olur peki bugün 7.1 ken pazratesiye kadar ne kadar artar sizce kalınlık
Benim 3 günde doz artınca artmıştı inşallah sizin de öyle olur 🤲🏻

İnşallhh öyle olur yazıcam muhakkak
Haber verin mutlaka bu arada ben şimdi tansiyon problemi yoksa sabah akşam bir bardak nar suyuna başladım birde kahvaltıda çeyrek avakado gün içinde de bol su tüketip bazı yoga hareketleri de iyi geliyor aklınızda bulunsun

Haber verin mutlaka bu arada ben şimdi tansiyon problemi yoksa sabah akşam bir bardak nar suyuna başladım birde kahvaltıda çeyrek avakado gün içinde de bol su tüketip bazı yoga hareketleri de iyi geliyor aklınızda bulunsun
Nar suyunuda denemiştim şişede vol şanslar olsun🙏

Selizay Selizay canım, şimdi okudum mesajını ve o kadar sevindim ki. ❤️

Anladığım kadarıyla daha çok yeni, keseyi görmeye gitmediniz heralde.

İnşallah kese, kalp atışı, cinsiyet... Sırayla gelir hepsi. 🥰

L Lalalala1 gibi hareketleri ne zaman hissedicem diye beklediğin günler gelir inşallah bir an önce. 🤗

.

Kurtaj gecırdınız mı pekı? Bakın Ha-ri Ha-ri arkadasımızın kalınlık sorunu onun yuzunden
Dış gebelik geçirdik kürtaj oldum ama kürtajdan sonra benimki 1 yıl boyunca hep kalınlaştı 12 mm gördüler ama tüp bebeğe başladığım ay laparoskobşyle diğer tüpüm alında acaba ondan mı diyorum yada engeksiyondan olabilir yada yapışılalım oluştu

Dış gebelik geçirdik kürtaj oldum ama kürtajdan sonra benimki 1 yıl boyunca hep kalınlaştı 12 mm gördüler ama tüp bebeğe başladığım ay laparoskobşyle diğer tüpüm alında acaba ondan mı diyorum yada engeksiyondan olabilir yada yapışılalım oluştu
Olabılır 😔ınsallah pazaettesi bunları dusundurmeyevek bır kalınlık olusur da sız de rahat edersiniz, merakla bekliyorum haberinizi 🙏🏻 ama histerekopıyı de konusun derim

Olabılır 😔ınsallah pazaettesi bunları dusundurmeyevek bır kalınlık olusur da sız de rahat edersiniz, merakla bekliyorum haberinizi 🙏🏻 ama histerekopıyı de konusun derim
Konuşucam muhakkak ama bir arkadaşım var 3 transfer yaptırmış hepsinde rahim 7 ti çok geçmemiş şusn hamile ben pazartesi 8 olucacağını düşünüyorum

Selizay Selizay canım, şimdi okudum mesajını ve o kadar sevindim ki. ❤️

Anladığım kadarıyla daha çok yeni, keseyi görmeye gitmediniz heralde.

İnşallah kese, kalp atışı, cinsiyet... Sırayla gelir hepsi. 🥰

L Lalalala1 gibi hareketleri ne zaman hissedicem diye beklediğin günler gelir inşallah bir an önce. 🤗

.
Evet cananım yeni. İnşallah sağlıkla görürüz çok teşekkür ederim 😍

Konuşucam muhakkak ama bir arkadaşım var 3 transfer yaptırmış hepsinde rahim 7 ti çok geçmemiş şusn hamile ben pazartesi 8 olucacağını düşünüyorum
Insallah, aslında 3 cızgı olayı onemlı olan, o da oluyormus sız de.. İnsallah sımsıkı tutunur annesine 7,5 gecmezse erteleyin ama transferi

Back
X