Sağol canım benimAynen engel olacak dıye agladımcok sukur engel olmadı ama kalp atısı alamadık bana ozellıkle soylemıslerdı, sen yine de idrara sıkısık git, rahime yukarıdan baskı yapınca daha ıyı olur koyması
Aynen sen tedbirini al, bosalt derlerse bosaltırsın..Sağol canım benimöyle yapıcam, ben sıkışık giderim, gidince de sorarım zaten
Evet çok gerginim valla, çocukların gösterisi var diye o saate erteledik, oradan koştur koştur gidicem. Heyecanımız boşa çıkmasın inşallahAynen sen tedbirini al, bosalt derlerse bosaltırsın..Demek büyük gün yarın
İnsallah guzelim, ıcımden bır his guzel seyler söylüyorEvet çok gerginim valla, çocukların gösterisi var diye o saate erteledik, oradan koştur koştur gidicem. Heyecanımız boşa çıkmasın inşallah
Güzel kalbini seveyimİnsallah guzelim, ıcımden bır his guzel seyler söylüyor
MERhablBence sakin kalıp bir ay doktorunuzun dediği gibi takviye alın derim yanında bol su, günlük yürüyüş, ağır yemekler yerine hafif ama sağlıklı beslenin, paketli gıdadan uzak durup bünyenizi az dinlendiririn arka arkaya rahime yapılan işlemler de tuhaf ama rahimi strese sokuyormuş, kaybımdan sonra bende pıhtılaşma olduğunu öğrendim yine de beklerken yarın hormonlarımı bir göreyim derseniz kan verin dinlenirken sırf rahim ne kadar inceymiş diye bu ay tam yumurtlama dönemi gidip bizzat onu ölçtürün diğer ay da çıkan sonuca göre yol izlersiniz.
Ben de ilk bir an neyin içine düştüm demiştim zaten kan pıhtılaşması aklımı kurcalıyordu iğne yetecek mi yetmeyecek mi diye bir anda incelik çıktı çok panik olmuştum ama herşey sıra ile yapılıyor sakin olun bir çok seçenek var çünkü estrofem, balon işlemi, en olmadı histeroskopi ile herşey belli olur zaten histeroskopi sonrası içeriye jel sıkıyorlar gerekirse onun da arkasından estrofem veriyorlar bir ay sonra da tekrar rahim filmi ile bakıyorlar emin ol düzelecek yeterki sakin ol ve güzel bir doktor ile ilerle
bende rahim inceliği konusunda muzdaribim doktorum 7.5 olursa transfer yapalım diyor sizce kalınlık uygun mu transfer içinAy rahim inceliği duyunca bile içim ürperiyor artık ya cidden Rabbim kimseyi uğraştırmasın
Şuan hangi aşamadasınız anladığım tüp bebek yaptıracaksınız gibi, tüp bebekte estrofem veriyorlar diye biliyorum transfer öncesi, sizce kalınlık uygun mu diye sormuşsunuz bence bu göreceli bir durum gibi kiminde yetmez kiminde 7mm bile yettiği oluyor bana neredeyse 2 yıldır 7mm civarı olan kalınlık yetmedi mesela ama yetip hamile olan da varMERhabl
bende rahim inceliği konusunda muzdaribim doktorum 7.5 olursa transfer yapalım diyor sizce kalınlık uygun mu transfer için
Ben transfer arefesindeyim kaçıncı gün embriyosu transferi oldunuz ?sizde denemelimiyim 6 şudur bekliyorum transfer için kalınlaşmadı en fazla 7.2 gördü şimdiye kadar bakalım pazartesiye kadar 7,5 olursa hekim deneyelim diyoŞuan hangi aşamadasınız anladığım tüp bebek yaptıracaksınız gibi, tüp bebekte estrofem veriyorlar diye biliyorum transfer öncesi, sizce kalınlık uygun mu diye sormuşsunuz bence bu göreceli bir durum gibi kiminde yetmez kiminde 7mm bile yettiği oluyor bana neredeyse 2 yıldır 7mm civarı olan kalınlık yetmedi mesela ama yetip hamile olan da var
Ben tüp bebek sürecinde değilim bu zamana kadar yumurta takibi çatlatma iğnesi şeklinde gittik aşılamaya yeni geçtim ama bu süreçte rahim inceliği ile uğraştım işte, doktorunuz bu incelik için neler yaptıBen transfer arefesindeyim kaçıncı gün embriyosu transferi oldunuz ?sizde denemelimiyim 6 şudur bekliyorum transfer için kalınlaşmadı en fazla 7.2 gördü şimdiye kadar bakalım pazartesiye kadar 7,5 olursa hekim deneyelim diyo
Ben şuan e vitamini tabekon ve viegrayı deniyorum bunların Rahmi kalınlaştırdığına dair çalışmalar varmış bakalım düzenli kullanıcam transfer konusunda kararsızımBen tüp bebek sürecinde değilim bu zamana kadar yumurta takibi çatlatma iğnesi şeklinde gittik aşılamaya yeni geçtim ama bu süreçte rahim inceliği ile uğraştım işte, doktorunuz bu incelik için neler yaptı
Eee transfere kadar estrofem verse o kalınlaştırır benim bu incelik için 2 ay ara verdi doktorum sadece estrofem verdi ilk sabah öğle akşam bir verdi 6 ya anca geldi baktı az sabah öğle akşam iki verdi üç gün hatta o zaman kaç gün kullandım anca altı oldu üç gün iki katı oldu diye düzelecek mi dedim 9 olmuştu tabi kullanmayınca yine ince kalıyorBen şuan e vitamini tabekon ve viegrayı deniyorum bunların Rahmi kalınlaştırdığına dair çalışmalar varmış bakalım düzenli kullanıcam transfer konusunda kararsızım
Esteofem kullanıyorum zaten şuan tüp bebek transferinde mecbur veriliyor düzenli günde 3 sonra 4 sonra 6 çıkartıyorlar bugün itibari ile günde 6 içicem pazartesi belli olacak kalınlık 7,1 kaça çıkacak bakalımEee transfere kadar estrofem verse o kalınlaştırır benim bu incelik için 2 ay ara verdi doktorum sadece estrofem verdi ilk sabah öğle akşam bir verdi 6 ya anca geldi baktı az sabah öğle akşam iki verdi üç gün hatta o zaman kaç gün kullandım anca altı oldu üç gün iki katı oldu diye düzelecek mi dedim 9 olmuştu tabi kullanmayınca yine ince kalıyor
Eger tercihi sıze bırakıyorsa transferi erteleyin derim, bu sorunu duzeltıp deneyin, sansınız artar, negatıf sonuc insanı cok yıpratıyor gercekten..rahımde 3 cızgı olusuyor mu transfer gunune yakın pekı?Ben transfer arefesindeyim kaçıncı gün embriyosu transferi oldunuz ?sizde denemelimiyim 6 şudur bekliyorum transfer için kalınlaşmadı en fazla 7.2 gördü şimdiye kadar bakalım pazartesiye kadar 7,5 olursa hekim deneyelim diyo
Yani doktorunuz sizin durumunuza göre bakıp arttırsın bence ama belki de bunu konuşmak bile boşuna olup pazartesi 9u görmüş de olabilir bilemezsinizEsteofem kullanıyorum zaten şuan tüp bebek transferinde mecbur veriliyor düzenli günde 3 sonra 4 sonra 6 çıkartıyorlar bugün itibari ile günde 6 içicem pazartesi belli olacak kalınlık 7,1 kaça çıkacak bakalım
Üç çizgi görüntüsü mevcut şuan peki kalınlaşması için ne yapması gerekiyor doktorun 6 Aydın bekliyorum olmuyor çünkü kalınlıkEger tercihi sıze bırakıyorsa transferi erteleyin derim, bu sorunu duzeltıp deneyin, sansınız artar, negatıf sonuc insanı cok yıpratıyor gercekten..rahımde 3 cızgı olusuyor mu transfer gunune yakın pekı?
Coraspın kullanıyor musunuz? Sebebini bulmalısın? Hıstereskopı yapıldı mı? Yapısıklık olabılır mı?Üç çizgi görüntüsü mevcut şuan peki kalınlaşması için ne yapması gerekiyor doktorun 6 Aydın bekliyorum olmuyor çünkü kalınlık
Pazartesi belli olacak aslınsa üç çizgi görüntüsü varsa yapılabilir yazıyor transfer bu yüzden net bir şekilde pazartesş konulacak inşallah daha da kalınlaşır da tutar embriyolarımYani doktorunuz sizin durumunuza göre bakıp arttırsın bence ama belki de bunu konuşmak bile boşuna olup pazartesi 9u görmüş de olabilir bilemezsinizdoktora bakmayın 7,5 da yapalım der ne olacak tutmaz sa bir defa daha deneriz der ama o süreci yaşayan sizsiniz rahim ne kadar kalın şans o kadar fazla benim bugün doktorum 6 ile 7 mm de şans %15 veya zorla 20 dedi o kadar şans normal yolla da var yani ne farkı var
Kullanıyorum coraspin kullanıyorum histeroskopi yapılmadı hiçCoraspın kullanıyor musunuz? Sebebini bulmalısın? Hıstereskopı yapıldı mı? Yapısıklık olabılır mı?
Doktorunuz ne diyor peki, kalınlasmanın yeterli olmaması ile ilgili? Bence histerekopıyı tanı amaclı deneyinKullanıyorum coraspin kullanıyorum histeroskopi yapılmadı hiçYapılmışım sanmıyorum tüp bebeğe başladığım ay laparoskopi oldum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?